Dodaj do ulubionych

a co z bułkami pod pachami...?

06.05.08, 18:03
Do jakiego stopnia są "naturalne" i dopuszczalne..?jeśli stanik (Aragon 65DD)
podoba mi się szalenie,tylko że pod pachą pojawia się niewielka bułka (w
starym rozmiarze 75C też była,ale jednak mniejsza), a u góry miseczki jest
trochę za dużo luzu..odsyłać?nie chcęę;)..proszę o rady;) dzięki
Obserwuj wątek
    • malagracja Aragon? 06.05.08, 18:27
      Jakie masz wymiary? Ja sie czailam na 65DD, a nie wiem jaki rozmiarek wybrac 65
      bo zawsze nosze 60.
      • asia.asz Re: Aragon? 06.05.08, 18:30
        a kto sie na aragona nie czail?;)
        jest piekny!
        • malagracja Aragon - odkupie :) 06.05.08, 18:33
          Jesli z niego zrezugnujesz to ja go biore od Ciebie ;p
    • zawsze_zielona Re: a co z bułkami pod pachami...? 06.05.08, 19:03
      Bulki nie sa naturalne i nalezy je pieczolowicie masowac, by z powrotem wrocily
      do miseczek.
      Moze wyslesz zdjecia do galerii, to dziewczyny ocenia, czy stanik nie jest po
      prostu za maly.
      • fille_de_soleil Re: a co z bułkami pod pachami...? 06.05.08, 20:19
        a ja mam pytanie JAK masować, bo tak nie wiem trochę, jak się do tego zabrać,
        żebym przypadkiem sobie nie wmasowała wyżej ;)
        Były już jakieś wątki o tym?
        • timisoara Re: a co z bułkami pod pachami...? 06.05.08, 23:11
          > Były już jakieś wątki o tym?

no właśnie problem w tym że buły są głównym tematem co drugiego wątku i dlatego informacje są rozproszone po całym forum.
          Dziewczyny chwalą sobie ten masaż:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=28655453&a=28661990
          • yavanna86 Re: a co z bułkami pod pachami...? 07.05.08, 11:34
            hm mój rozmiar jest lekko nieprecyzyjny- wg kalkulatora gdzieś na pograniczu 65E
            i 65DD;)..może trzeba było wziąć 65E, ale to już druga wymiana,ileż można
            haraczu Poczcie płacić :/
            chyba go na razie zostawię, nie mam ochoty się z nim rozstawać.aha,ma inną wadę
            - te koronki i wstążeczka na krawędzi miseczki niestety odznaczają się na
            obcisłych i umiarkowanie obcisłych bluzkach.
            a do galerii chyba nie mam dostępu, najwyżej się kiedyś zgłoszę i o niego
            poproszę;).dzięki za pomoc.
            • yavanna86 Re: a co z bułkami pod pachami...? 07.05.08, 11:35
              Aha, Malagracjo, mam 73-74/87-88 (tak jakoś mi się waha ostatnio:P) i dopinam
              się w 65 bez problemu (nawet na 2 haftkę) i bez poczucia przesadnego ściśnięcia.
              • malagracja A jak myslisz Yavanno, czy... 07.05.08, 16:10
                ...na moje 65/87-88 bylby dobry czy brac raczej E? :) I spytam, czy on jest
                bardzo wyciety pod pachami i ma cieniutkie ramiaczka (odpinane czy nie?) :) Tak
                mi sie podoba, ale boje sie obwodu :(
    • malagracja Nie odsylaj Aragona, ale kup cos jeszcze innego 07.05.08, 17:13
      i zostaw Aragona na specjalne okazje :) A co do bulek to najlepiej zebyc kupila
      cos do biustu i po zalozeniu prawidlowo stanika, wycisnela kremu troche na dlon,
      siegnela pod ramiaczkiem jak najdalej na plecy i wszystko zagarnela do miski :)
      Ja to wkladam reke i wyciagam wszystko z obwodu, spod obwodu i ciagne ile dam
      rade :)
      Ponoc najpierw sie chowaja bulki na plecach, a potem dopiero podpachowe :) Ja
      jestem dobrej mysli, mimo ze po lewej stronie i po prawej mam po dwie (!) garsci
      bulek :( Ale jak to wszystko mi wejdzie w miske, to dziewczynki bede was calowac
      goraco :)
      • yavanna86 Re: Nie odsylaj Aragona, ale kup cos jeszcze inne 08.05.08, 12:01
        Malagracjo, myślę że dla Ciebie to 60E.. ramiączka ma cienkie, od spodu
        wyścielone taką delikatnie puchową w dotyku tkaniną - subtelne to bardzo, ale
        nie są sliskie dzięki temu. Odpinane nie są. Wg mnie pod pachami jest wycięty
        przeciętnie, nie różni się niczym szczególnym od moich poprzednich
        staników...ale jaka tam ze mnie znawczyni;) top na ramiączkach można by założyć
        (tylko ta kokardka przebija :( )
        Swoją drogą jak cały tłuszcz z okolicy wejdzie w miski to chyba będę w F celować ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka