agnieszka71 27.02.08, 22:40 Dziewczyny czy tu też nic nie znajdziemy dla siebie mysle o stacjonarnych , pytam bo netowy w organizacji od x czasu a stoiska w mym miescie nie ma www.szame.pl/pages.php?l=pl&id=salony&fo=3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Re: SZAME 15.03.08, 11:46 Ale w SZAME sa tylko staniki "napchane", poza tym odradzam. Sama tam sie odziewalam w 70E przez rok i tak mi sie biust rozwalkowal, ze hej ho! Odpowiedz Link
martvica Re: SZAME 15.03.08, 15:44 polowałam kiedyś na gorset tej firmy na Allegro, ale przelicytowali mnie, a potem wyrosłam z rozmiarówki ;) Odpowiedz Link
malagracja Re: SZAME 15.03.08, 17:16 Ja tam sie zaopatrywalam, bo tam bylo najwieksze E w calym moim miescie..bez komentarza! :/ Odpowiedz Link
altu Re: SZAME 16.03.08, 20:49 65-ek nie mają. 70 - nawet do G. miękkie 70E sama wczoraj mierzyłam. wiele wzorów, kolorów, i fasonów. jednak ja i moje piersi lubimy cięte ukośnie, a fason jaki nam się spodobał był w innym rozmiarze. [jakby co, to przymiarka byla w Warszawie, w CH przy Carrefourze na Bemowie] Odpowiedz Link