tadeusz_ski.51 11.05.08, 18:35 są powiązane z moimi wybrykami na tym forum? Tu jedna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79426506 a tu druga forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79426506&a=79427209 ... zastanawiające... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Dziewczyny, mam pomysł! :DDD 11.05.08, 18:39 Wy se tu zostańcie a ja odejdę i będzie spoko, zgoda?? Wydaje mi się, że lepiej gdy odejdzie jeden kontrowersyjny forumek, niż gdyby miały odejść dwie fajne Foremki? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Dziewczyny, mam pomysł! :DDD 11.05.08, 18:51 CO JEST DO CHOLERY??? FOCHY,GROźBY,ODCHODZENIE!???? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A potwierdzeniem dla mnie tego, 11.05.08, 18:52 że moje domysły są słuszne, jest to, że gdy wchodzę tutaj a ktoś coś popisuje, to znika zaraz jak kamfora! Haha, boicie się mnie chyba lub nie życzycie sobie mojego towarzystwa? Na jedno wychodzi, trzeba znikać, pa DD Odpowiedz Link
legwan4 Re: A potwierdzeniem dla mnie tego, 11.05.08, 19:00 Tadeusz,w tej chwili wracaj!!!! nie mam nastroju do żartów,nawet śmiesznych! Odpowiedz Link
inka-1 Na mnie poprostu wali sie swiat... 11.05.08, 19:04 jestem..ale cos ostatnio bzdury zaczynam pisac i prosze tego nie traktowac osobowo...bardzo Was lubie i dlatego jeszcze jestem... Odpowiedz Link
legwan4 Re: Na mnie poprostu wali sie swiat... 11.05.08, 19:06 Zgupłam doszczętnie......... i to by było na tyle. Odpowiedz Link
inka-1 No i wyszlo jestem toksyczna...TROLI nie 11.05.08, 20:48 potrzeba by forum zagrozone bylo..wystarczy by napisac cos pod wplywem niekontrolowanych emocji i juz ... Odpowiedz Link
darima_ka Re: No i wyszlo jestem toksyczna...TROLI nie 12.05.08, 15:53 inka-1 napisała: > potrzeba by forum zagrozone bylo..wystarczy by napisac cos pod > wplywem niekontrolowanych emocji i juz ... Ineczko nie wiem co tu się ostatnio dzieje, wiem natomiast ,że Ty absolutnie toksyczna nie jesteś . Wręcz przeciwnie swoją energią wszystkich nas pozytywnie zarażasz, i to jest cudowneD Odpowiedz Link
darima_ka Re: A potwierdzeniem dla mnie tego, 12.05.08, 15:51 tadeusz_ski.51 napisał: > że moje domysły są słuszne, jest to, że gdy wchodzę tutaj a ktoś coś popisuje, > to znika zaraz jak kamfora! Haha, boicie się mnie chyba lub nie życzycie sobie > mojego towarzystwa? Na jedno wychodzi, trzeba znikać, pa DD A mnie się zdaje ,że szukasz dziury w całym , kto i kiedy znika jak Ty wchodzisz, przecież to jest forum ,jak sam doskonale wiesz, każdy coś napisze i odchodzi do swoich obowiązków jeśli je ma ,to nie są czaty gdzie się konwersuje na privie. Sam kiedyś chwaliłeś o ile sobie przypominam tą formę pisania. Ja nie zauważam żeby ktoś celowo znikał. Wiec te insynuacje uważam za wyssane z palca, mocno nie trafione. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś mi się zdaje, że te Wasze decyzje 12.05.08, 15:48 tadeusz_ski.51 napisał: > są powiązane z moimi wybrykami na tym forum? Tu jedna > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79426506 a tu druga > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79426506&a=79427209" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=79426506&a=79427209</a> ... > zastanawiające... Chyba ci się źle wydaje, taką ja mam nadzieję ale nadzieja to matka..... Odpowiedz Link
azmb Re: Coś mi się zdaje, że te Wasze decyzje 13.05.08, 09:29 Tadziu, jaki jesteś słodki... bierzesz na siebie winę, za decyzję Forumowiczek, czujesz się odowiedzialny za to, że chcą odejść? Może moje słowa nie będą miłe, ale oby były prawdziwe: chyba się przeceniasz to zanczy przeceniasz wpływ Twoich wpisów na te decyzje Jesteś miłym,żartującem najczęściej mężczyzną, udajesz don Juana, uwodziciela itp. a w gruncie rzeczy jesteś przecież grzecznym, spokojnym, domowym człowiekiem, którego sumienie jest czyste Powiedz, jak w takiej sytuacji możesz być winien chęci odejścia którejkolwiek Pani? Ania Odpowiedz Link
antymysza Re: Coś mi się zdaje, że te Wasze decyzje 13.05.08, 10:44 Tadex musi być gwiazdą, musi być w centrum uwagi. Był szczęśliwy gdy miał swoje trole... mnie i homera. Znudził się nam więc sam trolle wymyśla. Pisze jako mikrola, sebastian teraz jakaś szwagierka i maryna. Nie znam wszystkich bo miałam długą przerwę w czytaniu jego wypocin. Odpowiedz Link