Dodaj do ulubionych

75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie?

25.08.04, 19:17
Tak pytam przez ciekawość :) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!
Obserwuj wątek
    • andromeda1001 75A i 86 w biuscie 25.08.04, 21:55
      • cherilyn Re: 75A i 86 w biuscie 26.08.04, 14:07
        hmmm. 4 cm różnicy i taka sama miseczka?
        • andromeda1001 Re: 75A i 86 w biuscie 26.08.04, 15:00
          Hm...:)Wg wiekszosci tabelek tak mi wychodzi:)Jesli chodzi o usztywniane
          staniki,to czasami nosze 75B,chociaz chwilami sie zastanawiam czy to nie jest
          tak tylko dla poprawy samopoczucia;)))A jak jest u Ciebie?
          • cherilyn Re: 75A i 86 w biuscie 26.08.04, 18:01
            ja noszę staniki właśnie 75A. pod większe nie podchodzę :P i tylko usztywniane.
            Właśnie dla lepszego amopoczucia, tak jak napisałaś :) poza tym jak ubiorę np.
            taki bez fiszbin, to w ogóle znikam. Ale np. nie lubię wkładek do staników bo
            to już jest naprawdę przesadne oszukiwanie siebie.
      • maj123 nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 13.09.04, 22:03
        nie wiem, czy dobrze sobie dobieracie stanik. Ja mam naprawde maly biust i
        zawsz nosilam 75a, ale okazalo sie, ze powinnam miec 65c. Przez to A biust mi
        sie znieksztalcil. Noey stanik (rewelacja) dobrala mi Pani ze sklepu Atut na
        Grochowskiej94 w Warszawie i pokzala, jak masowac, zeby czesc spod pachy
        przeszla na biust. POwiedziala ze 70% rozniaru to dobry stanik. Wiecej w
        Wysokich Obcasach nr 21 z 25/05/2002 tekst "Jak biegnę, to mi łopocze". Tam
        jest tabelka, jak dobrac stanik:
        Obwód pod biustem to rozmiar biustonosza (czyli 70, 75 itp, równamy do
        mniejszego- jak masz 77cm to rozmiar 75).
        Różnica między obwodem w biuście a obwodem pod biustem to wielkość miseczki.
        Różnica 12 cm - miseczka A
        Różnica 14 cm - miseczka B
        Różnica 16 cm - miseczka C
        Różnica 18 cm - miseczka D
        Różnica 20 cm - miseczka E
        Różnica 22 cm - miseczka F
        Różnica 24 cm - miseczka G

• cherilyn Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 15.09.04, 18:21
          nosisz 65C ?? zamiast A ??
        • iffona Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 10.04.05, 16:18
          a idzie dostac taki rozmiar stanika ???
        • melisamel Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 11.04.05, 21:21
          A CO JA MAM POWIEDZIEĆ JAK MAM 6 CM RÓŻNICY MIĘDZY ROZMIAREM POD BIUSTEM I W
          BIUŚCIE?
          • iffona Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 12.04.05, 09:30
            mam tak samo
            co masz zrobic ? no nic ale czasem ciezko sie ubrac na jakas uroczystosc ;)
            • ciocia-dobra-rada Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 25.07.05, 18:45
              idz do szamana!!!pomasuje i powiekszy do tych wymarzonych 12 cm
              • nikitka84 Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 25.07.05, 21:26
                a skad wiesz, ciociu? czyzby ciocia juz sprawdzala:P
          • aga0001 Re: nie wiem, czy dobrze dobieracie stanik 02.08.05, 13:23
            witam w klubie!!! ja mam tyle samo, może założymy jakieś stoważyszenie "6" :)
      • nadia_barbi Re: 75A i 86 w biuscie 15.09.04, 16:10
        85cm w biuscie i 75A ale czesciej nosze 75/80B bo sa na mnie dobre i
        powiekszaja biust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wiedzmablack Re: 75A i 88 w biuscie 26.05.05, 16:42
        pozdrawiam!
    • malwis19 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 26.08.04, 15:28
      75A i 75B(mam problem,bo jedna pierś jest większa)
      • efface Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 26.08.04, 18:19
        A ja mam 71 pod biustem i -o zgrozo! - 81 w biuście. Więc wychodzi 70 A. Nosze
        usztywniane, ale bez tych wkładek - zawsze je wyciągam, bo ich nie znoszę,
        czuję się jakbym wypachała się poduszkami - dokładnie - kogo to ma oszukać :-).
        Pozdrawiam!
      • venus-87 79cm w biuscie i 70 pod:) Malutko:) 06.03.05, 11:11
    • xkiniax Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 30.08.04, 20:40
      ja mam 83 w biuscie i 67/68 pod
    • keyzan Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 30.08.04, 21:47
      75 DD i ciągle rośnie!Chcecie to Was obdzielę?I wierzcie mi,ze to nie jest nic
      przyjemnego mieć TAAAAAKIIII biust.Gdyby moża było wybierać z pewnością
      zostałabym przy mniejszym.Takie A lub B w zupełnosci wystarczyłoby mi.Nie
      byłoby tych żenujących sytuacji mierzenia 25 biustonoszy po to,żeby dopiero 26
      sty okazał sie tym, który pasuje.Nie byłoby bólu plecków od ciężaru piersi , na
      które niezmienne działa przyciąganie ziemskie.Nie byłoby takz e zapewnie bólu
      piersi kiedy zdejmiesz biustonosz.Nie byłoby kłopotu z kupowaniem bluzek,
      sukienek i żakietów, ktore wiecznie są za ciasne w tym miejscu. Nie byłoby
      krępacji z powodu wzroku mężczyzn, którzy patrzą Ci ,,w twarz'- czytaj :PROSTO
      W DEKOLT!Wreszcie nie byłoby tej ciągłej obawy co się z nimi stanie za 10?20
      lat?Czy z czasem naprawdę nie gwizdną o podłogę? Tak naprawde przy takim
      rozmiarze najlepiej ubrac na siebie szary lniany worek wiazany pod szyją, aby
      nikt na ciebie ie patrzał.
      Dziewczyny z amłym biustem, nie narzekajcie.Małe naprawde jest piękne.Poza tym
      na pewno małe jest ZDROWE i NORMALNE!
      • efface Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 31.08.04, 14:45
        keyzan napisała:

> 75 DD i ciągle rośnie!Chcecie to Was obdzielę?I wierzcie mi,ze to nie jest
        nic
        > przyjemnego mieć TAAAAAKIIII biust.Gdyby moża było wybierać z pewnością
        > zostałabym przy mniejszym.Takie A lub B w zupełnosci wystarczyłoby mi.Nie
        > byłoby tych żenujących sytuacji mierzenia 25 biustonoszy po to,żeby dopiero
        26
        >
        > sty okazał sie tym, który pasuje.Nie byłoby bólu plecków od ciężaru piersi ,
        na
        >
        > które niezmienne działa przyciąganie ziemskie.Nie byłoby takz e zapewnie bólu
        > piersi kiedy zdejmiesz biustonosz.Nie byłoby kłopotu z kupowaniem bluzek,
        > sukienek i żakietów, ktore wiecznie są za ciasne w tym miejscu. Nie byłoby
        > krępacji z powodu wzroku mężczyzn, którzy patrzą Ci ,,w twarz'-
        czytaj :PROSTO
        >
        > W DEKOLT!Wreszcie nie byłoby tej ciągłej obawy co się z nimi stanie za 10?20
        > lat?Czy z czasem naprawdę nie gwizdną o podłogę? Tak naprawde przy takim
        > rozmiarze najlepiej ubrac na siebie szary lniany worek wiazany pod szyją, aby
        > nikt na ciebie ie patrzał.
        > Dziewczyny z amłym biustem, nie narzekajcie.Małe naprawde jest piękne.Poza
        tym
        > na pewno małe jest ZDROWE i NORMALNE!
        Wiesz, te z małym czuja się podobnie, nie bola nas placy, to fakt, ale i my(a
        przynajmniej ja) tez mierzymy po 25 biustonoszy i czasem nawet 26 nie jest
        dobry :-(, i nam tez patrza w dekolt, z pytaniem w oczach czy aby na pewno z
        nami wszystko ok... więc jest podobnie - żadna skrajność nie jest dobra. Mi tez
        takie B by wystarczyło :-), ale cóż... nic z tego. Na operację mnie nie stac, a
        poza tym nie jestem do niej wcale taka przekonana...jestem na etapie
        zaprzyjaźniania się ze soba i ze swoim widokiem w lustrze, różnie mi to
        wychodzi i póki co na razie jeszcze na pewno nie moge powiedziec,że lubię moje
        piersi, ale pracuję nad tym...I mam nadzieję,że w końcu wyleczę się z
        kompleksów... Pozdrawiam!
      • venus-87 zapraszam na bloga "małe piersi" 10.04.05, 22:55
        male-piersi.blog.onet.pl
        male-piersi.blog.onet.pl
        male-piersi.blog.onet.pl
      • miho_miho Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 21.08.05, 18:43
        > 75 DD i ciągle rośnie!Chcecie to Was obdzielę?I wierzcie mi,ze to nie jest
        nic
        > przyjemnego mieć TAAAAAKIIII biust.

co ty piszesz, ja mam 75F i to jest dopiero tragedia. DD jeszcze jakos ujdzie,
        ale F to juz kalectwo niemal ;)
        sorry, ze tu w ogole zabieram glos.
    • 1ruda Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 11.04.05, 18:57
      a ja mam 70A i ktosik menszczysna pocieszył mnie: no możesz bez obaw spać na
      brzuchu..........paskudndne!
      • magda999991 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 28.04.05, 19:55
        ja tez mam 70A porazka! mam juz dosc swojego malego biustu!!! czasami rano
        potrafie sie przebierac po kilkanascie razy bo wygladam po prostu
        beznadziejnie! moze mam juz obsesje nie wiem... ale za taki np B75 (podobno to
        jest biust idealny) oddalabym bardzo duzo!!! Zreszta moje kompleksy chyba sa
        uzasadnione... kiedys "kolega" powiedzial mi, ze "twoje dzieci beda glodowac!"
        nawet sobie nie wyobrazacie jak ja sie wtedy poczulam... i co mi pozostalo?
        musialam robic dobra mine do zlej gry:(
        • iffona Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 30.04.05, 11:47
          magda to ten kolega pieprzy glupoty, mam teraz roznice 6 cm i gdyby nie sutki
          to nie idzie sie niczego dopatrzyc, a moi chlopcy ciagneli cyca jeden przez 9
          miesiecy drugi przez 13 i glodem nie przymierali
          co za niedouczony chlop
          powiedz mu ze piers sklada sie z gruczolu mlecznego oraz tkanki tluszczowej, a
          to co najwazniejsze posiadasz
    • kinga251 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 29.04.05, 13:21
      a ja mam tylko 4 cm różnicy :)
    • babusia Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 30.04.05, 17:42
      u mnie niemalże identycznie:| chorobcia już mnie trafia to wszystko...lato idzie a tu nawet nie ma czym się na plaży pochwalić, no ale nie ma co tak do końca się łamać:)
    • wariatka_20 pozdrowienia dla Małych Biustów 07.05.05, 17:39
      ja też nosze 75A i 82 pod. już sie powoli przyzwyczajam ale... mam 20 lat i
      wkurzają mnie cycaste małolatki (nie chce tu nikogo obrażać). a te chamskie
      docinki nieznajomych facetów typu "gdzie zgubiłaś cycki?" niby nic sobie z tego
      nie robie a jednak.... ostatnio mój ginekolog mnie pocieszył przy badaniu
      kontrolnym : "ooo... widze że nic nie urosły. to znaczy ze już nie urosną."
      ehhh.... trudno. przecież to nie koniec świata.
      pozdrowienia dla Małych Biustów!
      • dewi Re: pozdrowienia dla Małych Biustów 21.05.05, 23:13
        ginekolog sie nie zna. Mnie urosly wlasnie PO 20 roku zycia (teraz mam 23). Nie
        za duzo, ale przynajmniej w sklepach sa juz takie rozmiary stanikow, a czasem
        zdaza sie jakis za maly :)))
    • orzechowe-oczy Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 07.05.05, 21:57
      Miesiąc temu, gdy się mierzyłam miałam 70A, czyli 72 cm pod biustem i 84 w. A
      teraz, gdy zaczęłam ćwiczyć bardziej intensywnie, jest jeszcze gorzej! Obecnie
      mam 68 cm pod biustem i 81 cm w biuście. :(( I co teraz?? To nawet nie 70A?!
      • madzi1 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 16.05.05, 12:00
        ja mam 72 pod i 82 w biuscie i tak szczerze mowiac nie rozumiem waszych
        narzekan. nigdy nie mialam kompleksow na punkcie moich piersi. moja siostra
        nosi b i ma straszne kompleksy bo uwaza ze ma za male piersi, a ja mam a i
        wcale nie narzekam.
        • orzechowe-oczy Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 17.05.05, 00:01
          Kwestia charakteru?! Ja nie wiem, bo kiedyś też się nie przejmowałam. Zaczęłam
          jakiś rok temu :// A pomogło mi w tym kilka "życzliwych" osób...Pozdro! :)
    • laguna113 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 26.05.05, 12:13
      100 cm w obwodzie. 80C.
    • lauramini Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 29.05.05, 17:03
      Ja mam 67cm pod i 80cm w biuście. Noszę rozmiar 70A. I tu znów zgadzam się z
      orzechowe-oczy. Kiedyś nie miałam kompleksu. Mam go, bo też pomogły
      mi "życzliwe" osoby.
      • nikitka84 70A (troszke naciagane:P) 72 pod 82 cm w biuście 20.07.05, 20:32
        Ja tak czytam o tych "zyczliwych" osobach i mysle sobie, czy Wy pecha
        mialyscie, czy ja szczescie, bo nigdy na taka osobe nie trafilam... Kompleksy
        wmowilam sobie sama i to wlasnie mezczyzni, zwlaszcza jeden;), wybili mi je z
        glowy...
        • orzechowe-oczy Re: 70A (troszke naciagane:P) 72 pod 82 cm w biuś 20.07.05, 21:20
          Myślę, że miałaś wielkie szczęście. :D Bo jeśli kompleksy sobie sama wmawiasz
          to prawdopodobnie za niedługo się ich pozbędziesz. ;) My mamy trochę gorzej, bo
          opinie innych potrafią być szalenie sugestywne i zapadać w pamięć na długie
          lata. Szczególnie, że dla mnie biust był zawsze wielkim nieszczęściem. Najpierw
          wstydziłam się, że rośnie... A teraz znowu, że wielkość mnie nie zadowala.
          Nawet jedna opinia potrafi całkowicie zmienić sposób patrzenia na swój biust.
          Ostatnio mi ktoś powiedział coś fajnego... Nie był to komplement, lecz dla mnie
          i tak znaczyło więcej niż tysiąc komplementów. :) Kurczę, jak ja bym chciała
          cofnąć czas i zapomnieć przykre słowa... Ale się nie da niestety.
          Pozdrawiam. :)
          P.s. Pochwalę się jeszcze, że mi biust trochę urósł od czasu ostatniego wpisu w
          tym wątku... :P Bo widzę, że tu jeszcze moje stare wymiary
          figurują... :P
          • malutkaaa2 Tylko ja taka płaska ehhh..nie macie co narzekać.. 23.07.05, 13:16
            ...ja mam gorzej. Widzę ,że tylko ja taka płaska jestem. Dziewczyny wy
            narzekacie, a wcale nie macie tak żle. Co ja mam powiedziec ja mam 6 cm różnicy-
            to jest katastrofa. A te docinki facetów mam już tego dosyć i swojego biustu
            też. Przez swój wygląd jestem zawsze sama , a moje cycate koleżanki mają
            facetów. Mam 22 lata więc już raczej nie urosną. Tylko się pochlastać. I co ja
            mam zrobić taka płaska deska. ehhh....
            • cherilyn Re: Tylko ja taka płaska ehhh..nie macie co narze 29.07.05, 10:06
              ja sie dowiedziałam, że mały biust jest najlepszy, bo z taką łatwością mieści
              sie w dłoni :)
              Nie wszystkie jesteśmy takie same i właśnie przez ta inność jesteśmy
              oryginalne :)
              Spróbuj odnaleźć jakąś inną atrakcyjną część swego ciała: nogi, brzuch,
              uśmiech, oczy i po prostu ją eksponuj :) a wtedy wszyscy zapomną o 'drobnym'
              szczególe. I ty też!!!!

Pozdrawiam.
              • luthien123 Re: Tylko ja taka płaska ehhh..nie macie co narze 30.07.05, 22:31
                No tak, gorzej tylko jake (w kazdym razie w moim przypadku) w tej dłoni sie
                raczej nie ma co w ogóle mieścić, bo chyba nie te dwa groszki? ;) Z reguły jak
                faceci mówią, że byleby na dłoń pasował, to chodzi tu o przynajmniej małe B.
                Ale tak sobie myślę, że może jak spotkam jakiegoś fajnego faceta, coś się
                między nami zaiskrzy to może faktycznie pozbędę się tego kompleksu? Bo czesto
                sie slyszy 'moj facet uwielbia mój biust' Gdybym ja miała kogoś kto by go
                uwielbiał, to może wtedy by mi tak to nie przeszkadzało... Ale że nikogo nie
                mam aktualnie, to mam kompleks. <zgrzała się bo ciągle jest duszno!> Teraz
                przez kilka dni upał 50 stopniowy a ja ciągle push-up... Nie jest przyjemnie,
                ale jak trzeba to trzeba... :(
                • evil.86 Re: Tylko ja taka płaska ehhh..nie macie co narze 30.07.05, 22:44
                  Luthien,a kto powiedzial ze trzeba? Nie wolno wrecz nosic vczegos takiego w taki
                  upal! ;)
    • lilarose Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 29.07.05, 12:45
      Do tej pory nosiłam 75A, ale wskutek brania pigułek antykoncepcyjntych mój
      biust zwiekszył objętość i ten rozmiar zrobił się za ciasny. chyba zmienię na
      75B
    • dorota711 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 30.07.05, 19:45
      ja nawet dokładnie nie wiem, ile mam w biuście....stanik noszę przeważnie 75A,
      czasem 75B, zależy od fasonu, ale A leży lepiej...powiem szczerze, że nigdy nie
      patrzyłam na swój biust w takich kategoriach, że jest mały...owszem bez stanika
      się nie prezentuje, ale w odpowiednio dobranym staniku wygląda zgrabniutko.
      Jakoś nigdy ani ja ani nikt ze znajomych facetów nie robił z tego problemu.
      Dzięki odpowiednim fasonom bluzek i staników można zdziałać cuda..i nie chodzi
      tu wcale o oszukiwanie kogokolwiek, ale po prostu o wyeksponowanie biustu
      • tygrysek27 Rowek 16.08.05, 13:29
        Mam 82 pod i 96 w, czyli wychodzi 80a ale przewaznie kupuje 75b bo ładniej
        wyglądają moje cytrynki. Ale wiecie co???????? Kupiłam push-up magic clik
        Triumpha 75a i ....szok!!!!!!!!!! Mam rowek pomiędzy cytrynami
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • orzechowe-oczy Re: Rowek 16.08.05, 15:41
          Chyba źle obliczasz rozmiar, bo tak naprawdę powinnaś mieć 80B a nie 80A. (14
          cm różnicy). :> Może się mylę; jeśli tak to mnie poprawcie... :P
          • tygrysek27 Re: Rowek 17.08.05, 08:17
            .... widzicie, niby rozmiarowo powinnam ale tak nie jest. Mam piersi szeroko
            rozstawione i w takim b to sie rozłażą, chyba że to 75b.
    • harriet24 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 18.08.05, 13:24
      86 w biuście, 78 pod. Noszę 75A
    • kaszana12 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 18.08.05, 18:00
      ja mam pod biustem 75/76 i 86.To bardzo malo ale nie uzywam zadnych stanikow
      wypychanych poniewaz uwazam ze to splaszcza.jednye co robie to pije mleko i jem
      jogury no i masuje
      • sylwia-malina Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 19.08.05, 10:34
        Kiedys nosilam rozmiar 70A mialam 70 cm pod biustem i ok.78 w biuscie ale pod
        wplywem brania tabletek urosly mi do 70B teraz mam 70 pod biustem i 84-85 w
        biuscie:)) i jestem happy:)takie mi w zupelnosci wystarczaja:)
        • bukiecia Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 19.08.05, 11:14
          to fakt, tabletki daja czasem takie efekty, ale niestety po odstawieniu
          wszystko wraca do normy...:( Ja krotko je bralam. Przeciez nie mozna cale zycie
          byc na prochach...
          • tygrysek27 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 19.08.05, 12:12
            Ja biorę Dianę. Rzeczywiście w trakcie brania mam nabrzmiałe, ciężkie piersi i
            są większe. Ale podczas 7-dniowej przerwy "oklapują". Przymierzam się do estrevy.
            • malaaa2 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 20.08.05, 23:55
              ja mam 71w biuście i 67 pod biustem,zabije sie chyba........
              • nikitka84 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 21.08.05, 00:55
                Nie zabijaj sie, nie warto, a juz na pewno nie z takiego powodu. Trzymaj sie
                cieplutko:)
                • malaaa2 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 22.08.05, 12:47
                  oczywiscie to ze sie zabije to była przenośnia,ale chyba 4cm różnicy to tu nikt
                  nie ma:/
                  • teresska24 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 22.08.05, 13:02
                    ja mam 9 cm róznicy i to dopiero po trzech latach pożerania diane 35.
                    W przerwie przyjmowania są oklapnięte i wtedy zupełnie nie miałabym odwagi ich
                    zmierzyć.
                    Mam 24 lata, akceptującego moje "niby piersi" chłopaka... ale nie mam pewności
                    siebie. Nie ma dnia bym nie myślała jak bardzo chciałabym by były większe.
                    Ciągłe ukrywanie się pod gąbkowanymi biustonoszami, ciągłe zerkanie ukradkiem
                    na biust innych kobiet, ciągłe porównywanie, ciągłe pocieszanie się wizerunkami
                    gwiazd które również mają małe piersi...

cieszę się, że Was znalazłam.
                    Z tego co zauważyłam niektóre z was są bardzo młode. I zazdroszczę bo może w
                    takim wieku jeszcze wiele zmienić. W moim raczej nie.
                    Na razie nie stać mnie na implanty. Wiem, że zdecydowałabym się na nie. Nie na
                    jakieś wielkie balony, ale na ładny biust, dzięki którym ładnie wygląda się w
                    ubraniu.
                    • lauramini Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 22.08.05, 14:14
                      Witaj :)
                      Ja może też bym się zdecydowała na implanty. Również nie zależy mi na "wielkich
                      balonach", ale na ładnym rozmiarze C (zamiast ledwo A).
                      Wypróbowałam już wiele sposobów na powiększenie biustu w tym masaż i estrevę.
                      Zostały mi jeszcze takie możliwości jak: zioła, tabletki anty, no i ...
                      operacja :(
                      • belinia Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 24.08.05, 18:50
                        co to takiego estreva??
              • elia_kazan Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 23.08.05, 13:19
                jako facet powiem Ci, że takie też są w porządku. To jakis chory mit, że
                patrzymy tylko na jego wielkość. Ważniejsza jest jędrność, a w przypadku małego
                jest wieksza szansa,ze nie oklapnie ;-)
                • tygrysek27 Elia Kazan 23.08.05, 13:35
                  ......przypadkowe pseudo czy miałeś w ręku tego autora?
    • laleczka17 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 23.08.05, 13:09
      identyko jak autorka watku mam MALE JEST PIEKNE I MOJ FACET O TYM WIE!
      • doogi Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 25.08.05, 14:32
        (trafiłem przypadkiem do Was kobiety)
        ale również uważam ze małe jest fajne 75A to tez biust i nie należy go zakrywać
        tylko pokazać, a tak jak mowicie duże są mniej jędrne!
        • marta111111 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 23.11.05, 19:42
          Mam tylko 4 cm różnicy. 75aa jest za duży!!!
        • gwiazdka1888 Re: 75A i 82 cm w biuście. A wy jak macie? 01.01.06, 12:36
          83 w biuie,70 pod, nosze 70B

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka