11.06.13, 14:53
Niemce mnie biją.
wiadomosci.onet.pl/kraj/rmf-fm-komornik-zajal-majatek-jana-rokity,1,5538006,wiadomosc.html
Coś mi to jedzie nie tylko egzekucją materialną ale również polityczną. Siedź cicho, nie mieszaj się w politykę to nie zginiesz. My mało wiemy ale służby węszą i robią swoje.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Rokita 11.06.13, 17:32
      Wyrzucono go także z PO za nie płacenie składek przez 5-lat.
      Z tego co wiem to on sam odszedł z PO,moze się mylę?
      www.tvn24.pl/jan-rokita-usuniety-z-po-za-nieplacenie-skladek,332062,s.html
    • darima_ka Re: Rokita 11.06.13, 17:55
      media.wnet.nowyekran.net/post/93911,jan-rokita-usuniety-z-platformy-obywatelskiej-to-symboliczny-koniec-epoki
      • czarek-sz Re: Rokita 11.06.13, 18:03
        Mnie to nie kręci. Polityka to smród a chyba Rokita chciał do tego smrodu wrócić, ale dostał 'bana' tym artykułem. Jak zechce zaistnieć to Go zniszczą, to zwiastun ten artykuł. Mają haki na każdego. Dotąd nie zlustrowane służby.
        • darima_ka Re: Rokita 11.06.13, 18:06
          Ja sądzę ,że Rokita znajdzie sobie miejsce w innej partii?
          Mizdrzy się do niego Gowin.
          Kto wie czy nie planuje czegoś zakładać?
          • czarek-sz Re: Rokita 11.06.13, 18:15
            Po mojemu to każde nowe rozdanie to będzie tylko przedłużeniem agonii pod nazwą IIIRP. Musi być nowe rozdanie, nowe twarze muszą zaistnieć. Ale mam coraz mniej wiary że to nastąpi. Prędzej skonam chyba niż doczekam prawdziwej demokracji w Polsce. Taki mój wniosek do tego co jest i jak sądzę długo jeszcze będzie. Polskie piekiełko nie wygaśnie, nie pozwolą rodacy.
            • darima_ka Re: Rokita 12.06.13, 20:27
              Nie wiem czy słuchałeś Rokitę co mówił w tvn o rządnym władzy Tusku.
              Tak go ocenia społeczeństwo,ale to my wyborcy decydujemy komu pozwolimy rzadzić!
              • czarek-sz Re: Rokita 12.06.13, 20:43
                Rokita miał swoje pięć minut. Nie sprawdził się, dał ciała Tusk Go wysadził z siodła. Nie sądzę by ktoś chciał z Nim coś zakładać bo Rokita to już polityczna padlina. Tak sądzę.
                • darima_ka Re: Rokita 13.06.13, 19:14
                  W polityce wszystko jest możliwe.
                  Możemy się doczekać takich ucieczek z "tonącego statku"
                  o jakich nam się nie śniło.Pamiętasz ile partii zmienił Celiński,i wielu innych.
    • darima_ka Re: Rokita 12.06.13, 19:55
      Bardzo mi sie podoba co mówi w "Kropce nad i" Rokita,
      podsumował Tuska.
      • czarek-sz Re: Rokita 13.06.13, 18:24
        niezalezna.pl/42352-o-co-chodzi-rokicie-20-lat-temu-chcial-scigac-k-wyszkowskiego-za-slowa
        Gdyby tak każdego polityka ścigać za słowa /jak Rokitę czy Wyszkowskiego/ to dług publiczny za zajęcia komornicze szybko zostałby spłacony.
        • darima_ka Re: Rokita 13.06.13, 19:07
          Komuna ma się doskonale.
          Byli funkcjonariusze ciągle u władzy.
          • czarek-sz Re: Rokita 13.06.13, 19:31
            Dopóty dzban wodę nosi. Przyjdzie czas, a nastąpi tąpnięcie ponieważ braknie środków na utrzymanie ich wszystkich, łącznie z 'przychówkiem'. Będzie nowy okrągły stół, że teraz to dopiero zbudujemy drugą Japonię, albo coś znacznie gorszego nastąpi. Trudno przewidzieć. Praktycznie nie mamy nic swojego /bardzo niewiele/ a dochody do budżetu dramatycznie spadają, produkcja tego co jeszcze nasze również leci na łeb. 'Świńska górka' inaczej coraz bliżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka