gazetowe_konto_z_debetem 27.10.08, 13:57 Fajna rzecz: można forumować, a obiad sam się gotuje. Ale tylko do pewnego momentu, teraz niestety muszę wracać do garów. Pa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 14:02 Haha , może i fajnie jest mieć kompa w kuchni , cóż kiedy ja w swojej kuchni sama z ledwością się mieszczę,to jest istna dziupla ta moja kuchnia Odpowiedz Link
darima_ka Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 17:44 Nie , nie ja nie mogę mieć kompa w kuchni , wszystko byłoby nie jadliwe;P Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 17:52 J mogę i mam. Nawet chciałabym, żeby rodzinka uznała moje gotowanie za paskudne, bo miałabym pretekst, żeby nie babrać sie w garach. Ale nic z tego, nie z moimi głodomorami A kuchnię mam dużą. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 17:54 Cudownie musi być w dużej kuchni stół krzesła , cała rodzinka może siąść do posiłku..... ale się rozmarzyłam moja też malutka Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 18:00 Też kiedyś mialismy małą kuchenkę, ale przenieśliśmy ją do dużego pokoju. Albo (jeśli ktoś woli) do wielgiej izby Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Komputer w kuchni:) 27.10.08, 17:50 taa ja mam 1 komp w kuchni a 2(to juz mój) w pokoju Odpowiedz Link