darima_ka 26.09.08, 18:16 Znalazłam dzisiaj w prawie samym centrum miasta na posesji w pracy grzyba-kozaczka, pięknego, dorodnego zdrowego średnica kapelusza 20cm , ale musiałam zasięgnąć języka u grzybiarza czy aby prawdziwy. Zaraz jajecznica z niego będzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Zaraz znów bede się obżerać :D 26.09.08, 18:21 Jasne ale podzielić bym się nie podzieliła , na grzyby "pazerna " jestem Odpowiedz Link
darima_ka Ludzie niebo w gębie.... 26.09.08, 18:53 No tak uwielbiam grzyby ,że nie zamieniłabym na żaden rarytas, nigdy mi sie nie przejadają, mogę je jeść kilka razy w ciągu dnia , pod każdą postacią Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zaraz znów bede się obżerać :D 26.09.08, 18:57 Pierwszy raz odkąd tam pracuję pojawił się grzybek ,jeden , jedyny.,ale grzybnię zostawiłam z nadzieją na wiecej , chociaż do końca nie byłam przekonana czy to grzyb jadalny Odpowiedz Link
legwan4 Re: Zaraz znów bede się obżerać :D 26.09.08, 19:55 A ja skończyłam wyżerkę rodzynkowych winogrona potem pyszna pieczona roladka boczkowa Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zaraz znów bede się obżerać :D 26.09.08, 20:16 Fajna mieszanka , nie powiem Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zaraz znów bede się obżerać :D 26.09.08, 20:15 A tam , Scorpi Ty sie nie znasz hihi, dla mnie one mogłyby rosnąć przez cały rok -O! Odpowiedz Link