19.05.14, 07:11
Przeglądając gazety wpadłam na :katoliban.

Patrzę........no nie znam...........a Wy znacie?
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Słówko. 19.05.14, 07:17
      Katolik z Libanu, czyli Robert z Rudy Śląskiej. Makler giełdowy, którego poznałem na Imperii. Urodzony, wychowany i wykształcony w Libanie, ożenił się z Polką i mieszka tu już 10 lat. Bo tam u nich niebezpiecznie.
      • tadeusz_ski.51 Słówko "chmary" 19.05.14, 07:22
        rymuje się z "komary". I właśnie takie chmary co rozmnażają się jak komary, pojawiły się w mediach jako znawcy i eksperci od wód wszelakich w tym tych najgroźniejszych - powodziowych. Każdy wie wszystko, ma znakomite rozwiązania tylko rząd go nie słucha, więc nam pluje do ucha.
        A Niemcy, którzy tu 600 lat rządzili nic nie wiedzieli i powodzi nie mieli. To jest dziwne?
      • tropem_misia1 Re: Słówko. 19.05.14, 08:11
        "Bo jesteśmy ostoją katolibanu"
    • darima_ka Re: Słówko. 19.05.14, 19:26
      tropem_misia1 napisała:

> Przeglądając gazety wpadłam na :katoliban.
      >
      > Patrzę........no nie znam...........a Wy znacie?

Znam ,a jak czytam takie coś ,to nawet jestem pewna:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,15990853,Kaczynski__PiS_za_zaostrzeniem_przepisow_dotyczacych.html
      I szlak mnie trafią ,ze stare dziady ,starzy kawalerowie chcą o tym decydować ,
      chcą żeby coraz więcej debili się rodziło?
      • m.maska Re: Słówko. 19.05.14, 19:46
        hmm... czyli powrot do sredniowiecza... jakby jeszcze nie wydarzyly sie morderstwa niemowlat przez matki... zakaz aborcji w przypadku stwierdzenia uposledzenia plodu, to juz przekracza wszelkie wyobrazenie.
        • darima_ka Re: Słówko. 19.05.14, 21:05
          Dokładnie!Nie jestem fanką aborcji,ale w niektórych przypadkach,
          takich jak poważne wady genetyczne,czy zagrożenie życia ,gwałt ,
          w tych przypadkach aborcja na życzenie powinna być dozwolona.
          Po przeczytaniu tego art. tak się wkurzyłam że na pewno nie zagłosuję
          na ten katotaliban czyli POPiS!
          Jeden bierze przed wyborami ślub kościelny,a przed kolejnymi jedzie do papieża ,
          a drugi stary kawaler bez rodziny chce z Polski zrobić kraj idiotów i kalek!
          • m.maska Re: Słówko. 19.05.14, 23:41
            Tylko czy rzeczywiscie Kaczynski to powiedzial? bo juz wielokrotnie wkladano mu w usta slowa, ktorych nie powiedzial.... bo to troche bez sensu.
        • darima_ka Re: Słówko. 19.05.14, 21:14
          Jeszcze jedne wybory i zobaczymy Tuska na miesięcznicy transparentem "zdrajcy oddajcie wrak!"
          Zakłamane dupki!!
          ...
          • m.maska Re: Słówko. 19.05.14, 22:14
            Nie widzialam, ale ponoc wczoraj Tusk klekal nawet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka