travelos 22.03.08, 09:31 Witam ponownie , Czy ktoś z Was ma doświadczenia w pracy w Maroku, polecacie ten kraj do pracy rezydenta? Czy ktoś z Was pracował lub pracuje jako rezydent dla Biura Sun&Fun? Jakies sugestie,opinie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msoleil85 Re: Maroko 22.03.08, 15:23 Pracowalam jako rezydent dla biura Sun&Fun w Tunezji. Jesli chodzi o Maroko to dopiero w tym sezonie tam sie wybieram, tyle ze juz z innym biurem. Jesli masz jakies konkretne pytania, to zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Maroko 22.03.08, 18:17 Pracowałam w Maroko (ale nie Sun&Fun) i wynudziłam się za wszystkie czasy :-) Jeśli masz robić objazdówki to ok, bo można nieźle zarobić i nie jest nudno, ale jeśli w grę wchodzi rezydentura w Agadirze to już inna bajka...jeśli nie lubisz się przepracowywać to polecam, destynacja raczej bezproblemowa, ale mega nuuudna :-) A kraj piękny i tubylcy w miejscowościach turystycznych nie tak nachalni jak w Tunezji i Egipcie. Fajnie jest znać francuski, bo po angielsku w wielu miejscach trudno się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
skylaar Re: Maroko 27.03.08, 11:31 rowniez pracowalam w Maroku ale w sezonie zimowym, i faktycznie bylo dosc spokojnie :) latem jest gorzej chocby ze wzgledu na wiekszy scisk i problemy z hotelami (klimatyzacja!!). jesli lubi sie 'te klimaty' to praca tam jest naprawde fajna; mi sie podobalo i zamierzam wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_morocco Re: Maroko 01.04.08, 18:43 Hej, pracowałam w Maroku w zeszłym sezonie, kraj jest super, ludzie bardzo mili, choć ciężcy, jeśli chodzi o współpracę. Jest masa problemów typu cos nie działa, coś się zepsuło, czegoś nie ma, i spotkasz to w każdym hotelu, czy będzie miał 5 gwiazdek czy 3. Agadir to cudowne miasto, i nie moge sie niestety zgodzić z opiniami, że nudne, bo jest mnóstwo miejsc, gdzie można pójść po pracy. Polecam i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś