malinowy_koktajl 08.12.06, 20:28 Hej, Potrzebuję bardzo mocnego push-up. Nie chodzi o powiększanie biustu, ale maksymalne zebranie go do środka. Do sukienki na studniówkę :) Proszę o model i firmę ( w miare przystepna cena :) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamia68 Re: Bardzo mocny push-up 11.12.06, 10:17 Tzw. podwójny kupiłam w Triumphie. Model chyba Fashion style WHU. Czarny, biały. Ramiączka na stałe. Odpowiedz Link
zaroweczka2 Re: Bardzo mocny push-up 28.12.06, 12:42 w sklepie atlantica kupiłam mistique romance model BR020 bardz dobrze sciaga biust do srodka ja mam w wersji fioletowawej nie wiem czy są inne kolorki. Odpowiedz Link
awia22 Re: Bardzo mocny push-up 16.01.07, 14:20 chyba sam stanik nie jest taki ważny jak dobre wkładki - na Allegro można kupić bardzo duże wkładki - które jak włożysz do jakiegokolwiek stanika z kieszonkami - to Ci bardzo pomogą - w H&M mają dość fajne staniki; tylko jak nie ma za bardzo co ściągnąć do środka (wiem - bo ja tak mam - mam chyba za daleko od siebie te piersi) - to i tak cudów nie będzie; ważny też jest kształt sukienki - jeżeli sukienka ma górę w stylu amerykańskim (bez rękawów -nawet ze stójką - coś jak golf rękawów) - to taki fason optycznie powiększa biust - np. osoby z dużym biustem powinny sobie odpuścić golfy - szczególnie bez rękawów - bo wyglądają grubiej; sama zauważyłam, że jak zakładam taki golf - to chłopak mnie pyta - czy nie kupiłam jakiegoś stanika powiększającego biust; kupiłam też stój kąpielowy jednoczęściowy z taką górą - i naprawdę optycznie powiększa biust - kiedyś podpłynął do mnie chłopak i powiedział, że mam bardzo ładne strój i takiego jeszcze nie widział (SPEEDO - czarny - z zielonymi wstawki na wysokości talii - które jeszcze podkreślają talię - co również poprawia proporcje) natomiast bluzki z dużym dekoltem nie są najlepsze - najpierw niby stanik push up coś poprawi - ale jak się człowiek dużo rusza - i tańczy - to i tak ten biust gdzieś się chowa i już lepiej zaszaleć z jakimś tajemniczym prześwitem niż z dekoltem :-); Odpowiedz Link