al.1 16.06.12, 13:00 z pasożytem www.youtube.com/watch?v=9zfITjwSg4A Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Al ,a Ty komu kibicujesz? 18.06.12, 14:54 Czy w ogóle piła Cię nie "rusza" , bo nie wszyscy się kopaną ekscytują Odpowiedz Link
al.1 Re: Al ,a Ty komu kibicujesz? 23.06.12, 02:28 Bylem pewien, ze Polska przegra po bunczucznych wypowiedziach, ze musimy wygrac z Czechami. To samo przytrafilo sie Rosji, która nie dopuszczala mysli o porazce z Grecja. Panuje powszechne przekonanie, ze jak sie wygra (tu akurat byly remisy) z mocnymi przeciwnikami, to slabszych mozna zlekcewazyc. Na dodatek jezeli pewnosc wygranej rzuca sie w publikatory, to jest to tylko mobilizacja slabszego przeciwnika, który chce udowodnic, ze jest w stanie wygrac z lepszym. To samo dotyczy siatkówki, koszykówki, czy innych gier zespolowych. Strategia taka jest do dópy. Lepiej bylo powiedziec, ze druzyna da z siebie wszystko, lub ze jest dobrze przygotowana, albo jeszcze jakis inny ogólnik. Teraz jest mi wszystko jedno kto wygra. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Al ,a Ty komu kibicujesz? 23.06.12, 11:32 Ja to podejrzewam jeszcze coś takiego ,że po meczu z Rosją wpadli w taką euforię ,że możliwe bardzo że solidnie go oblali, i na mecz z Czechami zabrakło kondycji? A ja życzę Hiszpanii żeby została mistrzem Europy, chociaż Niemcy tanio skóry nie sprzedadzą. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Al ,a Ty komu kibicujesz? 24.06.12, 08:44 Absolutnie się zgadzam. Media nakręciły spiralę sukcesu naszych do granic możliwości. Kibice nie zważając na to co sobą reprezentuje nasza reprezentacja dali sobie wmówić ,że oni przejdą ten turniej niczym burza, i zostaniemy mistrzami Europy. Zakończyło się jak zwykle. Odpowiedz Link