Dodaj do ulubionych

Czy ktoś pamięta

02.03.13, 19:13
taki serial czeski wyświetlany w TV jeszcze w PRL-u pod tytułem "Nemocnice na okrji mesta"?
Teraz widzę że Amerykanie to podchwycili i klepią serial też w tym temacie, emitowany na jednej ze stacji TV dostępnych w UPC. O lekarzach w renomowanej klinice. Takie pierdoły i ściemy w konwencji wielkiego zaangażowania lekarzy w ratowanie zdrowia i życia pacjentów. A ja akurat uwierzę, że amerykańscy lekarze nie bacząc na kasę będą się poświęcać, taaaaa, strasznie się poświęcają, życia prywatnego nie mają i w ogole całymi dobami w tej klinice przebywają. Buuuhaaahaaaa, taka sama "prawda" jak te różne filmidła o dzielnych i bohaterskich żołnierzach amerykańskich, walczących z sukcesami w Wietnamie. Tak dzielnie walczyli, że... wojnę przegrali.
Obserwuj wątek
    • zak-1 Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 19:16
      Tadek ja tez w to nie wierzę, ale fajnie się na to zagląda i marzy smile))
      • darima_ka Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 19:19
        W stytuacji jaka panuje w naszej służbie zdrowia ,
        każda fikcja jest obiecujaca big_grin
    • darima_ka Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 19:17
      Nie widziałam tego filmu,nie mam zdania
      • tadeusz_ski.51 Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 20:04
        A ja widziałem i stwierdzam plagiat amerykański! Okradli filmowców czeskich z pomysłu!
        • zak-1 Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 20:08
          Eeee tam zaraz okradli , przecież szpitale są wszędzie podobne a i pula pomysłów ograniczona .
        • darima_ka Re: Czy ktoś pamięta 02.03.13, 20:14
          Nie wiesz czy to plagiat , to może tylko czeski reżyser stwierdzić.
    • rena-ta49 Re: Czy ktoś pamięta 03.03.13, 08:24
      Tadzio film zazwyczaj jest fikcją literacką ,wiec weź poprawkę na ten serialsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka