Dodaj do ulubionych

Magiczna estreva?

23.07.05, 16:06
Witam kobietki wszystkie, ewentualnych panow tez. Prosze napiszcie mi ile
kosztuje tubka estrevy i ile nalezy jej kupic na miesieczna kuracje. Czy warto
isc bez recepty czy musze wybrac sie do lekarza?
Obserwuj wątek
    • lauramini Re: Magiczna estreva? 23.07.05, 17:07
      Szczerze mówiąc nie wiem, czy jest sens stosować estrevę tylko jeden miesiąc.
      Ja mam tylko jedną tubkę. Używam jej od trzech tygodni i właściwie nie ma
      żadnych efektów. Myślę, że 1 tubka starczy na ok.4-5 tygodni. Cena to ok. 35zł.
      Jest na receptę, ale czasem można kupić bez niej. Lekarz rzadko ją przepisuje.
      • tygrysek27 Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 11:49
        ok, ok znam opinie pana lekarza i naczytalam sie wiele na temat ewentualnych
        zagrozen. To moja decyzja a wole zaryzykowac niz popasc w depresje. Mam ochote
        bic lustra gdy patrze na siebie wiec nie mowcie nic o raku. Przynajmniej bede
        miala nadzieje ze cos sie zmieni. Zreszta - stosowanie zelu przez trzy miesiace
        jest bezpieczne a rezultaty trwale. Mam 27 lat a cycki jak dziesieciolatka. Cos
        jeszcze mam dodac ................ ? Porazka.
        • lauramini Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 14:53
          Niestety estreva nie na każdą kobietę działa. Na mnie na przykład nie. Nie
          ukrywam, że jestem bardzo rozczarowana. W końcu podjęłam ryzyko, jakie ze sobą
          niesie, a efektów nie ma. Co do trwałości efektów (jeśli są), to słyszałam
          różne opinie. Mam nadzieję, że Tobie się uda :)
    • hippophae Re: Magiczna estreva? 23.07.05, 17:55
      nie radzę, zresztą co ja będę pisać, zajrzyjcie tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=23757280&a=24740893
    • orzechowe-oczy Re: Magiczna estreva? 24.07.05, 12:47
      A co to w ogóle jest ta estreva? Zanim zaczęto używać na piersi to do czego ją
      stosowano początkowo?
    • ciocia-dobra-rada Re: Magiczna estreva? 30.07.05, 19:13
      no nie! ten post mnie powalil!!!! trujcie sie na wlasne zyczenie? dziewczyny
      opanujcie sie!!!
      • tygrysek27 Re: Magiczna estreva? 01.08.05, 13:27
        DO CIOTKI: spier......j stąd życiowy frustracie, znajdż swój poziom do rozmów-
        najlepiej na ulicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka