22.07.05, 06:14
jest to technika wszczepienia implantow bez pozostawienia blizny ( albo jest
ona taka mala , ze niedostrzegalna).

www.bellybuttonbreastaugmentation.com/tuba_photos.htm
Pozdrowka

dradam1
Obserwuj wątek
    • evil.86 Re: TUBA 22.07.05, 12:06
      ale te piersi straszne!!! wygladaja po prostu okropnie bo strasznie
      nienaturalnie, od razu widac ze to implanty.. fuj..
      • nikitka84 Re: TUBA 22.07.05, 13:57
        i dla odmiany musze sie zgodzic z evil (:P), ze straszne te biusty po
        powiekszeniu... nie ogladam dalej, bo jeszcze nie zasne potem... ja bym sobie w
        zyciu takiej krzywdy nie zrobila...
        • chiefexecutiveofficer Re: TUBA 23.07.05, 13:20
          zeby rozpoznac implant (po naturalnej) po operacji TUBA trzeba mimo wszystko
          piersi pomacac,na podstawie wygladu naprawde tego sie nie da odroznic. Poza tym
          piersi po TUBA sie tak szybko nie starzeja, jak bez implantow, nie szkodzi im
          rowniez ciaza.

Mimo wszystko kobiety z wiekszymi piersiami przyciagaja wiecej spojrzen
          meskich, bo to juz jest zakodowane genetycznie. Wieksze piersi u czlowieka ( w
          odroznieniu od wszystkich innych naczelnych) oznacza, ze syn lub corka maja
          wieksze szanse na dobre odzywianie ( zwlaszcza przy ciazy mnogiej). Wiec sie
          tak zakodowalo ze mezczyzni chca dla swoich dzieci jak najlepiej.
          Potwierdzaja to badania naukowe... Wyniki dla zainteresowanych.

Sorry, ale tak juz jest w naturze..

CEO
          • hippophae Re: TUBA 23.07.05, 13:52
            Przecież na większości zdjęć na pierwszy rzut oka widać że te piersi nie są naturalne!!! a przy dotyku to już chyba w ogóle tragedia.
            Chyba bym umarła ze wstydu jakbym miała komuś powiedzieć że mam sztucze cycki, a już tym bardziej jakby się sam domyślił/wymacał :-(
            Mi też przykro że tak jest w naturze, na szczęście nie ma prostej zależności, że im większy tym lepszy, ale to podobnie jak z inymi częściami ciała...
          • nikitka84 Re: TUBA 23.07.05, 20:32
            Ze moze sa mezczyzni, ktorych wieksze piersi bardziej kreca to wiem i nie
            zamierzam negowac. Ale wielkosc piersi na ilosc pokarmu nie ma znaczenia!! Nie
            ma!! Poczytaj sobie jakas fachowa literature, zanim zaczniesz takie rzeczy na
            forum wypisywac!!
            • chiefexecutiveofficer nigdy nie pisalem 25.07.05, 04:23
              ze wieksze piersi sa zdolne dostarczyc wiecej mleka.
              Choc i tutaj sa pewne granice.
              Gruczol piersiowy o wadze 200 gramow nie jest w stanie dostarczyc tyle pokarmu
              ile potrafi wyprodukowac 400 gramowy. Bo mimo zdolnosci adaptowania sie (
              przerostu) w miare wzrastania zapotrzebowania na pokarm ( jak na przyklad przy
              trojaczkach) sa jednak pewne granice adaptacji.
              Dlatego nie jest znany przypadek , aby mama czworaczkow byla w stanie je
              wszystkie , "osobiscie" wykarmic, od poczatku do konca.

Choc okresowo kobieta potrafi dostarczyc tyle pokarmu, aby czworke niemowlat
              wykarmic.

BTW.: Strasznie mnie smieszy, jak ktos serwuje mi takie twierdzenie : "Poczytaj
              sobie jakas fachowa literature, zanim zaczniesz takie rzeczy na forum
              wypisywac!! "

A moze wlasnie ja sie tymi problemami zawodowo zajmuje ?

CEO
              • nikitka84 Re: nigdy nie pisalem 25.07.05, 21:49
                To sie ciesze, ze Ci humor poprawilam:D Piszesz, ze: "Wieksze piersi u
                czlowieka ( w odroznieniu od wszystkich innych naczelnych) oznacza, ze syn lub
                corka maja wieksze szanse na dobre odzywianie." Co w Twoim rozumieniu w takim
                razie oznacza to "dobre odzywianie"? Bo ja mam wielka ochote poplemizowac:] I
                jesli zajmujesz sie tym zawodowo, to wlasnie obalasz poglady kilku cenionych
                przezemnie lekarzy...
    • jooza Re: TUBA 22.07.05, 15:45
      Hmmm... A mnie się niektóre podobają nawet. Oczywiście, te wielkie są okropne,
      ale te powiekszone nie za dużo, dobrze wyglądają, np. te
      www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/georgia/pound/pound116.htm
      www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_jersey/gartner_miller/gartner_tuba133.htm
      A ja mam takie:
      www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/texas/johnson/johnson159.htm
      Niestety te po lewej ;/
      • chudzinkaaa Re: TUBA 22.07.05, 16:12
        Czemu od razu niestety...? Ja tez takie mam:) W zyciu bym nie chciala tych po
        prawej! Wogole nie wiem skad tyle szumu wokol malych piersi... Przeciez rozmiar
        o niczym nie swiadczy! Ani mniej frajdy podczas pieszczot nie ma sie z tego
        powodu, ani problemow z wykarmieniem dzieci. Troche mniej tuszczu, ot i tyle...
        • ciocia-dobra-rada Re: TUBA 24.07.05, 10:29
          walnij glowa w sciane!!!
          • nikitka84 Re: TUBA 24.07.05, 10:42
            Jak juz wczesniej pisalam, polecam Ci dobrego psychologa...
            • evil.86 ciocia-dobra-rada 24.07.05, 13:43
              A moze psycholog nie pomoze? Bo po prostu ciocia-dobra-rada jest facetem?
              • lauramini Re: ciocia-dobra-rada 24.07.05, 14:54
                Pewnie, że facetem. Do tego z małym interesem :)
    • orzechowe-oczy Re: TUBA 23.07.05, 22:32
      Nie wiem co o tym myśleć... o mało nie dostałam torsji na widok niektórych
      piersi, np. jedna z kobiet miała włosy na klacie jak u mężczyzny; albo te
      paskudne brodawki. Bleeee... Szok! A co do operacji; niektóre całkiem spoko, a
      inne to masakra. Wygląd piersi po operacji w dużej mierze zależy jednak od ich
      pierwotnego stanu... Mój absolutny faworyt:

www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_jersey/gartner_miller/gartner_tuba133.htm

Takie bym chciała mieć; oczywiście te po prawej :P
      • wariatka_20 Re: TUBA 24.07.05, 17:15
        spójrzcie na to:
        www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_york/grossman/grossman155.htm
        czyż te "piersi" razet zpępkiem nie wyglądają śmiesznie?(te na zdjęciach na górze)
      • hippophae Re: TUBA 24.07.05, 22:17
        Niezłe, tylko wydają się wyjątkowo niesymetryczne
      • malepiersi Re: TUBA 02.08.05, 11:48
        a ja mam takie te po lewej :(( nawet mniejsze, same sutki mi odstaja :( dla
        mnie nie ma zadnej nadziei :( tylko ooperacja. mam 19 lat. chcialam tez estevy
        sprobowac ale po przectaniu forum troche sie boje.
        • lauramini Re: TUBA 02.08.05, 13:16
          Ja używam estrevy trochę ponad miesiąc. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Nic
          złego się ze mną nie dzieje. I mam nadzieję, że tak zostanie. Niestety estreva
          na mnie nie działa. To pewnie też zależy od organizmu.
    • chiefexecutiveofficer "zwykle implanty" 25.07.05, 04:24
      znacznie tansze, mniej wiecej 1/3 ceny za TUBA :

www.breastimplants4you.com/
      Zycze przyjemnych rozmyslan

CEO
      • orzechowe-oczy Re: "zwykle implanty" 25.07.05, 18:03
        A skąd wiesz?? Jesteś chirurgiem plastycznym? ;-)
        Dzięki.
        A czy w Polsce w ogóle robi się zabiegi metodą TUBA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka