Dodaj do ulubionych

panache dla freyowca

23.04.08, 13:32
zauwazyłam, ze czesc freyowych dziewczyn na forumie siega po panache, dlatego jako osoba, ktora nadal proboje sie odnalesc w stanikowej dzungli, prosiłabym te własnie osoby, ktore juz posprawdzały to i owo nabiustnie o jakies sugestie i wskazowki- ktore panache, sa z tych w maiare kompatybilnych z freyowcami?

ja osobiscie przymierzam sie do tango, balkonika ale plunge tez bym sprobowała, warto? prosze, podzielcie sie doswiadczeniami:)
Obserwuj wątek
    • joankb Re: panache dla freyowca 23.04.08, 13:40
      Co do tanga - jak weźmiesz bardzo zaniżony obwód na pewno będą szerokie. Jak
      dasz radę lepiej wziąć szerszy obwód.
      Lilly ma fiszbiny nie aż takie bardzo panachowe.
      • azareth Re: panache dla freyowca 23.04.08, 13:44
        joankab-ja planuje przy 71 pod wziac 30, zreszta jak w wiekszosci stanikow.... no jestem jakaś małoscisliwa:)
        na 32 raczej sie nie zdecyduje, bo to by sie z celem mijało;)
        • joankb Re: panache dla freyowca 23.04.08, 14:20
          No i ok. Też mam 30-kę. 28, przeliczone ma sporo szersze fiszbiny. 30-ka ma
          szersze niż freye, bardziej to widać na dole, bardziej poziomo się układają, ale
          daje się wytrzymać.
    • malagracja Dlaczego Panache przy 28 sa takie masywne? 23.04.08, 15:54
      Dlaczego fiszbiny sa szersze niz w np. 30 czy 32? Wogole tego nie rozumiem :(
      • elmilinden Re: Dlaczego Panache przy 28 sa takie masywne? 23.04.08, 16:43
        Dlatego, że przy mniejszym obwodzie miski są o dwa rozmiary "większe", więc
        robią je faktycznie większe. 70C to "to samo" co 60F. I tak już jest, ze w misce
        C fiszbiny są węższe niż w F.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka