rena-ta49 15.10.15, 19:53 Jak sądzicie kiedy PKW upora się z wynikami i poda wyniki? Będą po tygodniu? Wybory są do Sejmu i Senatu,to ich przerośnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 16:48 I co, jak obstawiacie? Odpowiedz Link
m.maska Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 17:25 No ja mam jednak nadzieje, ze do konca miesiaca musza - to nie jest tak, ze moga sie znowu zabawiac... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 17:27 Być może właśnie ustalają jak wytłumaczyć że do końca miesiąca nie zdążą. Znaczy Moskwa ustala a jak ustali przyśle instrukcje. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 18:05 czarek_sz napisał: > Być może właśnie ustalają jak wytłumaczyć że do końca miesiąca nie zdążą. Znacz > y Moskwa ustala a jak ustali przyśle instrukcje. Teraz mamy marne stosunki z Moskwą ,to serwerów nie użyczą Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 18:04 m.maska napisała: > No ja mam jednak nadzieje, ze do konca miesiaca musza - to nie jest tak, ze mog > a sie znowu zabawiac... Wybory samorządowe odbyły się prawie rok temu, do tej pory nie ma wyników z woj.mazowieckiego. Rekord Guinessa pobity!Skompromitowana PKW! Odpowiedz Link
m.maska Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 16.10.15, 18:10 rena-ta49 napisała: > m.maska napisała: > > > No ja mam jednak nadzieje, ze do konca miesiaca musza - to nie jest tak, > ze mog > > a sie znowu zabawiac... > > Wybory samorządowe odbyły się prawie rok temu, > do tej pory nie ma wyników z woj.mazowieckiego. > Rekord Guinessa pobity!Skompromitowana PKW! > > Jednym slowem, mimo przegranej platforma pseudoobywatelska moze nadal rzadzic - tez dobrze... tylko, ze na to akurat patrzy swiat i takiego przekretu nie da sie zatuszowac. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przyjmuje zakłady-Kiedy wyniki wyborów? 17.10.15, 11:44 Uzasadnione są wątpliwości co do rzetelności tamtych wyborów, czy zdarzyło się kiedyś w Polsce by przez rok nie podano wyników wyborów, ja tego nie pamiętam,to kompletna kompromitacja IIIRP! Odpowiedz Link
rena-ta49 PKW obiecuje 17.10.15, 11:45 www.tvp.info/22219012/pkw-zapewnia-ze-tym-razem-system-informatyczny-nie-zawiedzie-czy-go-uzyje-zadecyduje-w-poniedzialek Tak czy owak,trzeba pilnować tych wyborów! Odpowiedz Link
m.maska Re: PKW obiecuje 17.10.15, 11:48 PKW zapewnia, że tym razem system informatyczny nie zawiedzie. Czy go użyje, zadecyduje w poniedziałek A ja uwazam, ze nie powinni ryzykowac, tylko jak za dawnych czasow dostarczyc liczydla... Odpowiedz Link