mopek1 16.03.04, 19:51 Ogłaszam, że już spacerujemy w różne miejsca, nawet do Dojazdowa Cesarus (albo inne zainteresowane mamy) - zapraszamy do wspólnego spacerowania Pozdrawiamy Marta & Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesarus Re: Spacerki w Dojazdowie 17.03.04, 21:03 jestem, jestem! Kiedy możemy? Ja jestem w pełni sprawna i gotowa. Ze względu na przyzwyczajenia synka wychodzimy zazwyczaj po 14. On najpierw śpi, a potem je obiad. Chyba, że rano. Zresztą, napisz kiedy tobie najbardziej pasuje. Postaram się dopasować. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Spacerki w Dojazdowie 17.03.04, 21:54 My wychodzimy między 11-12, ale dopiero zaczynamy sobie ustalać jakiś rytm, więc też możemy się dopasować . Jutro (w czwartek) pewnie wybierzemy się "za górkę" - tak w ciemno, bądziemy spacerować po Dojazdowie, gdybyś nas ewentualnie zobaczyła - to mamy granatowo- beżowy wózek (z gondolką oczywiście). Jak sie nie spotkamy, to w zostaw tu info o której w piątek i w jakim kierunku -tak bardziej dokładnie Pozdrawiamy Marta i Basia Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Spacerki w Dojazdowie 18.03.04, 16:05 Dzisiaj wyjątkowo byłyśmy później (bo nam sie dobrze rano spało i zapędziłysmy sie do Dojazdowa (pod boisko). Około 15:15 mijałyśmy mamę z dzidzią w 3-kołowej spacerówce - czy to wy???? Jakoś głupio mi było zapytać )))) Dajcie znać jak się możemy spotkać? Pozdrawiamy Marta & Basia Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Spacerki w Dojazdowie 18.03.04, 18:55 to ja!!!!!!!!! mnie też jakoś było głupio. Może jutro? będę szła mniej więcej o tej samej godzinie i tą samą drogą. Teraz już zapytam, jak cię zobaczę. Na górce zwykle skręcamy w prawo, czyli ty w lewo i idziemy "krawędzią" góry. Tutaj jest najdłużej słońce. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Spacerki w Dojazdowie 18.03.04, 22:15 Ok. my też się postaramy, choć u nas pora wyjścia trochę zależy od tego o której się obudzimy ) Odpowiedz Link Zgłoś