rena-ta49 30.11.11, 14:35 Zawsze coś w kopalniach się dzieje, kilka dni teuy śmiertelny wypadek , teraz trzesawka? www.rmf24.pl/fakty/polska/news-slaskie-blisko-50-zgloszen-po-wstrzasie-w-kopalni-piast,nId,416210 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Przed Barbórką ... 01.12.11, 09:10 Lepiej nie wywoływać wilka z lasy . Zawsze przed Barborka chodzę do pracy z duszą na ramieniu . Teraz pracuję na poz .1200m /Metanu , wstrząsów i wody w pierony i raczej nie można się do tego przyzwyczaić . Odpowiedz Link
mariusz_lobuz Re: Przed Barbórką ... 01.12.11, 09:13 Pracujesz na kopalni pod ziemią? To nie dla mnie , takiej roboty bym nie wziął za żadne pieniądze. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przed Barbórką ... 01.12.11, 14:27 Ja Tobie wierzę Kazik. To jakieś fatum,ze tak dużo wypadkow w tym czasie? Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Przed Barbórką ... 01.12.11, 15:15 Kazik, masz ciężką pracę. Piszesz "...i raczej nie można się do tego przyzwyczaić . " Nie wolno Wam górnikom się przyzwyczaić, wtedy straci się czujność. Na dole trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte. Zresztą co ja się wymądrzam, po prostu ogromny szacunek dla Ciebie ,że dziennie jedziesz tyle metrów w dół a potem kilometry chodnikami. Odpowiedz Link
sreberko55 Re: Przed Barbórką ... 02.12.11, 08:24 Każda praca ma swoje minusy.Ale idąc codziennie do biura ,nie narażam swojego życia w pracy.Szacun dla Ciebie. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przed Barbórką ... 02.12.11, 09:55 Dzięki , ale co sobie człowiek wybrał to ma zawsze musiałem za kogoś odpowiadać i to jest najgorsze , bo ludzie są różni . Zazdroszczę tym na swoim Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przed Barbórką ... 02.12.11, 13:52 Ale już w niedzielę będziesz obchodził swoje święto Wiem ,że świeto jest raz w roku ,a praca niebezpieczna na co dzień. Kiedyś miało to święto prestiż, dzisiaj zawód górnika nie jest szanowany. Odpowiedz Link