darima_ka 13.12.08, 19:24 Postanowiłam wszystko w swoim życiu "do góry nogami przewrócić " Muszą zmiany radykalne nadejść wreszcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No to powiedz nam jeszcze 13.12.08, 19:47 jakimi "ścieżkami" będziesz chodzić? Odpowiedz Link
darima_ka Re: No to powiedz nam jeszcze 13.12.08, 19:48 Wam powiedzieć nie mogę , niech to pozostanie moją słodką tajemnicą ;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: No to powiedz nam jeszcze 13.12.08, 21:19 darima_ka napisała: > Wam powiedzieć nie mogę ------ A komu możesz? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo myslę, że są tu amatorzy 13.12.08, 21:20 takich widoków, niekoniecznie tylko do podziwiania Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo myslę, że są tu amatorzy 13.12.08, 21:21 Tadziu nie myśl , bo myśliwym zostaniesz Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo myslę, że są tu amatorzy 13.12.08, 21:23 Amatorów to ja nie lubię , profesjonalistów tak Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Profesjonalistów 14.12.08, 20:05 w oglądaniu?? Nie słyszałem o takiej profesji... darima_ka napisała: > Amatorów to ja nie lubię , profesjonalistów tak Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo myslę, że są tu amatorzy 13.12.08, 22:16 tadeusz_ski.51 napisał: > takich widoków, niekoniecznie tylko do podziwiania Ale jesteś Niepewny? DD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Bo myslę, że są tu amatorzy 14.12.08, 10:18 Tez mam ochotę trochę w życiu pozmieniać w przyszłym roku . A co z tego wyjdzie ....zobaczymy .... tyle razy człowiek robił sobie takie postanowienia ... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Noooooooo... 14.12.08, 20:07 zak-1 napisał: > tyle razy człowiek robił sobie takie postanowienia ... ------ ... i ciągle żony nie zmienia... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo myslę, że są tu amatorzy 14.12.08, 20:34 Tadeusz napisał :<niekoniecznie tylko do podziwiania> to może do działania?, i takich profesjonalistów lubię Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Coś takiego??? 14.12.08, 21:26 darima_ka napisała: > Tadeusz napisał : <niekoniecznie tylko do podziwiania> > > to może do działania?, i takich profesjonalistów lubię ------- Szokujesz takim wyznaniem. Przecież tu mowa o seksie? Więc jacy to profi w tym działaniu? Chodzi o seksomanów??? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś takiego??? 14.12.08, 21:28 Tadziu , czy każdy profesjonalista to seksoman?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo ja nie wiem dlaczego 14.12.08, 21:38 stosujesz taki podział? Zdaje mi się, że w seksie każdy facet to "ekspert"? Więc jeśli dzielisz nas na amatorów i profesjonalistów, to można sie domyślać, że ci profi muszą się czymś wyróżniać? Czym może się wyróżniać facet pod względem seksualnym? Wydaje mi się, że sprawnością i dużym "zaangażowaniem". Takich najczęściej znajduje się wśród seksomanów... tak mi się wydaje? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A skoro preferujesz tych 14.12.08, 21:41 profesjonalistów, to można wywnioskować, że masz duże wymagania seksualne i wiele oczekujesz od partnera. Odpowiedz Link
darima_ka Profesjonalita 14.12.08, 21:45 W kazdej dziedzinie życia jest suuuper , nie tylko w seksie , a czy aj mam wymagania wygórowane nie wiem , wiem że dobrze być w parze z dobranym pod tym względem menem , i wtedy będzie on dla mnie profesjonalistą i tyle Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaaaaa, 14.12.08, 21:52 darima_ka napisała: > ... wiem że dobrze być w parze z > dobranym pod tym względem menem , i wtedy będzie on dla mnie profesjonalistą i > tyle -------- Czyli masz kryteria indywidualne. Jeśli jest dobrany do Twoich potrzeb, to profesjonalista, jeśli ich nie spełnia, znaczy że amator... No tak, ale skąd przewidziec, czy dany osobnik będzie dobrany? Czyli trzeba sprawdzić, dopiero wydać opinię... hahaha... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ahaaaaaaa, 15.12.08, 21:55 Tak już na koniec powiem :owszem jak mi się "dany osobnik " kiedyś w życiu trafi , to będzie sprawdzony bardzo dokładnie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo ja nie wiem dlaczego 14.12.08, 21:41 I każda kobieta to ekspertka? no bo skoro każdy facet to ekspert Odpowiedz Link
darima_ka To skąd ... 14.12.08, 21:42 W takim razie biorą sie nie dobrane seksualnie pary? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: A w Nowym Roku .... 16.12.08, 19:14 U mnie tez 2009r. bedzie rokiem zmian -drametalnych napewno zawodowo ot taki mam plan Odpowiedz Link
inka-1 Re: A w Nowym Roku .... 16.12.08, 19:22 Boje sie planowac...ale ma byc tylko dobrze i po mojej mysli... Odpowiedz Link