rena-ta49 Prognozują europejski pomór dorsza? 14.03.17, 15:41 Pitera zastąpi Jacka Saryusz-Wolskiego W Komisji Spraw Zagranicznych PE Będzie się działo ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Prognozują europejski pomór dorsza? 15.03.17, 11:36 Pitera -krynica mundrości 12.4.2015- "Obniżenie podatków powoduje wzrost bezrobocia i upadek firm" 22.3.2016- "Nie panikujmy zamachy to nic nowego" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Prognozują europejski pomór dorsza? 15.03.17, 11:38 Ponadto Julia "Dorsz" Pitera i Jarosław "Junior" Wałęsa głosowali przeciw Via Karpatia szkodząc tym Polsce ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Pitera 18.11.18, 08:54 Eurodeputowana Parady Oszustów Znana z ostrych wystąpień przeciwko Polsce i rządowi RP Ostatnio broniąc Jugendamtów wystąpiła również przeciwko polskim dzieciom Jej mąż Paweł Pitera był TW SB "Piotr" Ona chyba konkuruje z Rózią von która jest większą kanalią Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Pitera 18.11.18, 09:22 Pie....na suka to mało powiedziane. Jak można za granicą i to w kraju który zdemolował Polskę na dekady obsrywać własne państwo !!! w tygodniu odebrałem decyzję z Urzędu do spraw kombatantów i osób represjonowanych o przyznaniu mi statusu działacza opozycji antykomunistycznej. Przysłano mi legitymację oraz odznakę honorową. Gdy otworzyłem przesyłkę i przeglądałem to wszystko przed oczami stanęły mi takie postaci jak ona i jej podobni - zdrajcy powiedzieć o nich to mało powiedziane. Powiem więcej. Oni są jeszcze gorsi niż ci którzy w PRL kapowali i to o wiele gorsi. Ale to temat na inną rozmowę. Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Pitera 18.11.18, 10:44 Oni są jeszcze gorsi niż ci którzy w PRL kapowali i to o wiele gorsi. Ciekawe spostrzeżenie. Jest cos na rzeczy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Pitera 18.11.18, 11:29 Znałem wielu członków PZPR i piszę członków bo wielu z nich zapisywało się do partii nie żeby szkodzić Polsce ale po prostu żeby życie było lżejsze i bardziej znośne. Gdy był stan wojenny i naprawdę lekko nie było to cicho siedzieli nie wychylali się i wiedziało się po której są stronie chociaż głośno o tym nie mówili. Ci z dzisiejszej totalnej licząc od Magdalenki to są największe zakały polskiej ziemi. Mam tylko nadzieję że z czasem będzie ich ubywać a kolejne pokolenia będą kochać i szanować Polskę tak jak kiedyś Ci którym oddajemy cześć m.in w kolejne Rocznice Święta Niepodległości czy Powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Pitera 18.11.18, 12:45 czarek_sz napisał: > w tygodniu odebrałem decyzję z Urzędu do spraw kombatantów i osób represjonowanych o >przyznaniu mi statusu działacza opozycji antykomunistycznej. Przysłano mi legitymację oraz >odznakę honorową. No nareszcie, Czarku. GRATULACJE! Sprawiedliwość zwyciężyła. A przecież jest taki niby-działacz, co zarzekał się, że takiemu jak Ty nigdy ręki nie poda. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że ogłoszę tę nowinę na Kalejdoskopie Odpowiedz Link