adamowa83 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 19.06.08, 17:54 Przyznaję się, że podoba mi się wszystko, co się na mnie składa... Może tylko małe ALE mam do kształtu moich bioder. I to wszystko. A co!;-D Odpowiedz Link
aga5557 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 19.06.08, 19:28 ja mam ładne brązowe oczy i włosy- gęste, ciemne Odpowiedz Link
u-lotka Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 19.06.08, 23:04 Mam ładną, szczupłą figurę i jestem wysoka. Oczy też nie najgorsze, niebiesko-szare, widać je nawet zza okularów. Ładne mam też brwi i długi rzęsy. Płaski brzuch[uwielbiam mój pępek]. Ładne dłonie i paznokcie. Może nie jakoś specjalnie długie, ale proporcjonalne i szczupłe nogi. I wybielone i wyprostowane zęby. O. Natura nie dała, ale dało się wypracować, choć i tak nie jestem w 100% z nich zadowolona. P.S. I jeszcze zgrabną pupę. P.S. 2 Z twarzy dodałam tylko oczy, bo nie jestem z niej zadowolona, mam 100 razy lepsze ciało niż twarz. d-; P.S. 3 Za to mój facet zaczął się zapuszczać... Dwa lata temu, kiedy się poznaliśmy był dużo atrakcyjniejszy. Odpowiedz Link
zieleniack Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 21.06.08, 16:55 yy trudne pytanie, bo jestem człowiek zakompleksiony ale co moge powiedziec, to brzuch-mi sie podoba, bo jest plaski, opalony na słoneczku i troszke umiesniony:) no i oczy i czarne włosy sięgające prawie do pupy :] z tego jestem zadowolona :) Odpowiedz Link
leniwiec1975 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 21.06.08, 20:27 Najbardziej lubię swoje oczy - b. duże, migdałowate w kształcie i zmieniające kolor z brązu na zieleń w zależności od nastroju. Lubię też swoje włosy, talię i paznokcie, i jeszcze kolor skóry, b. jasny mimo ciemnych włosów. I dzięki Wam - biust:) Odpowiedz Link
ametyst89 Re: A ja mam wszystko ładne :) :) :) 24.06.08, 18:29 No! Akceptacja i brak narzekań godne podziwu :) :) Odpowiedz Link
100krotna Oo, Narcyz ;P 24.06.08, 19:33 Hihi, teraz możemy narzekające dziewczyny tu odsyłać, z obowiązkiem napisania postu ;) Odpowiedz Link
magnolia_83 co mi się podoba.. 04.10.08, 22:19 ja tez lubię swoje oczy, są naprawdę duże ale nie wyłupiaste :D Jestem dosyć wysoka więc wolno mi sie obżerać bez pamięci w razie co bedzie gdzie opychać te kilogramy haha EE to chyba wszystko.. na dzisiaj :P Odpowiedz Link
a_girl A ja jak Mała Gracja - też cała ładna ;) 05.10.08, 12:32 Wiecie co? Jak byłam nastolatką, to byłam strasznie zakompleksiona. A ostatnio mi przeszło prawie zupełnie, chociaż nie zmieniłam się za bardzo fizycznie. Lubię bardzo swój wysoki wzrost i sylwetkę (zwłaszcza nogi, bo długie są). I kolor włosów. I twarz lubię - nie przypominam zupełnie klasycznego wielkookiego lachona, ale czuję się dzięki temu oryginalna ;). I swoje niezupełnie proste, małe ząbki też lubię - wyglądają trochę jak u Kirsten Dunst w "Virgin Suicides" ;). I dzięki Wam pozbyłam się zupełnie kompleksu małego biustu. Fajnie być narcyzem ;) Odpowiedz Link
plica Re: A ja jak Mała Gracja - też cała ładna ;) 05.10.08, 19:35 o przypomnialas mi. uwielbiam ten film :) Odpowiedz Link
plica Re: OT Plica 06.10.08, 19:05 tak, przerobiona troche. nie sluchalam, ale tekst mi sie podoba :) w oryginale nie ma nic o przytulaniu :) Odpowiedz Link
evunaa Re: OT Plica 06.10.08, 21:48 ja właśnie ostatnio słuchałam i mi się skojarzyło ;)) Odpowiedz Link
the_mariska Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 05.10.08, 14:10 Z racji tego, że mam zły dzień, też się muszę tutaj wpisać :) Hmmm... Najbardziej lubię swój głos, uwielbiam śpiewać i chociaż to nie jest część ciała to dla mnie i tak nr 1. Bo jest bardzo ładny :) Lubię moje rude włosy (farbowane, ale ćśśś ;)), jasną cerę i zielone oczy. I jeszcze talię, bo dzięki niej przy każdej wadze mam całkiem zgrabną sylwetkę. I piegi, które rzadko się u mnie pojawiają, ale jak już się pojawią to są śliczne. No, w ogóle cała jestem ładna :) Od razu mi lepiej :) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 05.10.08, 15:08 Lubię moje nogi- długie i kształtne. Lubię moją pupę - jędrną i kształtną. Lubię moje ciało za to, że jest od zawsze elastyczne i rozciągnięte bez ćwiczeń. Lubię moje dołeczki w policzkach. Lubię moje błękitne oczy. Odpowiedz Link
malen.ka Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 05.10.08, 17:03 lubię swoje długie falowane włosy, zielone duże oczy, idealny kształt paznokci, lubię swoje piersi i figurę klepsydry :) Odpowiedz Link
fille_de_soleil Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 05.10.08, 18:06 W ramach popadania w zbiorowy narcyzm: po pierwsze - figurę, którą mam po mamie. Tam, gdzie lubię być chuda takaż jestem, a tam gdzie ma być bardziej okrągło - jest. Po drugie - moje dłuuugie, szczupłe i umięśnione nogi zakończone kształtną pupą. Po trzecie - duże oczy, o których wiele już słyszałam, oczywiście miłych rzeczy. Poza tym - cienkie nadgarstki i kostki, piegowate dłonie, nieduże stopy (jestem dziwna, ale mam nieomalże fetysz własnych stóp! Uwielbiam je!). I niestandardowo - lubię moje krótkie włosy i kształtną czaszkę dzięki której mogę nosić nawet baaardzo krótkie włosy. W zasadzie całą siebie lubię i się sobie podobam, włącznie z tym co mam w głowie. Odpowiedz Link
certain_whatsit Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 06.10.08, 11:14 Uhuhu, sporo tego będzie... Uwielbiam moją arystokratycznie bladą cerę (filtry nonstop!), wysokie czoło i zielone oczy z ciemną obwódką - gdy pomaluję rzęsy fioletowym tuszem, obce dziewczyny na ulicy zaczepiają mnie i pytają, jakiej firmy te piękne soczewki. Lubię swoje zęby, biust, talię i biodra, oraz brzuch, który dziwnym trafem (to chyba specyficzny układ żeber) wygląda tak, jakby był megaumięśniony - a nie jest. Bardzo umięśnione mam za to uda, które też lubię. Lubię swój głos - każdy mi go komplementuje, zwłaszcza przez telefon. Pewne ważne zlecenie dostałam tylko "na piękny głos" - i nie chodziło bynajmniej o pracę w radiu. Lubię też swój intelekt - a co! Jak się chwalić, to się chwalić! - ironiczne poczucie humoru, spostrzegawczość i liczne talenta :) Wspaniale poczytać, jakie śliczne mamy na forum kobietki. Czytam, czytam, i gęba sama mi się śmieje! Autosugestia naprawdę czyni cuda. Ja przez lata uważałam, że mam "za mały" biust, a moja piękna, drobna teściowa - że ma "zbyt chłopięce biodra". Wczoraj rozmowa zeszła nam na ten temat, i okazało się, że wg niej jestem najpiękniejszą kobietą na świecie, moja gruszkowata sylwetka to czystej wody klepsydra, i że ona mój biust uważa za bardzo duży, o wiele większy od swojego - choć sama ma w biuście z 90cm, a ja 83. Natomiast jej "chłopięce biodra" okazały się o parę cm szersze od moich. Tak więc cały czas umacniamy się w narcyźmie i nawzajem pracujemy nad swoją samooceną :) Odpowiedz Link
elektra212 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 06.10.08, 20:09 To skoro wszyscy to i ja się dopiszę: - oczy ładne, duże, zielone - rzęsy się cudnie wywijają- zalotka mogłaby nie istnieć - naturalnie białe zęby - apetyczne piersi, dzięki wam jeszcze bardziej je lubie (czasem mam nawet ochotę zrobić im zdjęcie i się pochwalić :P) - płaski brzuch - plecy - szerokie biodra + wcięcie w talii- baaardzo kobiece - pupa - stopy Czyli wyszło, że cała jestem wspaniała :) Hehe, żartuję, mam wady, ale o nich nie mówimy! Pozdrowienia dla wszystkich pięknych kobiet na tym forum. Odpowiedz Link
kotolka113 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 07.01.09, 22:08 Wiem, że to może nie ten wątek, ale to zdanie tak mnie uderzyło, ze pozwolę sobie wypowiedziec się nie na temat. Jedna z dziewczyn powyżej napisała: "A piersi to zależy od humoru. Czasami marzą mi się większe (takie 65F na przykład... Albo i 65G!)". To mnie uderzyło, bo mój rozmiar to właśnie 65G i odkąd tylko pamiętam, mam kompleks małego biustu. Zwykle, gdy mam jakiś problem/ kompleks gadam o tym, dystansuje się po jakimś czasie, a o tym wstydzę się pisac nawet na forum. Nie mogę przemóc się do miękkich staników. Jednocześnie w gąbkach czuję się jak oszust. Czy któraś z was miała kiedyś taki problem? Jak sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link
mohherowa Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 08.01.09, 03:20 O jaki fajny wątek! Zaczęłam się zastanawiać i po kwadransie doszłam do wniosku, że normalnie piękna jestem:). A już najśliczniejsze mam uszy, gdybym mogła je ubezpieczyć, na pewno bym to zrobiła. We własnym ciele nieładne mam tylko łydki (od biegania) i skórę na nich (przesuszona). Aha, stóp swoich nie lubię... Ładne są, ale jakoś ich nie lubię. Dlatego kupuję im dużo, dużo, dużo nowych butów, żeby je ładnie ubrać. Jakkolwiek obuwie ostatnio cierpi na rzecz staników. Postuluję wolny dostęp do minimum jednej pary butów i jednego stanika co miesiąc dla wszystkich! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 08.01.09, 16:31 wszystko, poza atopową i alergiczną skórą ;) jasne, że widzę nadmiary tu i ówdzie, ale jakos przestałam sie szarpać i sie lubie taką jaka jestem. ;] Odpowiedz Link
juannita Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 08.01.09, 18:10 U mnie najbardziej podoba mi sie caloksztalt - wyglad + osobowosc. I to wlasnie osobowoscia zdobywam facetow :) Odpowiedz Link
the_cellist Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 08.01.09, 21:02 Piękny temat-prawie tak, jak my! ;) A ja lubię w sobie: -uszy -pełne i czerwone usta ;) -wcięcie w talii, nawet gdy mam zbyt dużo kg -szerokie biodra, wg. niektórych ZA szerokie, ale bez nich nie czułabym się kobietą -oczy o nieokreślonym, zależnym od światła kolorze -długaśne i ciemne rzęsy, którymi zachwycają się koleżanki -niezwykle elastyczne i podatne na gimnastykę ciało-nie ma to, jak być gumową kobietą ;D -delikatnie wystające obojczyki i kości miednicy -długie, gęste, brązowe i kręcone włosy, obiekt zazdrości ogromnej liczby osób -4 piękne długaśne dready, wystające spod burzy loczków -pućki na policzkach-kiedyś ich nie lubiłam, teraz uważam, że są cudowne ;D -rozmiar stóp-całe małe 37, po za tym stóp nie znoszę w ogóle, u nikogo -no i zaczynam uwielbiać moje piersi, bo robią się coraz ładniejsze, a rozmiarowo są takie...w sam raz do ręki ;D Wychodzi na to, żem narcyz! ;D Odpowiedz Link
quleczka Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 10.01.09, 22:48 > -no i zaczynam uwielbiać moje piersi, bo robią się coraz ładniejsze, a > rozmiarowo są takie...w sam raz do ręki ;D hihihih :) tak zawsze mowil moj pierwszy facet o moich piersiach dawno, dawno temu....i moze przez to nigdy nie mialam jakis kompleksow i zawsze je lubilam :) Odpowiedz Link
grecz oczy mam ładne :) 09.01.09, 11:58 Takie zieloniutkie, z ciemną oprawą... I mnie sie podobają, i innym też, o czym zdarza sie tym "innym" mi powiedzieć :) Odpowiedz Link
trzynastadama Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 10.01.09, 15:52 - duże oczy w kolorze niebieskim, których wiele osób mi zazdrości - niedługie blond włosy - po pozbyciu się dwóch trzecich wreszcie mi się nie plączą ;] - wzrost 162 cm - nie za dużo, nie za mało - podobno uśmiech, z czego coraz częściej korzystam ;] - może to zabrzmi dziwnie, ale trochę tłuszczyku tu i tam. naprawdę o tej porze roku w wersji bmi pod tytułem 'na granicy nadwagi' czuję się całkiem dobrze... a przynajmniej dzisiaj tak uważam ;p Odpowiedz Link
irena.earl Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 20.01.09, 00:06 Muszę napisać pewną pracę zaliczeniową. Znaczy - pora odwiedzić forum:) Świetny wątek, można się dowartościować, kiedy sesja za pasem. > - może to zabrzmi dziwnie, ale trochę tłuszczyku tu i tam. naprawdę Nie brzmi dziwnie. Popieram cię. Czuję się w swoim ciele znacznie lepiej teraz, kiedy ważę 71 kg, niż wtedy, gdy jakieś 5 lat temu ważyłam 15 kg mniej. Wtedy czułam się gruba i brzydka. Teraz czuję się znacznie bardziej kobieco i pięknie. To głównie zasługa biustu, który w międzyczasie urósł do 75/100 i teraz podoba mi się szalenie. No dobra, to także zasługa chemicznych przyjaciół w postaci SSRI;) Podobają mi się jeszcze: - wzrost 168cm, - bardzo jasna, przezroczysta skóra, która się nie opala i zostaje biała jak u oparasolkowanej hrabianki;) - piegi, zwłaszcza latem, gdy jest ich mnóstwo, - usta, kształtne i pełne, i uśmiech, - kolor oczu - ciemnobrązowy z czarna otoczką (brat powiedział - węglikowy) i czarne rzęsy, - tyłek! nie dla mnie ujędrniacze czy butt-pushupki, - małe, spiczaste uszy, - wąskie nadgarstki i pęciny, - zaznaczające się w kącikach oczu kurze łapki - te od uśmiechu. Dużo tego. Ale nie chce mi się wracać do roboty, więc dalszy ciąg, czyli to, co mi się nie podoba - w sąsiednim wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86228&w=89857038&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ocisza Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 20.01.09, 12:08 Jak już zobaczyłam ten wątek, to zaczęłam się zastanawiać i - to straszne - teraz po ciąży nie ma miejsca, które by mi się podobało. Kiedyś cieszyłam się ze swojego brzucha i pępka, z wąskiej talii przy krągłych biodrach. Teraz już te moje chluby bardzo się zmieniły i już mi się nie podobają. Więc po dłuższej chwili zamyślenia doszłam do wniosku, że w miarę ładne części mojego ciała to szyja i uszy. Niewiele... Dziwne, że jak analizuję część po części, to nie jestem zadowolona prawie z żadnej, ale całokształt w sumie mi się podoba :) Odpowiedz Link
mala_mi_1985 Re: Powiedz mi co masz ładnego :) 20.01.09, 14:31 bardzo przyjemny temat;) wielu rzeczy u siebie nie lubię, a jak już lubię, to odzywa się we mnie to polskie wychowanie - że mówienie dobrze o sobie jest niewłaściwe, lepiej krytykować (widzę w tym relikt pogańskiego odczyniania "złego oka") - walczmy z tym! Co mam ładnego? - duże jasnoniebieskie oczy, zwłaszcza odkąd zamieniłam okulary na soczewki są dobrze widoczne, często słyszę pytania, czy noszę soczewki koloryzujące. Poza kolorem ślepka mają ciekawy kształt - lekko skośne, "kocie" - i wyraźnie ciemną oprawę, przy blond włosach, - kilka arystokratycznych cech - jasna skóra, wąskie nadgarstki i kostki, błękitne żyłki na dłoniach i przedramionach, małe dłonie i stopy (kupno butów to koszmar - rozmiar ok 34), - lekko widoczne kości biodrowe i obojczyki, - wyraźne wcięcie w talii (wymiary ok 82/55/82) (ach i ten problem odzieżowy z tym związany...), - kilka piegów na nosie, zwłaszcza latem, - ładny kształt ust, - delikatny głosik (choć czasem mnie to irytuje, gdy przy rozmowie telefonicznej jestem brana za dziecko... Ale kilkakrotnie na ulicy od obcej osoby usłyszałam "jaki piękny głos":), - złośliwe poczucie humoru, - ogólny młody wygląd - zwykle jestem odmładzana o 3-4 lata, ostatnio padł rekord, znajomy odjął mi 8 lat! (Ach, i te pytania o dowód osobisty...:) Odpowiedz Link