darima_ka 18.05.08, 07:44 Nie cierpię prasować, dla mnie to jedyna czynność w domu której nienawidzę robić. A czego Wy nie lubicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-irene Re: Nie cierpię 18.05.08, 08:11 Łatwiej byłoby mi wymienić co lubię robić w domu, bo niewiele tych czynności jest. Prasownia nienawidzę! Odpowiedz Link
e-irene Re: Nie cierpię 18.05.08, 10:54 Przypomniało mi się: nienawidzę obierania ziemniaków, szczególnie młodych. Brrrrrr A że mężowi zachciało się takich kartofelków i kupił 3kg. to je teraz skrobie i klnie pod nosem. Mnie to nie obchodzi, kartofli nie jadam;DDD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie cierpię 18.05.08, 10:06 inka-1 napisała: > Podobnie jak Ty prasowac i myc okien... Mycie okien lubię Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie cierpię 18.05.08, 10:20 Jasne, każdy woli by mu usługiwano , ja też DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nie cierpię 18.05.08, 10:42 Tu nie chodzi o usługiwanie, niech każdy robi to co potrafi. Ja np. umiem nawet wynosić śmieci... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Daj spokój... 18.05.08, 11:43 darima_ka napisała: > A tapetować umie? --------- To robota fachowa, mam odbierać im chleb?? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Daj spokój... 18.05.08, 17:57 Fachowa owszem ,ale możliwe jest nauczenie się tego wiesz? mniemam ,że nie umie i stad taka wymówka hihi hi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Daj spokój... 18.05.08, 18:25 Jeśli ja będę tapetował i wszyscy inni, to wykwalifikowani fachowcy pójdą z torbami. I co oni wtedy zrobią? Będą żebrać? Chciałabyś aby powiększył nam sie tłum osób bez środków do życia? Chciała byś? )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Daj spokój... 18.05.08, 18:28 ale ile byś zaoszczędził np. dla żony na ciuchy nowe D Odpowiedz Link
europa.1 Re: Nie cierpię 18.05.08, 11:09 Prasowanie lubię, ale za to mycie okien i lodówki jest bleee I gdyby jeszcze ktoś za mnie gotował... Ech... Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Nie cierpię 18.05.08, 11:27 darima_ka napisała: > Nie cierpię prasować, dla mnie to jedyna czynność w domu > której nienawidzę robić. > A czego Wy nie lubicie? tez tego nie trawie i dlatego wybieram ciuchy których nie trzeba prasowac ) ale niestety letnie ciuchy -bluzki sa takie ze bez prasowania sie nie obejdzie Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nie cierpię 18.05.08, 11:39 I jak swiat sie zmienia!!!! Kobiety nie lubią prasowania !!!! U mnie w zwiazku z tym ,ze żona jest po 2 operacjach kregosłupa , takie rzeczy jak prasowanie , mycie okien spadły na mnie . Robię to już ...enty rok i lubię to . 19 lat temu jak urodził się starszy syn , to namiętnie prasowalem pieluchy tetrowe . Na wszystko był uczulony , więc były prane w platkach mydlanych , potem koniecznie prasowanie .... odpoczywalem robiąc to .Dobra muzyka , albo film i leci ...to prasowanko .Teraz podobnie , a mycie okien to frajda ))) Szczegolnie teraz ,jak już sa plastykowe -no i jak ktoś to docenia ....przyjemnie jest jak ktoś powie -ty masz zawsze czyste okna i tak pięknie wykoszony trawnik)))(oczywiście mowią to żonie ) Odpowiedz Link
e-irene Re: Nie cierpię 18.05.08, 11:43 E tam, świat się nie zmienia. Moim zdaniem zawsze istniały kobiety, które nienawidziły np. prasdowania. Tyle, że kiedyś musiały i nie wolno im było mówić, że tego nie lubią Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A jakbyś tak powiedziała Kaziu?? 18.05.08, 18:14 Re: zak..Ty jestes niezwykly. inka-1 napisała: > facet Tys skarb... ---------- To co by sie stało? Nie przejdzie przez gardełko? O popatrz, mi przejdzie! Kaziu, Ty skarb jesteś! Skarb dla kobiet oczywiście, nie dla mnie, o nie nieeeeee, no cos Ty? DD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nie cierpię 18.05.08, 11:47 Racja , kiedyś prasowanie robiły służace . Teraz na szczęscie już mniej sie prasuje .Posciel np. jest z kory . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie cierpię!! 18.05.08, 18:04 Ja tego na razie robić nie musiałam , jakoś mnie nie dopadło i się cieszę bo bym chyba padła na "łopatki" z takimi pracami "męskimi" sobie nie radzę!!! Odpowiedz Link
inka-1 Jakos pomoc domowa mi sie nie marzy.. 18.05.08, 18:06 lubie wszystko mimo wszystko robic po swojemu.. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jakos pomoc domowa mi sie nie marzy.. 21.05.08, 22:09 No pomoc domowa zrobiła by po TwojemuDD Odpowiedz Link
legwan4 Re: Nie cierpię!! 18.05.08, 18:08 Robię,to najlepiej...a poza tym,baba musi sobie radzić Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie cierpię 22.05.08, 21:15 A jak nie cierpię kiedy mi komp psikusy wyczynia wrrr Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nie cierpię 23.05.08, 13:18 Mogę Wam poprasować , okna umyć , ale niech ktoś mi lodówkę umyje, w całej kuchni wtedy bałagan, nie cierpię myć lodówki i piec ciast!!!! Odpowiedz Link