03.03.08, 21:49
wg misiów z suszarkami używanie cb radia jest karalne, bo kierowca nie
powinien być rozpraszany. Ok. A robótki ręczne tudzież zabawy oralne kierowcą
podczas prowadzenia samochodu nie są zakazane, tak?

Prawo polskie mnie rozbraja, he he.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: he he 03.03.08, 21:57
      Chyba jechać nie da rady tak "obsługiwany" kierowca;PP
      • stukam_kopytkami Re: he he 03.03.08, 22:00
        da, da próbowałam tongue_out
        Panuje nad kierownicą, nad sobą mniej, hehe.
        • legwan4 Re: he he 03.03.08, 22:06
          stukam_kopytkami napisała:
          > Panuje nad kierownicą, nad sobą mniej, hehe.
          To,dlatego ta zabawa nie jest zabronionawink)))a CB,takcrying
          • stukam_kopytkami Re: he he 03.03.08, 22:08
            Tak, czasem trzeba sobie podnieść adrenalinę ::d
            • tadeusz_ski.51 Tak się zastanawiałem, czy 04.03.08, 11:04
              obciąganie loda daje kobiecie jakąś satysfakcję, czy robi to aby sprawić
              przyjemność menowi??
              • stukam_kopytkami Re: Tak się zastanawiałem, czy 04.03.08, 13:19
                tadeusz_ski.51 napisał:

> obciąganie loda daje kobiecie jakąś satysfakcję, czy robi to aby sprawić
                > przyjemność menowi??

Sama zabawa, ale bez robienia do końca jest frajdą. I jeśli robi to sama z
                siebie to pewnie lubi. I jest to przyjemne dla niej.
                • tadeusz_ski.51 Re: Tak się zastanawiałem, czy 04.03.08, 15:02
                  stukam_kopytkami napisała:
                  > Sama zabawa, ale bez robienia do końca jest frajdą. I jeśli robi to > sama z
                  siebie to pewnie lubi. I jest to przyjemne dla niej.
                  -------------
                  Ahaaaaa, zabawa penisem? To tak traktuje się nasz najważniejszy narzędź?? Do
                  zabawy?? Zgroooza! big_grinDDDD
        • inka-1 Przezycia ekstremalne... 03.03.08, 22:08
          gwarantowane ..widze ze milosnikow takich przezyc mamy
          • rena-ta49 Re: Przezycia ekstremalne... 04.03.08, 14:23
            inka-1 napisała:

> gwarantowane ..widze ze milosnikow takich przezyc mamy

he he uczmy się Inko , na naukę nigdy nie jest późno wink))
        • tadeusz_ski.51 Eeeeno Stukam, nie wmówisz mi 04.03.08, 11:00
          że jesteś "tirówką", te damy mają lepsze zajęcie niż udzielanie sie na forach, haha
          • stukam_kopytkami Re: Eeeeno Stukam, nie wmówisz mi 04.03.08, 13:17
            nie jestem, nie mam predyspozycji, hehe
            • legwan4 Re: Eeeeno Stukam, nie wmówisz mi 04.03.08, 13:58
              Oj,do tego zajęcia trzeba mieć predyspozycje....,jak do innychwink
              • tadeusz_ski.51 A Ty skąd wiesz?? 04.03.08, 14:57
                legwan4 napisała:
                > Oj,do tego zajęcia trzeba mieć predyspozycje....
                ------------
                big_grinDD
                • legwan4 Re: Bo wiem, 04.03.08, 15:07
                  obserwując ludzi,że do bardziej prozaicznych zawodów i zajęć,brakuje
                  predyspozycji.Czego wynikiem jest tzw.klapa,porażka,kicha lub spartolenie;[
                  • tadeusz_ski.51 Nie nie Legwanko, te predyspozycje 06.03.08, 11:50
                    są specyficzne, bo dotyczą najstarszego zawodu świata. Myślę, że przez tyle
                    wieków, cała płeć żeńska nabyła tą umiejętność. Można powiedzieć, wysysają ją z
                    mlekiem matki big_grinDD
            • tadeusz_ski.51 No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 04.03.08, 15:04
              Dawać to każda kobieta potrafi, nie?? big_grinDD
              • kurczak48 Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 04.03.08, 18:17
                Oj ,nie kazda potrafi..." nawet dawac" wink
                • samantha.1 Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 04.03.08, 18:31
                  Więc trzeba uczyć big_grin
              • samantha.1 Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 04.03.08, 18:32
                Potrafić , to chyba potrafi ,ale czy chce? , oto jest pytanie;PP
                • stukam_kopytkami Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 04.03.08, 18:57
                  Samantha ma rację .
                  • kurczak48 Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 05.03.08, 02:09
                    Odac sie , a dac, to jest jednak roznica , a niektore nawet dac nie umieja ,i
                    jest to prawda , co ?
                    • maximilianna78 Re: No coś Ty? Jakie zaś predyspozycje?? 05.03.08, 12:00
                      Jeszcze gorzej jest z chłopami. Mało znam, którzy umieją dawać, łatwiej jest brać.
                      • inka-1 Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 12:02
                        a moze to,, dawanie",zalezy tez od sposobu ujawniania oczekiwan..
                        • maximilianna78 Re: Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 15:53
                          Czyli co? Jak mają duże oczekiwania to dają częściej a jak mniejsze albo w ogóle
                          to mniej?

A takie dawanie bezinteresowne nie wchodzi w grę?
                          Byt altruistyczny?
                          • rena-ta49 Re: Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 16:08
                            Maximilianna78 napisała:j?

A takie dawanie bezinteresowne nie wchodzi w grę?

Sądzę że nie, bo nawet bezinteresownie chcemy mieć chociaż
                            trochę , satysfakcji , przyjemności? wiec gdzie bezinteresowność? smile))
                            • kurczak48 Re: Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 18:23
                              Bezinteresownie , to mozna popatrzec , a nie dawac , albo brac wink
                              • samantha.1 Re: Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 22:02
                                też tak myślę;P
                                • tadeusz_ski.51 Ooooo, widzę że Samanta jest chętna 06.03.08, 11:44
                                  do brania! Brawo za odwagę wypowiadania... no to co Inka powyżej mówiła... tych
                                  no... swoich oczekiwań! big_grinDD
                              • tadeusz_ski.51 No widzicie dziewczyny? Pan Kurczak się deklaruje 06.03.08, 11:42
                                że za darmo nie weźmie, a Wy tak... Oj nieładnie tak wszystkich do jednego
                                garnka... big_grinDD
                            • maximilianna78 Re: Kiepsko musialas trafiac... 05.03.08, 22:41
                              Ponawiam pytanie, a gdzie altruizm?
                              • tadeusz_ski.51 Nie wiem, ale jeśli Ty jesteś 06.03.08, 11:47
                                altruistką (może być filantropką, też ok.) chętnie skorzystam big_grinDD
                                ---------
                                maximilianna78 napisała:
                                > Ponawiam pytanie, a gdzie altruizm?
                              • rotman69 Re: Kiepsko musialas trafiac... 06.03.08, 11:56
                                znaczy się o co chodzi..?
                                • rena-ta49 Re: Kiepsko musialas trafiac... 06.03.08, 16:15
                                  rotman69 napisał:

> znaczy się o co chodzi..?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=76510956&a=76592914
                                  O to że Tadeusz w kolejce już sie ustawia , po ten altruizmsmile))
                        • tadeusz_ski.51 Coś Ty Inka? Mówisz i masz! 06.03.08, 11:39
                          inka-1 napisała:
                          > a moze to,, dawanie",zalezy tez od sposobu ujawniania oczekiwan..
                          --------
                          Tak jest ze mną a znając parę menów, zaręczam Ci że podobnie jest np. z Panem
                          Rotmanem! Powiedz mu tylko, to zobaczysz! Tylko żebyś się później nie wycofywała
                          rakiem!
                          big_grinDD
                          • rotman69 Re: Coś Ty Inka? Mówisz i masz! 06.03.08, 11:51
                            tadeusz_ski.51 napisał:
                            > --------
                            > Tak jest ze mną a znając parę menów, zaręczam Ci że podobnie jest
                            np. z Panem
                            > Rotmanem! Powiedz mu tylko, to zobaczysz! Tylko żebyś się później
                            nie wycofywał
                            > a
                            > rakiem!

bo ja chołduje zasadzie jak dają to biorę a jak jeszcze interesująca
                            kobieta tym bardziej
                            > big_grinDD
                          • inka-1 Tadeuszku..to zabrzmialo jakbys mial jakies .. 06.03.08, 15:01
                            doswiadczenia z Panem Rotmanem..he...he
                            • rotman69 Re: Tadeuszku..to zabrzmialo jakbys mial jakies . 06.03.08, 15:25
                              ja się do niczego nie przyznaję preferuje kobiety
                              • inka-1 No nie wiem,nie wiem...ta sugestia .. 06.03.08, 15:28
                                Tadeuszka..nooooo
                                Co tez Was laczylo chlopaki?..he..he
                                • rotman69 Re:Droga Inko 06.03.08, 15:35
                                  mylnie zrozumiałaś wypowiedź Tadeusza nas łączy tylko jedna rzecz
                                  lubimy kobiety
                                  • inka-1 W takim razie prosze o wybaczenie... 06.03.08, 15:43
                                    mylnej interpretacji..widac moj umysl juz dzis tak sprawnie nie
                                    dziala (wypalil sie przy pisaniu w pracy...)
                                    • rotman69 Re: W takim razie prosze o wybaczenie... 06.03.08, 15:48
                                      a Ciebie gniewać się to grzech
                                      • inka-1 Hi...hi....na kobiety ogolnie gniewac sie.. 06.03.08, 15:49
                                        nie wypada...my takie kruche jestesmy...
                                        • rotman69 Re: Hi...hi....na kobiety ogolnie gniewac sie.. 06.03.08, 15:51
                                          ale dopiec potraficie nam biednym menom
                                          • inka-1 Tak Ci sie tylko wydaje....sama 06.03.08, 15:56
                                            slodycz w nas...ale zeby calkiem od tej slodyczy nie zemdlilo,to
                                            musi byc;troche chmur troche slonca,cos z poczatku ,cos z konca,
                                            troche pieprzu ciut miety..czesc drog prostych,czesc kretych...
                                  • rena-ta49 Re:Droga Inko 06.03.08, 16:17
                                    rotman69 napisał:

> mylnie zrozumiałaś wypowiedź Tadeusza nas łączy tylko jedna rzecz
                                    > lubimy kobiety

W to nijak nie da się wątpić hihismile)
                                    • rena-ta49 To jedyna nasza pociecha 06.03.08, 16:18
                                      Zresztą ,że meni nas lubią , i kochająsmile))
                                      • inka-1 Renatko to prawda odwieczna... 06.03.08, 20:31
                                        narzekamy na siebie i potrzebujemy nawzajem...po prostu bez siebie
                                        nie mozemy zyc..
                                        • rena-ta49 Re: Renatko to prawda odwieczna... 06.03.08, 20:42
                                          To prawda, a doceniamy tracąc?
                                          • stukam_kopytkami Re: Renatko to prawda odwieczna... 06.03.08, 22:12
                                            No i proszę. W miarę normalny wątek z powiem seksu założony zupełnie nie w tym
                                            miejscu, gdzie trzeba przerodził się w coś takiego.
                                            A w kolejkę do mnie po cokolwiek proszę się nie ustawiać, bo mam inne
                                            priorytety, hehe.
                                            • inka-1 Zaskoczona???? 06.03.08, 22:55
                                              przeciez nie wygladasz na osobe ktora latwo zaskoczyc...
                                              • stukam_kopytkami Re: Zaskoczona???? 07.03.08, 00:15
                                                Nie zaskoczona, tylko deczko zdziwiona wątkiem, że jednak zszedł z toru.
                                                • inka-1 Re: Zaskoczona????-czesto zchodzi... 07.03.08, 07:40
                                                  moze to wina WIOSNY...hi..hi
                                                  • tadeusz_ski.51 No i czego się tak ta Inka chichra??? 07.03.08, 08:26
                                                    inka-1 napisała:
                                                    > moze to wina WIOSNY...hi..hi
                                                    ---------
                                                    Że wiosna? Wielkie mi odkrycie... no idzie, idzie jak każdego roku! Nie przeczę,
                                                    że nowa zieleń dodaje światu uroku, ale ziemia nie ogrzana, matula mowili, nie
                                                    siadaj na ziemi bo dostaniesz "wilka". big_grinDD
                            • tadeusz_ski.51 Ineczko, masz specyficznie ukierunkowaną metodę 07.03.08, 11:25
                              odczytu, preferujesz kobiety? big_grinDD
                              inka-1 napisała:
                              Tadeuszku..to zabrzmialo jakbys mial jakies
                              > doswiadczenia z Panem Rotmanem..he...he
                              -----------
                              Gdyż w inny sposób nie można wyciągnąć takich wniosków, gdy jeden facet mówi, że
                              ten drugi też ma słabość do kobiet Ineczko, do kobiet!
                              • inka-1 Ja ukierunkowana..niby to ja o jednym.. 07.03.08, 14:11
                                pochichram sie troche ..jak to juz zauwazyles..hi...hi..
                      • tadeusz_ski.51 Bo chłopy sknery są! Niektórzy 06.03.08, 11:36
                        co byli w Arabiach, to nawet chcieliby żeby to kobiety na nich pracowały no i
                        oczywiście ciała dawały, a pan leży na wyrze i obala browarki!big_grinDD
                        ------------
                        maximilianna78 napisała:
                        > Jeszcze gorzej jest z chłopami. Mało znam, którzy umieją dawać, > łatwiej
                        jest brać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka