04.10.15, 07:25
czyli kłopoty z wiarygodnością.W sumie niezły numer kolo wykręcił. Wszystkich ich oszukał. Wart Pac pałaca.
" media ujawniły, że duchowny kontaktował się z nimi jeszcze przed publikacją w „Tygodniku Powszechnym”, każdej redakcji zapowiadając (oczywiście w tajemnicy przed krakusami) albo ekskluzywny wywiad, albo możliwość publikacji jego specjalnych oświadczeń, dostosowanych, jak podaje „Wprost”, „do profilów gazet w nadziei na lepszą promocję”
laboratorium.wiez.pl/blog.php?bl&lepiejkrotkonizwcale&821
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Charamsa, 04.10.15, 07:27
      Niech już zrzuci tę sutannę, będzie się mógł wtedy otwarcie nacieszyć się swoim kochankiem,
      dopóki ma sutannę będzie miał show w mediach. Po cywilnemu będzie mniej widowiskowy.
    • rena-ta49 Re: Charamsa, 04.10.15, 07:38
      ksiądz celebryta oszukał kilka tyg., przekonanych że dostały ekskluzywny materiał,te łyknęły haczyk i robią mu promocję książki.
      • rena-ta49 Re: Charamsa, 04.10.15, 07:39
        wegrzyniak.com/po-godzinach/maxirefleksje/1570-do-ksiezy-homoseksualistow
    • tadeusz_ski.51 Kolejna glista, wysłana przez Szatana 04.10.15, 08:42
      do niszczenia Kościoła od środka. Zło, które na mocy boskiej woli dostało dostęp do ludzi, próbuje różnych SZTUCZEK i PRZEKRĘTÓW ale zniszczyć Kościoła ZŁU SIĘ NIE UDA!!! OGROM CIERPIENIA, KTÓRE BÓG ZNIÓSŁ UMIERAJĄC NA KRZYŻU I JEGO MATKI POD KRZYŻEM ZA LUDZI I DLA LUDZI, JEST TAK PRZEOGROMNY, ŻE ŻADNE ZŁO NIE MOŻE TEGO ZNIWELOWAĆ, NAWET USZCZKNĄĆ COŚ W NAJMNIEJSZYM STOPNIU!!! Szatan, nie tylko nie ma porównywalnego sposobu ale nie jest zdolny do adekwatnego czynu, więc siejąc takie incydenty za pomocą uległych mu istot, próbuje zmiękczyć wiarę w Boga i niektórzy wierzący dają się OSZUKAĆ.
      • rena-ta49 Re: Kolejna glista, wysłana przez Szatana 04.10.15, 12:08
        Zasadnicze pytanie jak przez tyle lat mógł nie tylko funkcjonować w stanie kapłańskim, ale też zajmować w Kościele ważne stanowiska człowiek o takiej konstrukcji psychicznej.
        Przecież za to ,że jest homoseksualistą nikt by go nie potępił gdyby zdjął koloratkę i sutannę i żył
        poza kościołem.
        • czarek_sz Re: Kolejna glista, wysłana przez Szatana 04.10.15, 12:20
          O to właśnie chodzi. Jesteś homo ? czy to kobieta czy mężczyzna ? trudno, widać taka była wola Boża /?/ to w takim razie nie kalaj tego miejsca w którym nie godzi ci się być. Nie sraj ,nie obsrywaj tego miejsca jeśli deklarujesz się jako człowiek wierzący i chcący umoralniać innych.
          rena-ta49 napisała:

> Zasadnicze pytanie jak przez tyle lat mógł nie tylko funkcjonować w stanie kapł
          > ańskim, ale też zajmować w Kościele ważne stanowiska człowiek o takiej konstruk
          > cji psychicznej.
          > Przecież za to ,że jest homoseksualistą nikt by go nie potępił gdyby zdjął kolo
          > ratkę i sutannę i żył
          > poza kościołem.
    • wiseacres Re: Charamsa, 04.10.15, 09:10
      A co na to @czarek , grzecznie pytam z dużą ciekawością i niecierpliwością ?
      • czarek_sz Re: Charamsa, 04.10.15, 09:23
        A co ja na to ? na dziesiątą idę z Małżonką do kościoła smile i moja wiara ani o milimetr nie zostanie zachwiana nawet przez wielu takich jak ów pożal się Boże 'ksiądz'.
        • tadeusz_ski.51 Re: Charamsa, 04.10.15, 11:47
          I niech Was Bóg natchnie DOBROCIĄ.
          • czarek_sz Re: Charamsa, 04.10.15, 11:59
            I miłością i wzajemnym szacunkiem smile to niezbędne atrybuty dla udanego małżeństwa - związku kobiety i mężczyzny ma się rozumieć co podkreślił na dzisiejszym kazaniu nasz ksiądz Proboszcz.
            • wiseacres Re: Charamsa, 04.10.15, 13:53
              Dlatego zapytałem, bo ostatnio pomyliłeś wiarę w Boga, z wiarą w tą ruiną jaka jest obecnie Krk.
              • czarek_sz Re: Charamsa, 04.10.15, 14:46
                Niczego nie pomyliłem. Twierdzisz że wszyscy księża to geje i pedofile ? rozgraniczam wiarę w Boga i wiarę w człowieka /konkretnego ,nie tylko w osobę duchowną/ ale czy Ty potrafisz to pojąć ?
                • wiseacres Re: Charamsa, 04.10.15, 16:31
                  czarek_sz napisał:

> Niczego nie pomyliłem. Twierdzisz że wszyscy księża to geje i pedofile ? rozgra
                  > niczam wiarę w Boga i wiarę w człowieka /konkretnego ,nie tylko w osobę duchown
                  > ą/ ale czy Ty potrafisz to pojąć ?

Bajer frajer. Mowa trawa. Jak napisałem , że w Krk jest bałagan , to kazałeś mi się odpierdolić od Kościoła. Dodam , że Kościół to nie tylko katolicy, a ja napisałem tylko o Krk i co nie mam racji. Ten to nic, bo to taka żmija wyhodowana na ich łonie ale ten arcyancymon co "sam umarł" to dopiero był Numer. I tyle.

http://i61.tinypic.com/9i5yk1.jpg
                  • czarek_sz Re: Charamsa, 04.10.15, 19:23
                    Jaki w/g Ciebie w krk jest bałagan ? bo pier...lić banialuki niczym nie poparte najłatwiej. A może ten 'bałagan' w krk to finansowanie przez kościół biednych rodzin ,wysyłanie dzieci z ubogich rodzin na wakacje ,pomoc żywnościowa w postaci paczek dla biednych a także zasiłki pieniężne. Mógłbym Ci tak wymieniać i wymieniać ale po jaki ch.j skoro Ty i tak masz przed oczami tego geja i paru pedofilów i nic poza tym. Znasz przypowieść o źdźble w oku i belce ? przeczytaj sobie smile
                    • rena-ta49 Ziemkiewicz trafnie: 04.10.15, 19:57
                      "Rozmawiać trzeba o rozmiarach zgnilizny, którą przypadek rozpustnego homo-księdza ujawnił. Nie wydaje się możliwe, aby przez trzynaście lat nikt z jego zwierzchników i współpracowników nie wiedział, z jakim bydlakiem ma do czynienia. To znaczy, że bydlak był – jakże to brzmi w tym kontekście – kryty przez wpływowych protektorów. Że nie jest wypadkiem odosobnionym, a więc – że Kościół Chrystusowy przeżarty został, jak się to już parokrotnie w jego dziejach zdarzyło, przez niszczącą go od wewnątrz konspirację. Że nawet na najwyższych szczeblach hierarchii zagnieździło się przekonanie, że głoszone zasady moralne to pic, bzdura dla maluczkich, i wolno je dowolnie łamać, aby tylko w tajemnicy."
                      www.uziemkiewicza.pl/2015100492/blog-naczelnego/92-tr%C4%85d-u-o%C5%82tarza
                      Prawie nie możliwe ,że przez tyle lat nikt nic nie wiedział,
                      gdyby sam nie zorganizował tej konferencji, to dalej by robił to co robił
                      i nikt by tej sprawy nie ruszał?
    • cb456cc Re: Charamsa, 04.10.15, 16:13
      rena-ta49 napisała:

> czyli kłopoty z wiarygodnością.W sumie niezły numer kolo wykręcił. Wszystkich i
      > ch oszukał. Wart Pac pałaca.

Renatko a dlaczego o księdzu piszesz per kolo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka