tygrysek27 23.07.05, 16:06 Witam kobietki wszystkie, ewentualnych panow tez. Prosze napiszcie mi ile kosztuje tubka estrevy i ile nalezy jej kupic na miesieczna kuracje. Czy warto isc bez recepty czy musze wybrac sie do lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauramini Re: Magiczna estreva? 23.07.05, 17:07 Szczerze mówiąc nie wiem, czy jest sens stosować estrevę tylko jeden miesiąc. Ja mam tylko jedną tubkę. Używam jej od trzech tygodni i właściwie nie ma żadnych efektów. Myślę, że 1 tubka starczy na ok.4-5 tygodni. Cena to ok. 35zł. Jest na receptę, ale czasem można kupić bez niej. Lekarz rzadko ją przepisuje. Odpowiedz Link
tygrysek27 Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 11:49 ok, ok znam opinie pana lekarza i naczytalam sie wiele na temat ewentualnych zagrozen. To moja decyzja a wole zaryzykowac niz popasc w depresje. Mam ochote bic lustra gdy patrze na siebie wiec nie mowcie nic o raku. Przynajmniej bede miala nadzieje ze cos sie zmieni. Zreszta - stosowanie zelu przez trzy miesiace jest bezpieczne a rezultaty trwale. Mam 27 lat a cycki jak dziesieciolatka. Cos jeszcze mam dodac ................ ? Porazka. Odpowiedz Link
lauramini Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 14:53 Niestety estreva nie na każdą kobietę działa. Na mnie na przykład nie. Nie ukrywam, że jestem bardzo rozczarowana. W końcu podjęłam ryzyko, jakie ze sobą niesie, a efektów nie ma. Co do trwałości efektów (jeśli są), to słyszałam różne opinie. Mam nadzieję, że Tobie się uda :) Odpowiedz Link
hippophae Re: Magiczna estreva? 23.07.05, 17:55 nie radzę, zresztą co ja będę pisać, zajrzyjcie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=23757280&a=24740893 Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 12:47 A co to w ogóle jest ta estreva? Zanim zaczęto używać na piersi to do czego ją stosowano początkowo? Odpowiedz Link
ciocia-dobra-rada Re: Magiczna estreva? 30.07.05, 19:13 no nie! ten post mnie powalil!!!! trujcie sie na wlasne zyczenie? dziewczyny opanujcie sie!!! Odpowiedz Link
tygrysek27 Re: Magiczna estreva? 01.08.05, 13:27 DO CIOTKI: spier......j stąd życiowy frustracie, znajdż swój poziom do rozmów- najlepiej na ulicy. Odpowiedz Link