Dodaj do ulubionych

Pitera-dorsz musi przeprosić

16.05.16, 13:36
dobrze zaczyna się tydzieńsmilesmile
https://pbs.twimg.com/media/Cikra-ZW0AAP3ca.jpg
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Prognozują europejski pomór dorsza? 14.03.17, 15:41
      Pitera zastąpi Jacka Saryusz-Wolskiego W Komisji Spraw Zagranicznych PE Będzie się działo ...
      • rena-ta49 Re: Prognozują europejski pomór dorsza? 15.03.17, 11:36
        Pitera -krynica mundroścismile
        12.4.2015- "Obniżenie podatków powoduje wzrost bezrobocia i upadek firm"
        22.3.2016- "Nie panikujmy zamachy to nic nowego"
        • rena-ta49 Re: Prognozują europejski pomór dorsza? 15.03.17, 11:38
          Ponadto Julia "Dorsz" Pitera i Jarosław "Junior" Wałęsa głosowali przeciw Via Karpatia szkodząc tym Polsce ...
          • rena-ta49 Pitera 18.11.18, 08:54
            Eurodeputowana Parady Oszustów
            Znana z ostrych wystąpień przeciwko Polsce i rządowi RP
            Ostatnio broniąc Jugendamtów wystąpiła również przeciwko polskim dzieciom
            Jej mąż Paweł Pitera był TW SB "Piotr"
            Ona chyba konkuruje z Rózią von która jest większą kanalią
            • czarek_sz Re: Pitera 18.11.18, 09:22
              Pie....na suka to mało powiedziane. Jak można za granicą i to w kraju który zdemolował Polskę na dekady obsrywać własne państwo !!! w tygodniu odebrałem decyzję z Urzędu do spraw kombatantów i osób represjonowanych o przyznaniu mi statusu działacza opozycji antykomunistycznej. Przysłano mi legitymację oraz odznakę honorową. Gdy otworzyłem przesyłkę i przeglądałem to wszystko przed oczami stanęły mi takie postaci jak ona i jej podobni - zdrajcy powiedzieć o nich to mało powiedziane. Powiem więcej. Oni są jeszcze gorsi niż ci którzy w PRL kapowali i to o wiele gorsi. Ale to temat na inną rozmowę.
              • opuncja.figowa.1 Re: Pitera 18.11.18, 10:44
                Oni są jeszcze gorsi niż ci którzy w PRL kapowali i to o wiele gorsi.
                Ciekawe spostrzeżenie. Jest cos na rzeczy.
                • czarek_sz Re: Pitera 18.11.18, 11:29
                  Znałem wielu członków PZPR i piszę członków bo wielu z nich zapisywało się do partii nie żeby szkodzić Polsce ale po prostu żeby życie było lżejsze i bardziej znośne. Gdy był stan wojenny i naprawdę lekko nie było to cicho siedzieli nie wychylali się i wiedziało się po której są stronie chociaż głośno o tym nie mówili. Ci z dzisiejszej totalnej licząc od Magdalenki to są największe zakały polskiej ziemi. Mam tylko nadzieję że z czasem będzie ich ubywać a kolejne pokolenia będą kochać i szanować Polskę tak jak kiedyś Ci którym oddajemy cześć m.in w kolejne Rocznice Święta Niepodległości czy Powstania Warszawskiego.
              • al-szamanka Re: Pitera 18.11.18, 12:45
                czarek_sz napisał:

> w tygodniu odebrałem decyzję z Urzędu do spraw kombatantów i osób represjonowanych o >przyznaniu mi statusu działacza opozycji antykomunistycznej. Przysłano mi legitymację oraz >odznakę honorową.

No nareszcie, Czarku. GRATULACJE! Sprawiedliwość zwyciężyła.
                A przecież jest taki niby-działacz, co zarzekał się, że takiemu jak Ty nigdy ręki nie poda.
                Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że ogłoszę tę nowinę na Kalejdoskopie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka