madzi1 05.02.08, 13:25 bramora.com/index.php W wątku piszemy komentarze i pytania dotyczące obsługi, czasu dostawy, procedury składania zamówień, sposobów płatności, zwrotów, wysokości cen, zmian na stronie internetowej, promocji cenowych itp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzi1 Re: Bramora - mafunia 05.02.08, 13:26 Znalazlam na tej stronie duzo fajnych rozmiarow. Zlozylam zamowienie i w ciagu 2-5 dni ma byc u mnie. Zdam relacje. Producenci to Anita, Berlei, Charnos, Fantasie, Freya, Gossard, Moontide, Panache i Triumph. Odpowiedz Link
madzi1 Re: Bramora - bathilda 05.02.08, 13:26 Bramora nie akceptuje wszystkich kart polskich - u mnie eKartę odrzucili, przy czym najpierw zdjęli pieniądze a potem cichaczem oddali bez wyjaśnienia. Kilka dziewczyn z LB tak miało - spójrzcie do tamtego wątku o Bramorze Odpowiedz Link
madzi1 Re: Bramora - mafunia 05.02.08, 13:27 Ja mam Irlandzka karte. Juz pani do mie dzwonila bo zdziwila sie ze wzielam dwa rozne staniki (oba byly w przecenie wiec wyprobuje dwa rozmiary), wytlumaczylam jej ze wiem ze tak zamowilam i potwierdzilam to i czekam na zamowienie. Odpowiedz Link
katinkova Re: Bramora - mafunia 05.02.08, 20:52 a jaki masz status zamowienia, jak na nie klikniesz? Bo ja mam 30/01/2008 Pending 01/02/2008 Delivered Not delivered Płaciłam angielską kartą. Więc teraz juz nie wiem sama :/ Kasy jeszcze nie zwrocili ;/ Odpowiedz Link
mafunia Re: Bramora - mafunia 06.02.08, 11:44 Mam 05/02/2008 Pending 05/02/2008 Delivered not delivered... sama juz zglupialam. Jak do piatku nie dojdzie nic bede dzwonic. Odpowiedz Link
mafunia Re: Bramora 23.02.08, 11:49 Zadzwoniłam. Pani była bardzo miła ale powiedziała ze zamówienie zostało skasowane a pieniądze zwrócone zostana na konto. Zapytałam się o powód. Odowiedziała coś kręcąc że z moja karta jest problem podczas wykonywania transakcji, a później zaczeła się mnie pytać skąd jestem??!! Co to ma być??!! Karta Mastercard, irlandzka, płacę nią wszędzie i nie ma problemów, a im chyba się nie podobało to że POLKĄ jestem!!! Jeśli do końca miesiąca pieniądze nie wrócą na konto, piszę do rzecznika praw konsumenta!! Odpowiedz Link
elenion_ankalima Re: Bramora 23.02.08, 12:11 Czy wogóle komukolwiek z Polski udało się coś z bramory zamówić? Odpowiedz Link
mafunia Re: Bramora 25.02.08, 12:04 No jak widac komukolwiek kto ma nie do konca akcent brytyjski lub irlandzki nie uda sie zamowic. Kolezana z pracy - francuzka majaca irlandzka karte zamowila, nastepnie oddzwonila do niej Pani ze jest problem z platnoascia i kolejne pytanie - SKAD JEST!!!! RASIZM DO POTEGI Rosnie Odpowiedz Link
bathilda Re: Bramora 25.02.08, 12:11 No chyba żartujesz. Przecież to jest sprzeczne z traktatem UE żeby nie sprzedawać ludziom z innych krajów Unii.... Odpowiedz Link
madzi1 Re: Bramora - mafunia 06.02.08, 22:11 Katinkova ja tam niczego nie zamawiałam. Ja tylko poprzeklejałam wypowiedzi z innych wątków, podałam ich nicki w tytule :) Odpowiedz Link
elenion_ankalima i co? 19.02.08, 17:55 Kurka! Niby akceptują vise a tak naprawdę nie akceptują(mam vise, a odpowiedzieli, że karta została odrzucona). I ani słowa wyjaśnienia. Nikomu nie polecam. Odpowiedz Link
wroblica Re: Bramora 19.02.08, 18:18 Czekam juz dwa tygodnie na przesylke i nie moge sie doczekac. Na dodatek nie moge sprawdzic statusu na stronie, bo logowala sie ( i placila )moja siora, a przez jakis czas nie bede mogla sie z nia skontaktowac. Tez juz raczej wiecej nie zaryzykuje. Odpowiedz Link
mobka Re: Bramora - nie polecam!!! 22.02.08, 21:55 Też płąciłam visa, po 2 tyg. od zamowienia napisalam maila - dostalam odpowiedz, ze operacja na mojej karcie zostala odrzucona i zadnego slowa wyjasnienia wiecej. Jakbym maila nie napisala, to pewnie czekalabym dalej - nie polecam!!! Odpowiedz Link
wroblica Odradzam i ostrzegam! 25.02.08, 20:19 Ani paczki ani zwrotu pieniedzy na konto. Platnosc dokonana angielska karta. Kilka telefonow do firmy z prosba o wyjasnienie sytuacji zostalo olanych. Zwykle ZLODZIEJSTWO! Odpowiedz Link
mafunia Re: Odradzam i ostrzegam! 26.02.08, 15:55 Zagralam wczoraj glupia. Napisalam do nich e-mail z pytaniem dlaczego zamowienie zlozone 5 lutego o statusie NOT DELIVERED dalej widnieje na moim koncie, dlaczego pobrane sa pieniadze a minelo 20 dni ni nic do mnie nie doszlo oraz skoro nie realizuja mojego zamowienia dlczego wysylaja mi e-maile z promocjami. Odpisala mi baba ze wyjasnila mi podobno telefonicznie ze jest problem z autoryzacja mojej karty, odpisalam ze mam Masterkard i ze nie mam problemu z dokonywaniem jakichkolwiek zakupow w internecie oraz ze prosze o usuniecie mojego zamowienia i zwrot pieniedzy. Nie odpisala nic. Zmienil sie status zamowienia na Pending i deliveried. Nie rozumiem nic. Jutro ide do kolezanki Irlandki i cos zamierzam z tym zrobic!!! Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Bramora 03.03.08, 15:33 Jest teraz promocja w Bramorze i zastanawiam sie nad harmony. Ja nie mam karty, ale moj chlopak ma karte w mbanku. Czy jest jakas mozliwosc, ze ja przyjmia i dostane swoj stanik? Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Bramora 03.03.08, 16:05 Wlasnie zlozylam zamowienie, bo skusily mnie te straszne promocje. Placilam dla odmiany dunska VISA, zobaczymy jak bedzie. Zdam relacje jesli transakcja dojdzie do skutku. Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Bramora 04.03.08, 18:02 Dunska VISA tez jest be. Nie bede miala Tango za 10 euro, mowi sie trudno. Jak to ladnie odpisali: We are having problems with orders from some european countries and unfortunately Denmark is one of them. Odpowiedz Link
wroblica Re: Bramora 04.03.08, 18:33 Dla nich nawet angielska visa jest fuuuj! Tam po prostu nie da sie nic kupic!!! Zaczynam uwazac ze ten sklep jest tylko przykrywka dla jakis ciemnych interesow. Moze promocja na Tango II np. oznacza- zabijcie szefa konkurencyjnego gangu czy cos w tym stylu? ;) Odpowiedz Link
agnieszka71 Re: Bramora 04.03.08, 18:54 przykrywka Al K... ;)- słuchajcie a może oni wcale nie potrzebują kasy ;)za towar //*^*^Życie jest jak bumerang, wszystko co zrobisz wraca do Ciebie*^*^*^// Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Bramora 04.03.08, 19:07 > Moze promocja na Tango II np. oznacza- zabijcie > szefa konkurencyjnego gangu czy cos w tym stylu? ;) Zamowilam wlasnie tangoII, wzielam mokra robote:-oo Kogo mam zabic? Tych niecnych wlascicieli bravissimo, ktorzy osmielaja sie wysylac staniki do Polski?? Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Bramora 06.03.08, 12:32 Dodam, ze sa w miare uczciwi, bo oddali kase natychmiast. I nic nie stracilam na wymianie dunska korona-euro-dunska korona. Odpowiedz Link