Dodaj do ulubionych

Janowicz za krytykę

06.04.14, 20:48
Zostanie zaraz okrzyknięty PiSiorem i marnym sportowcem,
tą krytyką naraził się na potępienie,i teraz chociażby nie wiem co
zdobywał i wygrywa, ma przechlapane!
Mogę się założyć,że będzie opluwany,jak Radwańska.
sport.tvn24.pl/tenis,115/wsciekly-janowicz-rzuca-mikrofonem-polska-to-kraj-ktory-nie-ma-perspektyw-trenujemy-po-szopach,415792.html
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 06.04.14, 21:01
      Mam identyczne zdanie, każda znana osoba która skrytykuje władzę /PO/ ma przypinaną łatkę oszołoma i wywrotowca. I kto powie że III RP to nie PRL bis smile chociaż i to nieprawda bo w PRL takiego syfilisu we władzach jak obecnie nie było.
      • m.maska Re: Janowicz za krytykę 06.04.14, 21:31
        Ale sa nowe stadiony - i to nie z winy PO tylko tych Millera i tego drugiego pajac, ktorym zachcialo sie Mistrzostw Europy, na 10 dni... i stadionow na kolejnych 50 lat. Teraz pora na jakas Olimpiade. Zdaje sie, ze cos juz szykuja - jakies Zimowe Igrzyska... jedni sie zobowiaza a kolejni beda musieli wypelnic.
        No i orliki sa, niech Janowicz nie narzeka. Obecne wladze potrafia utopic kase.
        • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 06.04.14, 21:59
          Za EURO 2012 wszystkie opcje skakały jednakowo wysoko smile
          • m.maska Re: Janowicz za krytykę 06.04.14, 22:46
            To nie jest kwestia kto skakal, to jest kwestia kto to wymyslil. Jesli w kraju brakowalo na drogi i byly jakie byly, to wymyslanie ME bylo karkolomnym wyczynem. Tym bardziej, ze wystarczylo poczytac jak MŚ w 2006 odbijaja sie czkawka Niemcom. Po osmiu latach stadiony nniemieckie zarabialy na swoje utrzymanie w 80% - to i tak dobrze.
            Wiesz Czarek, ja moglabym sobie kupic helikopter - tylko potem trzeba to utrzymywac i to juz jest malo zabawne. Po krotkim czasie przestaje bawic taka fanaberia a koszty generuje duzo wieksze niz samochod i w koncu pytanie: po co mi helikopter?
            • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 06.04.14, 23:05
              O ile dobrze pamiętam za organizacją EURO 2012 w Polsce głosowały w Sejmie wszystkie ugrupowania. Był ogólny amok a głosy przestrzegające że nie stać nas na to były w mediach lekceważone. Też jestem zwolennikiem życia i inwestowania za tyle na ile mnie stać /i tak żyję od zawsze/ ale nie mam żadnego wpływu na to gdy w moim imieniu bez mojej zgody zadłuża mnie władza.
              • m.maska Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:19
                Mozesz sie tylko w srodku gotowac... ale hurrra zachwyconych, tym kilkunastodniowym jublem bylo wielu...
        • rena-ta49 Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 06:53
          Kraków ma być gospodarzem IO ,zobaczymy czy społeczeństwo chce tego samego,
          czego chcą politycy.Referendum powinno się odbyć w całej Polsce ,bo kasę z naszych podatków
          da cała Polska.
        • darima_ka Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 18:54
          Dzięki MŚ-2012 wybudowano jednak sporo dróg,i to jest plus tych MŚ.
          Znacznie bogatsze kraje od nas rezygnują z organizacji IO ,zdają sobie sprawę z kosztów,
          my wciąż na "zasadzie zastawa się ,pokaż się"mamy ambicje, przekraczające możliwości.
          • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 19:36
            Wybudowano sporo dróg ale jakim kosztem je wybudowano i ile firm je budujących owe drogi zbankrutowało bo państwo nie zapłaciło im za wykonaną pracę. To gdzie jest ta kasa ja się pytam big_grin
            • darima_ka Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 19:54
              czarek_sz napisał:

> Wybudowano sporo dróg ale jakim kosztem je wybudowano i ile firm je budujących
              > owe drogi zbankrutowało bo państwo nie zapłaciło im za wykonaną pracę. To gdzie
              > jest ta kasa ja się pytam big_grin

A to już inna "bajka"
              Ale gdyby nie te MŚ byłoby ich jeszcze mniej,nie byłoby motywacji do pokazania się gościom.
      • rena-ta49 Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 06:56
        czarek_sz napisał:

> Mam identyczne zdanie, każda znana osoba która skrytykuje władzę /PO/ ma przypi
        > naną łatkę oszołoma i wywrotowca. I kto powie że III RP to nie PRL bis smile choc
        > iaż i to nieprawda bo w PRL takiego syfilisu we władzach jak obecnie nie było.

W Polsce PO nie można swoich krytykować,trzeba chwalić.

• m.maska Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:22
          Nie bede chwalic czegos co mi sie nie podoba, nie i koniec.
    • grzech_o_1 Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 19:44
      Tylko pytanie...
      Tenisita musi zacząć grać, treningi, dobre warunki do trenowanie, już w wieku kilku lat. Bo kilkunastolatki, to już wusokiej klasy tenisićci.
      Co zrobiło Państwo dla Janowicza? Radwańskiej, Wielu innych spotrowców? NIC. To ciężkie pieniądze rodziców!!!!!!!
      Ale jak sukces? Państwo pierwsze do trąbienia!!! NASZ BOHATER!!! NASZ MISTRZ!!! NAAAAAA...........SZ!
      A usłużne media i zadający durne wprost pytania dziennikarze, natychmist wtóruą.
      Jakaś porażka? Przegrana meczu? Powiesić drania! Na pogybel z nim!
      Zhańbił biało-czerwoną i ORZŁA!!!!!!!

Tyle mego zdania w temacie.
      Ps.
      Piłkarzy reprezentarcji narofowej, nikt laga nie rozgoni w cholerę! A oni, to dopiero hańba przy państwowych pieniądzach jakie pożerają.
      • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 19:50
        Tak jak komuna gnoiła Fibaka za to że za kasę rodziców się wybił tak teraz gnoją Radwańskich i Janowiczów. Nic się nie zmieniło co do publicznego gnojenia znanych osób nie włażących władzy w odbyt tylko mających czelność je krytykować.
      • darima_ka Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 19:55
        grzech_o_1 napisał:

> Tylko pytanie...
        > Tenisita musi zacząć grać, treningi, dobre warunki do trenowanie, już w wieku k
        > ilku lat. Bo kilkunastolatki, to już wusokiej klasy tenisićci.
        > Co zrobiło Państwo dla Janowicza? Radwańskiej, Wielu innych spotrowców? NIC. To
        > ciężkie pieniądze rodziców!!!!!!!
        > Ale jak sukces? Państwo pierwsze do trąbienia!!! NASZ BOHATER!!! NASZ MISTRZ!!!
        > NAAAAAA...........SZ!
        > A usłużne media i zadający durne wprost pytania dziennikarze, natychmist wtóruą
        > .
        > Jakaś porażka? Przegrana meczu? Powiesić drania! Na pogybel z nim!
        > Zhańbił biało-czerwoną i ORZŁA!!!!!!!

> Tyle mego zdania w temacie.
        > Ps.
        > Piłkarzy reprezentarcji narofowej, nikt laga nie rozgoni w cholerę! A oni, to d
        > opiero hańba przy państwowych pieniądzach jakie pożerają.

Absolutnie się z tobą zgadzam!
        Nic dodać nic ująć.
        • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:07
          Kolejny wczoraj idol dziś 'oszołom' i wróg salonu smile

wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/1,136686,15758496,Wybory_do_Parlamentu_Europejskiego__Adamek___Tzw_.html#BoxSlotII3img
          • darima_ka Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:24
            czarek_sz napisał:

> Kolejny wczoraj idol dziś 'oszołom' i wróg salonu smile
            >
            > wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/1,136686,15758496,Wybory_do_Parlamentu_Europejskiego__Adamek___Tzw_.html#BoxSlotII3img

Janowicz naraził się głównie dziennikarzom,a to przecież czwarta władza,
            oni będa go gnoić ,oni nie wybaczają,że im powiedział, że są miernotami!
            • m.maska Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:27
              Ale Adamek jest dobry big_grin tego jeszcze nikt glosno nie powiedzial... wyraznie jest przeciwnikiem gender big_grin
              • grzech_o_1 Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 21:01
                Dobry! I dlatego ta poobijana na wszystkie strony gęba, mózg po kilkudziesięciu wstrząsach, wieczny przegrany - jest kandydatem III RP do Parlamentu Europejskiego!!!
                I jak szanować atkie państwo? Jak?
                • m.maska Re: Janowicz za krytykę 13.05.14, 21:58
                  No nijak... uncertain
        • m.maska Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:25
          Popieram w calej rozciaglosci.
          Szczegolnie tenis, nie jest w zaden sposob sponsorowany - to wszystko koszty prywatne, ale niech no ktorys wygra, niech dostanie kase to panstwo natychmiast swoje z niego wydoi.
          • czarek_sz Re: Janowicz za krytykę 07.04.14, 20:41
            Adamkowi przypną łatkę homofoba czy coś w tym stylu. A On to ciepłym sikiem oleje podobnie jak Agnieszka olała TVN. Ciekawe jak Jerzyk zareaguje ale być może już myśli o jakimś bojkocie urzędniczej służącej salonowi watahy smile
            • rena-ta49 Re: Janowicz za krytykę 08.04.14, 13:50
              W Sejmie jest wielu sportowców i jeśli mówimy
              o Adamku,to została zaatakowany tylko dlatego ze ma
              bardzo konserwatywne poglądy i je głośno wyraża.
              W rządzie mamy większość o takich poglądach jak Adamek,
              tylko nie mają odwagi ci tchórze tego głośno mówić.
              Gdyby było inaczej mielibyśmy aborcję ,chyba nie ma większych obłudników
              jak PO-PSL! To pierwszy z brzegu przykład obłudy ekipy rządzącej,są całkowicie podporządkowani
              KK vide ślub kościelny Tuska!
    • ravenheart1 Re: Janowicz za krytykę 14.05.14, 09:01
      no cóż - na razie to Janowicz przegrywa mecz za meczem, jak na tak słabą fomę zbyt duże pretensje do dziennikarzy ...
      • rena-ta49 Re: Janowicz za krytykę 16.05.14, 13:59
        W porównaniu do naszych "orłów" od piłki kopanej,
        to on jest geniuszsmile
        Który zawodnik jest w formie nieprzerwanie cały rok?
      • darima_ka Re: Janowicz za krytykę 16.05.14, 19:49
        ravenheart1 napisał:

> no cóż - na razie to Janowicz przegrywa mecz za meczem, jak na tak słabą fomę z
        > byt duże pretensje do dziennikarzy ...
        >

Ale jak wygrywał ci sami dziennikarze piali z zachwytów,
        mało na rękach nie nosili.teraz będą go opluwać,jak Radwańską ,jak innych
        którzy ośmielili się krytykować rządzacych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka