Dodaj do ulubionych

No i mam problem

07.12.12, 09:04
Już się tu chwaliłem, że jestem wielki gracz na Imperia online, bo jestem, nie będę ukrywał, sęk w tym, że grając tam od kwietnia br. już trzykrotnie zmuszony byłem do przeinstalowania systemu. W ciągu 8-miu miesięcy trzy razy format i nowa instalacja? Dla mnie to szokujące, gdyż nie znając tej gry utrzymywałem system przez kilka lat, dotąd, dopóki nie "napuchł" i nie zapchałem dysku. Nie łapałem żadnych wirusów, mimo że wchodziłem na różne, nawet te potencjalnie niebezpieczne strony? Nie łapałem, zero problemów a tu takie "niespodzianki" w stosunkowo krótkim czasie?? Co to jest? Co się dzieje? To nie może być przypadek. Ostatni wirus to silny i wredny rootkit. Załatwił mi system, zawalił antywira, wyciął plik z grupy wejściowej do systemu i miałem z głowy! Bez szans na naprawę.... Sie zastanawiam, czy to nie jest celowa "robota" informatyków-adminów tej gry? Pewnie nie są zachwyceni, że ja, gracz free potrafię dojść wyżej niż inni kupujący bonusy, co więcej, leję tych cymbałków, rozbijam toto i ograbiam z surowców (z których osiągam wyższe poziomy). Gdybym był tam adminem, chyba też by mnie zeźliło, że taki gracz free rozbija tych płatnych? Płatni się zniechęcają i rezygnują, więc już nie płacą? Cholera, ale żeby eliminować tych free w ten sposób?? Przyznam się, że i tak mnie nie "wykosili", zdołałem przeinstalować system zanim mnie wrogowie rozbili. A gdy już znowu wchodzę do gry, to mi mogą naskoczyć, hi hi hi.... każdego rozbiję!
--
Obserwuj wątek
    • ejno Re: No i mam problem 07.12.12, 11:26
      Panie Premierze, jak żyć? smile
      • lvova Re: No i mam problem 07.12.12, 12:20
        To wina Tuska!!! Albo Tuska i Putina big_grin
        • ejno Re: No i mam problem 07.12.12, 12:26
          Proponuję utworzyć komisję a na czele postawić Macierewiczatongue_out
          • rena-ta49 Re: No i mam problem 07.12.12, 13:23
            Tak, Macierewicz byłby najlepszy smile
      • rena-ta49 Re: No i mam problem 07.12.12, 13:22
        Hahaha ,no trzeba sobie jakoś z rokitami radzić smile
        • tadeusz_ski.51 Re: No i mam problem 07.12.12, 14:49
          rena-ta49 napisała:
          > Hahaha ,no trzeba sobie jakoś z rokitami radzić smile
          -----------------
          To "wyższa szkoła jazdy", nie ma tak dużej wiedzy aby unieszkodliwić tego typu wirusa sad
          --
    • rena-ta49 Re: No i mam problem 07.12.12, 13:21
      Gdyby mnie ktoś w ten sposób okradał ,
      to też bym mu szkodziła.
      Przecież ewidentnie żerujesz na innych tongue_out
      • tadeusz_ski.51 Re: No i mam problem 07.12.12, 14:51
        Na tym właśnie polega ta gra. Bazowanie na własnych surowcach bez "wsparcia z zewnątrz", kończy się wyeliminowanie takiego grajka z gry.
        --
        • rena-ta49 Re: No i mam problem 07.12.12, 14:52
          A Ty uparcie zaczynasz od nowa,czyli namolny jestes? tongue_out
          • tadeusz_ski.51 Re: No i mam problem 07.12.12, 15:55
            Nie namolny lecz konsekwentny. Skoro ci szefowie z Imperii przysyłają mi zaproszenia na pocztę, reklamuja się że jest to gra darmowa, wiec daję się namówić. Taki już jestem, że gdy mnie ktoś o cos prosi, nie odmawiam!
    • tadeusz_ski.51 Re: No i mam problem 07.12.12, 15:56
      Zainstalowałem XP i trochę sterowników i powiem Wam, że jestem zachwycony. Komp śmiga jak pershing big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka