1milky.way 24.06.12, 00:04 Nie, nie jestem tolerancyjna m.in. dla erotomanów gawędziarzy i zboczeńców. Proszę do mnie nie wysyłać więcej e-maili. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nado.lpa Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 01:31 Ale co się dziwisz? Kiedyś to było forum. Teraz jest jak jest. Odpowiedz Link
darima_ka Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 11:00 Ja sobie nie przypominam żebyś była tu zapraszana przeze mnie, nie ma też żadnego powodu żebyś tu w dalszym ciągu pisała. Pamiętam natomiast doskonale na jakich nickach swego czasu Cie banowałam, wiec i teraz mówię papa.... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: tadeusz_ski.51 25.06.12, 13:45 darima_ka napisała: > Ja sobie nie przypominam żebyś była tu zapraszana przeze mnie, > nie ma też żadnego powodu żebyś tu w dalszym ciągu pisała. > Pamiętam natomiast doskonale na jakich nickach swego czasu Cie banowałam, > wiec i teraz mówię papa.... > I to było najlepsze,co mogłaś zrobić , masz taką fajna sygnaturkę , to jest odpowiedź takim głupcom. Odpowiedz Link
darima_ka nado.lpa 24.06.12, 11:05 ten post jest oczywiście do ciebie: forum.gazeta.pl/forum/w,50394,136872741,136876453,Re_tadeusz_ski_51.html Odpowiedz Link
darima_ka 1milky.way 24.06.12, 10:55 Proszę mi tu nie zaśmiecać forum swoimi wynurzeniami! Sprawy do Tadeusza proszę kierować na Jego forum , tudzież na @ gdybyś miała problemy z pamięcią ,to podaje adres: forum.gazeta.pl/forum/f,98829,Jesli.html Odpowiedz Link
rudka-a Re: 1milky.way 24.06.12, 11:07 )))))))))) żeby z tym od razu na forum?? każdy wie, co należy zrobić z niechcianym mailem... Stara forumowica Mliky nie wie...... choljeraa, że tez do mnie nikt nie napisze )))))))))))))) Odpowiedz Link
darima_ka Re: 1milky.way 24.06.12, 11:28 No widzisz wiek nie zawsze idzie w parze z mądrością życiową, czego przykład mamy powyżej. Odpowiedz Link
rudka-a Re: 1milky.way 24.06.12, 11:37 Weż to wszystko na wesoło )) Wątki tego typu maja tylko jeden cel...wiadomo jaki Odpowiedz Link
darima_ka Re: 1milky.way 24.06.12, 11:35 rudka-a napisała: > )))))))))) > żeby z tym od razu na forum?? każdy wie, co należy zrobić z niechcianym mailem. > .. > Stara forumowica Mliky nie wie...... > choljeraa, że tez do mnie nikt nie napisze > )))))))))))))) Domniemuję ,ze chodzi o PPS-y ,ktore w ostatnich dnia rozsyłał, nawet ich jeszcze nie obejrzałam(brak czasu) Do mnie tez nikt nie chce pisać ,ale z tego powodu rąk nie załamię Odpowiedz Link
rudka-a Re: 1milky.way 24.06.12, 11:47 Jak sie to nie zmieni i nikt mi maila nie przysle, to też założę wątek a cooo..ja gorsza? Odpowiedz Link
darima_ka Re: 1milky.way 24.06.12, 21:59 To zależy, bo jak do mnie będzie pretensja ,to nie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Rudaaaaaaaaaaaaaa 24.06.12, 22:23 koguciik-2972 napisał: > już ja Ci napiszę parę maili .... A co, nie możemy do siebie kilka maili napisać? Odpowiedz Link
rudka-a alee... 24.06.12, 23:13 czy Wy jesteście zboczeni?? bo tu o to się sprawa cały czas rozchodzi.... według naszej M. Way.... a poza tym chciałam głosno i wyraznie zaznaczyć, ze ja lubieć "Bez granic" i absolutnie nie zgadzam się z opinią tego czegoś/kogoś nadolcostam.. )) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: alee... 25.06.12, 13:11 mogę być i zboczony. Jakbym zaczął wymieniać kim, czym, lub jaki jestem wg paru dziwnych osób, to by mi dnia nie starczyło. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: alee... 25.06.12, 13:39 Jak ktoś ma w główce pomerdane ,to mogę dla niej być zboczona.Zazwyczaj bywa tak ,że każdy sądzi w/g siebie. W necie można udawać każdego nawet świętojebliwego. Nie wiemy też, czy czasem te dwa nicki to nie jest jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link
darima_ka Re: 1milky.way 24.06.12, 22:09 To ja do Ciebie napisze chcesz? Tylko nie wywalaj zaraz do kosza Odpowiedz Link
lvova Re: 1milky.way 24.06.12, 12:51 O następna chora psychicznie wylazła z nory,a taki był spokój przez czas jakiś Odpowiedz Link
darima_ka Re: 1milky.way 24.06.12, 20:01 lvova napisał: > O następna chora psychicznie wylazła z nory,a taki był spokój przez czas jakiś > Wiesz wszędzie z każdego forum wypierniczają toto z hukiem , to trzeba swoje 'ego" podreperować Odpowiedz Link
lvova Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 12:47 Tadzia nam tu obrażają,,,która trollica chce w dziób ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 20:04 lvova napisał: > Tadzia nam tu obrażają,,,która trollica chce w dziób ? A mi wcale nie chodzi o to co ktoś ma do Niego ,niech sobie to z nim załatwia! A nie tu u mnie ,jest forum ,którego założycielem jest tadeusz_ski.51 ,wie doskonale gdzie ono jest ,wiec niech tam spierdala! Odpowiedz Link
0yotte Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 13:06 1milky.way napisała: > Nie, nie jestem tolerancyjna m.in. dla erotomanów gawędziarzy i zboczeńców. > Proszę do mnie nie wysyłać więcej e-maili. hehehe, czyli nie tolerujesz samej siebie? cóż... zdarza się Odpowiedz Link
darima_ka Re: tadeusz_ski.51 24.06.12, 22:27 0yotte napisała: > 1milky.way napisała: > > > Nie, nie jestem tolerancyjna m.in. dla erotomanów gawędziarzy i zboczeńcó > w. > > Proszę do mnie nie wysyłać więcej e-maili. > > hehehe, czyli nie tolerujesz samej siebie? cóż... zdarza się > > Można tylko doradzać:zacznij tolerować też samą siebie Odpowiedz Link