rena-ta49 21.03.09, 11:11 U sufitu jest tak gorąco, a panele tak się brudzą,ze trzeba je myć co trochę ? dobrze jednak ,ze malować nie trza , idę walczyć, krótka przerwa na papieroska była Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Czemu? 21.03.09, 11:14 A bo tam zawsze cieplej. A mówiłam, ze chcę czarny sufit to Zakowi coś nie pasowało Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czemu? 21.03.09, 11:39 To jest pomysł , ale czarny to znów ciemno w pomieszczeniach Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Czemu? 21.03.09, 11:42 No tak, dlatego mam białe sufity Te panele na suficie to masz drewniane czy powlekane jakąś okleiną zmywalną? Bo te okleiny zawsze żółkną. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czemu? 21.03.09, 13:21 Załoze się ze czarny sufit -byłby za chwilę siwy . SZary bylby najlepszy zeby ukryc brud . Pomaluj ten sufit i daj znać jak wyszło, moze weżmiemy przykład Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czemu? 21.03.09, 15:10 A nie lepiej nowe panele dać i rosołu już nie gotować z kury tylko na niego chodzić gdzieś Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Czemu? 21.03.09, 16:34 Jeśli to do mnie (?) to nie mogę: Moje Ślubne Szczęście cierpiałoby, a na takie cierpienia nie chcę i nie powinnam Go narażać Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czemu? 21.03.09, 17:20 Cierpiałoby Twoje Szczęście z powodu braku rosołu , czy też z powodu ,że sufit czarny jest ? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Wcale nie! :P 21.03.09, 17:28 Nie jem, bo niecierpię, rosołu, a czarny kolor kocham-oprócz majtek, butów i skarpetek, reszta moich ubrań też jest czarna- metaalówa dzidzia piernik Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Wcale nie! :P 21.03.09, 17:33 A Moje Szczęście tylko z powodu sufitu czarnego. Rosołku nie żre tak jak ja Odpowiedz Link
azmb Re: Wcale nie! :P 21.03.09, 17:58 Czytam o tym czarnym suficie i przyszła mi taka myśl do głowy- może trzeba go pomalować w jakiś wzór? I nie geometryczny, ale hm... łąka, kwiatki, motylki, żabki, woda...umiejętnie, nie kiczowato... będzie różnorodność kolorów, wesoły nastrój i brudek się w tym bogactwie różnych kolorów zgubi... Tematów sufitowych można wymyślić tysiące Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czemu? 22.03.09, 15:09 Na sufitach mam białe plastikowe , w kuchni najgorzej bo żeby tą białość utrzymać trza się narobić, wiadomo od gazu osad tłusty Odpowiedz Link