dradam1 22.07.05, 06:14 jest to technika wszczepienia implantow bez pozostawienia blizny ( albo jest ona taka mala , ze niedostrzegalna). www.bellybuttonbreastaugmentation.com/tuba_photos.htm Pozdrowka dradam1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evil.86 Re: TUBA 22.07.05, 12:06 ale te piersi straszne!!! wygladaja po prostu okropnie bo strasznie nienaturalnie, od razu widac ze to implanty.. fuj.. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: TUBA 22.07.05, 13:57 i dla odmiany musze sie zgodzic z evil (:P), ze straszne te biusty po powiekszeniu... nie ogladam dalej, bo jeszcze nie zasne potem... ja bym sobie w zyciu takiej krzywdy nie zrobila... Odpowiedz Link
chiefexecutiveofficer Re: TUBA 23.07.05, 13:20 zeby rozpoznac implant (po naturalnej) po operacji TUBA trzeba mimo wszystko piersi pomacac,na podstawie wygladu naprawde tego sie nie da odroznic. Poza tym piersi po TUBA sie tak szybko nie starzeja, jak bez implantow, nie szkodzi im rowniez ciaza. Mimo wszystko kobiety z wiekszymi piersiami przyciagaja wiecej spojrzen meskich, bo to juz jest zakodowane genetycznie. Wieksze piersi u czlowieka ( w odroznieniu od wszystkich innych naczelnych) oznacza, ze syn lub corka maja wieksze szanse na dobre odzywianie ( zwlaszcza przy ciazy mnogiej). Wiec sie tak zakodowalo ze mezczyzni chca dla swoich dzieci jak najlepiej. Potwierdzaja to badania naukowe... Wyniki dla zainteresowanych. Sorry, ale tak juz jest w naturze.. CEO Odpowiedz Link
hippophae Re: TUBA 23.07.05, 13:52 Przecież na większości zdjęć na pierwszy rzut oka widać że te piersi nie są naturalne!!! a przy dotyku to już chyba w ogóle tragedia. Chyba bym umarła ze wstydu jakbym miała komuś powiedzieć że mam sztucze cycki, a już tym bardziej jakby się sam domyślił/wymacał :-( Mi też przykro że tak jest w naturze, na szczęście nie ma prostej zależności, że im większy tym lepszy, ale to podobnie jak z inymi częściami ciała... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: TUBA 23.07.05, 20:32 Ze moze sa mezczyzni, ktorych wieksze piersi bardziej kreca to wiem i nie zamierzam negowac. Ale wielkosc piersi na ilosc pokarmu nie ma znaczenia!! Nie ma!! Poczytaj sobie jakas fachowa literature, zanim zaczniesz takie rzeczy na forum wypisywac!! Odpowiedz Link
chiefexecutiveofficer nigdy nie pisalem 25.07.05, 04:23 ze wieksze piersi sa zdolne dostarczyc wiecej mleka. Choc i tutaj sa pewne granice. Gruczol piersiowy o wadze 200 gramow nie jest w stanie dostarczyc tyle pokarmu ile potrafi wyprodukowac 400 gramowy. Bo mimo zdolnosci adaptowania sie ( przerostu) w miare wzrastania zapotrzebowania na pokarm ( jak na przyklad przy trojaczkach) sa jednak pewne granice adaptacji. Dlatego nie jest znany przypadek , aby mama czworaczkow byla w stanie je wszystkie , "osobiscie" wykarmic, od poczatku do konca. Choc okresowo kobieta potrafi dostarczyc tyle pokarmu, aby czworke niemowlat wykarmic. BTW.: Strasznie mnie smieszy, jak ktos serwuje mi takie twierdzenie : "Poczytaj sobie jakas fachowa literature, zanim zaczniesz takie rzeczy na forum wypisywac!! " A moze wlasnie ja sie tymi problemami zawodowo zajmuje ? CEO Odpowiedz Link
nikitka84 Re: nigdy nie pisalem 25.07.05, 21:49 To sie ciesze, ze Ci humor poprawilam:D Piszesz, ze: "Wieksze piersi u czlowieka ( w odroznieniu od wszystkich innych naczelnych) oznacza, ze syn lub corka maja wieksze szanse na dobre odzywianie." Co w Twoim rozumieniu w takim razie oznacza to "dobre odzywianie"? Bo ja mam wielka ochote poplemizowac:] I jesli zajmujesz sie tym zawodowo, to wlasnie obalasz poglady kilku cenionych przezemnie lekarzy... Odpowiedz Link
jooza Re: TUBA 22.07.05, 15:45 Hmmm... A mnie się niektóre podobają nawet. Oczywiście, te wielkie są okropne, ale te powiekszone nie za dużo, dobrze wyglądają, np. te www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/georgia/pound/pound116.htm www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_jersey/gartner_miller/gartner_tuba133.htm A ja mam takie: www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/texas/johnson/johnson159.htm Niestety te po lewej ;/ Odpowiedz Link
chudzinkaaa Re: TUBA 22.07.05, 16:12 Czemu od razu niestety...? Ja tez takie mam:) W zyciu bym nie chciala tych po prawej! Wogole nie wiem skad tyle szumu wokol malych piersi... Przeciez rozmiar o niczym nie swiadczy! Ani mniej frajdy podczas pieszczot nie ma sie z tego powodu, ani problemow z wykarmieniem dzieci. Troche mniej tuszczu, ot i tyle... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: TUBA 24.07.05, 10:42 Jak juz wczesniej pisalam, polecam Ci dobrego psychologa... Odpowiedz Link
evil.86 ciocia-dobra-rada 24.07.05, 13:43 A moze psycholog nie pomoze? Bo po prostu ciocia-dobra-rada jest facetem? Odpowiedz Link
lauramini Re: ciocia-dobra-rada 24.07.05, 14:54 Pewnie, że facetem. Do tego z małym interesem :) Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: TUBA 23.07.05, 22:32 Nie wiem co o tym myśleć... o mało nie dostałam torsji na widok niektórych piersi, np. jedna z kobiet miała włosy na klacie jak u mężczyzny; albo te paskudne brodawki. Bleeee... Szok! A co do operacji; niektóre całkiem spoko, a inne to masakra. Wygląd piersi po operacji w dużej mierze zależy jednak od ich pierwotnego stanu... Mój absolutny faworyt: www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_jersey/gartner_miller/gartner_tuba133.htm Takie bym chciała mieć; oczywiście te po prawej :P Odpowiedz Link
wariatka_20 Re: TUBA 24.07.05, 17:15 spójrzcie na to: www.bellybuttonbreastaugmentation.com/surgeons/new_york/grossman/grossman155.htm czyż te "piersi" razet zpępkiem nie wyglądają śmiesznie?(te na zdjęciach na górze) Odpowiedz Link
malepiersi Re: TUBA 02.08.05, 11:48 a ja mam takie te po lewej :(( nawet mniejsze, same sutki mi odstaja :( dla mnie nie ma zadnej nadziei :( tylko ooperacja. mam 19 lat. chcialam tez estevy sprobowac ale po przectaniu forum troche sie boje. Odpowiedz Link
lauramini Re: TUBA 02.08.05, 13:16 Ja używam estrevy trochę ponad miesiąc. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Nic złego się ze mną nie dzieje. I mam nadzieję, że tak zostanie. Niestety estreva na mnie nie działa. To pewnie też zależy od organizmu. Odpowiedz Link
chiefexecutiveofficer "zwykle implanty" 25.07.05, 04:24 znacznie tansze, mniej wiecej 1/3 ceny za TUBA : www.breastimplants4you.com/ Zycze przyjemnych rozmyslan CEO Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: "zwykle implanty" 25.07.05, 18:03 A skąd wiesz?? Jesteś chirurgiem plastycznym? ;-) Dzięki. A czy w Polsce w ogóle robi się zabiegi metodą TUBA? Odpowiedz Link