darima_ka 28.08.08, 19:12 Wakacje dobiegają końca , wiec ostatni weekend wakacyjny mamy przed sobą , potem znów cała masa obowiązków, jesteście psychicznie juz nastawieni ? D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Witaj Szkoło:D 30.08.08, 16:15 Gotowa na 1-szy dzwonek jestem ... dzisiaj zrobiłam większość zakupów, konto mocno ucierpiało ;PP Odpowiedz Link
inka-1 Re: Witaj Szkoło:D 30.08.08, 19:35 Mam wszystko juz od dawna po za jednym nieosiagalnym cwiczeniem do matematyki...szkola kosztuje majatek.. Moje zasoby finansowe ogolnie szklono-wakacyjnie podupadly... I znow sie zacznie....zebranka i kasa..itd. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Witaj Szkoło:D 30.08.08, 19:52 A ja się cieszę ,ze to już koniec wakacji )))) Sam już nie chodze do szkoly ...(( Ale mojemu 15 latkowi przestanie sie nudzić.....i skonczy się marudzenie. Odpowiedz Link
inka-1 Tak,ciekawe jak sie dzieci.. 30.08.08, 19:54 przestawia i czy wstanie na 8 do szkoly bedzie bezbolesne..hi..hi Odpowiedz Link
zak-1 Re: Tak,ciekawe jak sie dzieci.. 30.08.08, 20:07 Wstawanie do szkoły nigdy nie jest bezbolesne))) Przynajmniej dla mnie nie było Ale teraz miałbym ochotę trochę pochodzić do szkoly .... nie uczyć się , tylko pochodzic )) Odpowiedz Link
inka-1 Towarzysko to i ja moge.. 30.08.08, 20:32 pochodzic ale wstyd powiedziec uczyc sie nie chce...i oceniana nie chce byc.. Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Nooo pochodzić... :D 30.08.08, 21:19 no a ja rześka uciekam uczyc moje male brzdace za mna juz rada pedagogiczna a przede mna potrojny wysilek: uczenie dzieci, robienie awansu zawodowego i nowy kierunek studiow hihi ale mi sie zachciewa... ale badz co badz...stesknilam sie za dzieciakami... Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Nooo pochodzić... :D 30.08.08, 21:21 nie dziekuje... podziekuje jak wszystko pojdzie po mojej mysli... Odpowiedz Link
ewelinkowska ehhh chociaz wiesz... 30.08.08, 21:25 ogolnie czeka mnie okropnie ciezki okres... do tego jeszcze moj facet sie przeprowadza na prawie drugi koniec Polski...ehhh Odpowiedz Link
darima_ka Re: ehhh chociaz wiesz... 30.08.08, 21:30 Wszystko da się przeżyć ,tylko trzeba spokoju i wytrwałości , mam nadzieję ,że posiadasz jej pokłady Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ehhh chociaz wiesz... 30.08.08, 21:50 wytrwalosc tak, gorzej ze spokojem;p oczywiscie do osob doroslych. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Witaj Szkoło:D 01.09.08, 16:00 Stało się , pierwszy dzwonek zabrzmiał, powitania itp. mamy za sobą ,teraz praca i jeszcze raz praca nas czeka? bo to zeszyty sprawdzić i spakować....,a jeszcze czytanie D Odpowiedz Link
inka-1 Juz sie wscieklam.. 02.09.08, 18:09 wyobrazcie sobie ze nagle dzis szkola zmienila podrecznik do matematyki..!!!!podjeli decyzje tydzien temu,a lista wisiala juz od poczatku wakacji z podrecznikami wiec kupiony mam zly i nietylko ja...ciekawe czy ksiegarnia przyjmie zwrot lub wymieni bo jak nie to ide by szkola mi zwrocila!!!Pomine fakt ze ten nowy jest nieosiagalny.. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Juz sie wscieklam.. 02.09.08, 19:14 Oto Polska Szkoła, co klasa to inny program niech ich jasna cholera weżmie, ja bym na miejscu rodziców zwróciła szkole ten podręcznik , niech oni to załatwiają ,ale to mysieli by wszyscy rodzice się zbuntować! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Juz sie wscieklam.. 02.09.08, 23:16 I to jest to nasze piekiełko ..każda urzędniczyna chce czyms zabłysnać , to sobie zmieniają , nie myśląc o konsekwencjach . Nie zauważyłem aby rózne podreczniki, tak sie od siebie bardzo rózniły . Powinny być jedne dla wszystkich , jak to drzewiej bywało . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Juz sie wscieklam.. 04.09.08, 13:56 W pracy psioczą, na nauczycieli ,toż to masakra córka koleżanki poszła do 1-kl, zapisano ją do klasy "A" po zakończeniu uroczystości maluszki z rodzicami weszli do swoich klas tak jak wyczytano , za chwilę nauczycielka stwierdza ,że ma za dużo dzieci w klasie wiec pyta rodziców kto na ochotnika przeniesie swoje dziecko do klasy B, koleżaka nieświadoma zgodziła się bo w tamtej wiecej koleżanek z przedszkola córeczki, i przeszła, ale szybko pożałowała swej decyzji , bo klasa "B "ma inny program a tym samym inne podręczniki . Szkoła obiecała przyjąć te sprzedane wcześniej do klasy "A" podręczniki a koszt ich jest nie mały .Jak sytuacja sie skończy dowiem sie kiedy "szczęśliwa mama" wróci po urlopie . Dla mnie to paranoja! Odpowiedz Link