darima_ka 02.11.08, 18:26 Nie jest to zbyt widowiskowy sport , ale jakie emocje;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Formuła -1 02.11.08, 20:27 Jakoś się nie przejąlem , ze Kubica spadl na 4 miejsce . Wolę siatkowkę Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Formuła -1 02.11.08, 21:44 Mnie zastanawia taki fakt, że na tym, podobno słabym aucie, zdublowany Kubica mógł utrzymywać tempo Hamiltona? Dziwne, nie myślicie?? Odpowiedz Link
t6849r Re: Formuła -1 03.11.08, 13:20 Może przyszły sezon okaże się łaskawszy dla Kubicy i BMW. W tym jak można było zauważyć, bossowie tego koncernu nie ułatwiali pracy polskiemu kierowcy,a wręcz przeciwnie.I nie chcę tutaj krakać, ale moim zdaniem nic się nie zmieni, ponieważ, ich czwarte miejsce satysfakcjonuje. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Formuła -1 03.11.08, 13:30 Tak, wydaje się, że i Kubica to rozumie, dlatego podpisał kontrakt tylko na 1 rok, podobno miał propozycje na 3 lata? Facet ma ambicje, a w tym teamie chyba ich nie spełni, ponadto wydaje się, że ma sentyment do Renaulta gdzie jeździ jego przyjaciel Alonso. Póki co, Renault nie może dać szansy Kubicy, ponieważ ma pełną obsadę. Nie wiem, czy te dywagacje mają sens, ale pożyjemy zobaczymy? Odpowiedz Link