zawsze_zielona 21.07.08, 15:42 Sa jakies? A moze moje sasiadki z Kopenhagi i okolic? Dziewczyny w Polsce sie organizuja i spotykaja, ja tez tak chce! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakul Re: Zagraniczne malobiusciaste 21.07.08, 20:37 Ja jestem! Z Holandii wprawdzie wiec to srednio w okolicy. I podbijam watek bo tez bym sie z checia spotkala! Odpowiedz Link
maith Jeśli są tu dziewczyny z Niemiec 22.07.08, 11:44 Jeśli są tu dziewczyny z Niemiec, to bardzo proszę o zgłaszanie się do Turzycy z LB :) Jeśli jest ktoś z Hiszpanii, to mógłby wspomóc promocję lobbującego bloga hiszpańskiego. Na LB jest też wątek irlandzki. I więcej niestety nie pamiętam... Odpowiedz Link
ja_joanna niemieckie forum 08.08.08, 11:19 ...albo do mnie ...albo zapraszamy bezpośrednio na nasze forum niemieckie (link w sygnaturce), które tworzymy razem z turzycą i aadrianką Odpowiedz Link
eternalvoyageur Re: niemieckie forum 08.12.08, 19:02 Zglaszam sie :D A z niemieckiego forum rzadko korzystam, poniewaz nie jestem zbyt biegla w Niemieckim. Odpowiedz Link
bibea Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 16:37 Ewakul, a skąd z Holandii? Ja od 3 lat kursuję na trasie PL-NL a w przyszłe wakacje na dłużej tamże osiadam. Odpowiedz Link
calkiemplaska Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 16:47 ja jestem szkocká malobiusciastá, czy mamy tu kogos jeszcze z cudnej Szkocji? Odpowiedz Link
nsc23 Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.10.08, 03:15 Ja mieszkam w Szkotlandzie od lat 3 ponad :) a konkretniej w pieknej stolicy :) Odpowiedz Link
calkiemplaska Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.10.08, 12:23 a to czesc! ja mieszkam niedaleko Edybnurga, a w stolicy pracujé:) pozdrawiam Odpowiedz Link
nsc23 Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.10.08, 18:16 Ja mieszkam i studiuje w pieknym Edi jeszcze co najmniej do maja. A potem sie zobaczy ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Zagraniczne malobiusciaste 10.12.08, 22:21 tja, zanim ja się z Wami zobaczę, to sie pewnie zdążę z glasgołowa do usa wynieść ;) Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 17:22 No wlasnie, skad? Bywam czasem w Holandii (Amsterdam, okolice Maastricht). Bibea a Ty gdzie dokladnie osiadasz? Odpowiedz Link
ewakul Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 18:13 Z Nijmegen, czyli tak pi razy oko akurat w polowie miedzy Maastricht a Amsterdamem. Polka czy ja od Ciebie przypadkiem kiedys na allegro nie kupowalam Margo? Bo przesylka chyba z Brukseli szla? Odpowiedz Link
bibea Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 19:39 No właśnie szukamy mieszkanka do kupienia. Ale w chwili obecnej Haga, a za rok linia Amersfoort - Utrecht - Haga. Amsterdamu nie lubię. Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.08.08, 18:40 No pewnie ze ode mnie! :) Odpowiedz Link
cruxshadow Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 21:22 Jako że to jeden z moich pierwszych postów, korzystam z okazji i witam wszystkie piękne panie :) Helsinki, Suomi pozdrawiają. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 22:02 zawsze_zielona napisała: > Sa jakies? A moze moje sasiadki z Kopenhagi i okolic? Do stolicy wybieram się i nie mogę się wybrać ;))) Chcę odwiedzić Lace i pomierzyć stanikowe cudeńka. Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 22:23 Ty z okolic Holbæk z tego co pamietam, prawda? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Zagraniczne malobiusciaste 22.07.08, 22:43 A nie,całkowicie na południu kraju.Holbæk czasami odwiedzam. Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Zagraniczne malobiusciaste 23.07.08, 11:46 No to cos mi sie pomylilo. Przepraszam. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Zagraniczne malobiusciaste 24.07.08, 11:52 Nie musisz przepraszać bo za co? Przy okazji zapytam.Byłaś może w tym sklepie? Przez internet mogę kupić ale wolę jednak przymierzyć. Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Zagraniczne malobiusciaste 24.07.08, 12:19 Bylam, z biusciasta kolezanka, bo na mnie Freya nie pasuje. Wybor taki sobie, bo od 65E. Panie w miare kompetentne, ale nastwaione na sprzedaz a nie pomoc, co objawia sie wciskaniem za malych stanikow, gdy brakuje miski. Nie wiedza co znaczy "niekompatybilny", znaj tylko rozroznienie na za maly za duzy. No i pierunsko droga, bardziej sie oplaca sprowadzic z Anglii. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Zagraniczne malobiusciaste 24.07.08, 18:01 Masz rację,strasznie drogo. Porównałam: Francuskie tulipanki to różnica nie wyszła duża, Eleonora w Listkach to 280kr a w Lace 430kr Arabelka w Listkach to 280kr a w Lace 400kr Chyba,że Lace zaoferuje duże zniżki to może bardziej się opłaci. Dlatego Lace może służyć tylko jako przymierzalnia,choć wyboru nie mają za dużego. Odpowiedz Link
exotique Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.08.08, 18:26 a moze ktos i ze Szwajcarii by sie znalazl??? Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Wiedeń 05.10.08, 15:03 Melduję się z Wiedenia. Na niemieckim forum właśnie dzisiaj się zarejestrowałam i mam zamiar się udzielać. Mam ten sam nick dla ułatwienia:) Odpowiedz Link
juannita Re: Zagraniczne malobiusciaste 30.10.08, 21:56 Witam! Bruksela-Paryz (na razie kursuje pomiedzy). Ubolewam nad zaopatrzeniem sklepow w Belgii i Francji. Owszem, sa cuda takie jak Lise Charmel albo Chantal, ale rozmiar 65E/F nie do dostania. I mam wrazenie, ze kobiety przechodza tu nad tym do porzadku dziennego i upychaje biust w te niesmiertelne 75B... Odpowiedz Link
nikusz Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 10:47 to nas z brukseli tu i na siostrzanym (ja tak kursuje pomiedzy) calkiem sporo. moze sie zbierze wystarczajaco na akcje uswiadamiajaca? Odpowiedz Link
hainaut Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 14:21 hehe, mozemy sie zebrac. ;) Ja kursuje codziennie pomiedzy domem w Walonii i praca w Brukselce. :) A tak w ogole to nie wiem na ktore forum sie nastawic, bo malobiusciasta znaczy sie A,B??? Ja mam jakies 70D/E (w zaleznosci od modelu). To jestem duzo- czy malobiusciata? ;) Odpowiedz Link
joankb Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 14:45 Średniaki mają dobrze... Albo źle... Będziesz się poruszać między forami. Odpowiedz Link
juannita Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 15:05 Hmm, ja jednak naturalnie sklaniam sie bardziej ku LMB, bo mam wrazenie, ze moje problemy stanikowe sa raczej "malobiusciaste". Ale poczytuje rozwniez LB. Odpowiedz Link
juannita Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 15:08 W kazdym razie milo by bylo powymieniac sie doswiadczeniami! Odpowiedz Link
nsc23 Re: Zagraniczne malobiusciaste 31.10.08, 15:26 Czolem Hainaut :D Ja z moim 34F siedze sobie tutaj :) Wydaje mi sie, ze nie da sie obiektywnie powiedziec, co jest malo- a co duzobiusciaste. Wszystko zalezy jak sie czlowiek czuje :D Odpowiedz Link
cieldeplomb Re: Zagraniczne malobiusciaste 09.05.09, 18:59 :] a ja jestem brukselka. dzisiaj sie zalamalam, bo caly dzien szukalam 65d i nic!!!najmniejszy obwod 70 i nikt nic nie slyszal o 65 :( znacie jakies sklepy nam przyjazne w brukseli? bo przerylam cala galerie inno na prozno... Odpowiedz Link
polka_w_brukseli Zapomnij o galerii Inno... 10.05.09, 21:57 Cieldeplomb, w Belgii licza sie tylko i wylacznie sklepy internetowe - brytyjskie ;) Mamy mala grupke czterech dziewczyn, czesto zamawiamy wspolnie z Listkow i Bravissimo, i rownie czesto sie spotykamy. Napisz do mnie na gazetowego jesli chcialabys dolaczyc do nas na takim spotkaniu. Odpowiedz Link
kamillawhite Re: Zagraniczne malobiusciaste 01.11.08, 11:16 Pozdrawiam ze Stockholmu... Tez tu u nas malobiusciasta bieda... Owszem obwody 65 sa w dwoch sklepach, ale od D , jak juz sie C trafi to tylko ocieplany... Czekalam z niecierpliwoscia na otwarcie niedaleko Change of Scandinavia, niestety w moim rozmiarze dostalam dwa miekkie do wyboru ze strasznie luznymi obwodami Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Zagraniczne malobiusciaste 01.11.08, 12:10 Przymirzalam pare stanikow w Change i tez nie bylam zachwycona. Obowdy luzne i wzory raczej zachowawcze. A masz moze u siebie Prima Donna? Te staniki sa dosc ladne, ale niestety drogie... W Danii jest jeszcze Femilet, 65 szyja do E, ale to E jest strasznie male. Odpowiedz Link
kamillawhite Re: Zagraniczne malobiusciaste 03.11.08, 21:01 Niestety (a moze na szczescie - ze wzgledu na cene) Prima Donny u nas nie spotkalam. Jeszcze dosc ciekawy jest Details (czy jakos tak) ale niestety przeznaczenie dla duzo bardziej biusciastych. Jeszcze jeden w miare fajny malutki sklepik z dosc duzym wyborem, jednak obsluga konserwatywna "60D???, tutaj to B max bedzie" Niestety tam nie wybieralo sie z wieszaczkow, tylko pani podawala poukladane slicznie w szufladach staniczki... i dostalam do mierzenia 70b, fakt dosc scisle... Niestety fiszbiny freyowsko waskie, a to nie dla mnie... Efekt "Widzisz 70b za male, 70c za duze... Musisz szukac gdzie indziej" Jedyna moja nadzieja nadal w Polsce... Effuniak Odpowiedz Link
limotini Re: Zagraniczne malobiusciaste 03.11.08, 20:32 No dobra, Szwajcaria się zgłasza. Bardzo nieśmiało informuję, że stworzyłam takiego bloga: 80bmyth.blogspot.com/ Blog jest pisany z przeznaczeniem dla moich angielskojęzycznych koleżanek mieszkających w Szwajcarii. Kraj ten ma swoje problemy (np. przy kupowaniu online towarów z Unii trzeba płacić cło), na których mam zamiar się skupić jak już się znajdą jakieś towarzyszki (nie)doli, czyli inne małobiuściaste szukające dobrych staników, które będą chciały to czytać i dzielić się doświadczeniami. Na razie jest to (jeszcze niepełny) zbiór informacji. Proszę, jeśli macie jakieś uwagi językowe, to piszcie na priva (wiem dobrze, że mój angielski jest bardzo niedoskonały), żeby nie zaśmiecać. A jak coś pokręciłam z rzeczy istotnych, to mówicie od razu. Odpowiedz Link
nsc23 Re: Zagraniczne malobiusciaste 03.11.08, 21:53 Wrzucam do ulubionych :) Juz mi sie podoba ;) Odpowiedz Link
nikusz fajnego masz bloga 18.11.08, 23:48 kurcze, stanikowe feedy mi sie rozrastaja... Odpowiedz Link
eternalvoyageur Re: Zagraniczne malobiusciaste 08.12.08, 19:44 Super ! Na wlasnym blogu zbieram zagraniczne stronki, i wlasnie Ciebei dodalam ! weblog.xanga.com/eternalvoyageur/682348332/break-out-of-the-bra-matrix.html Odpowiedz Link
agacia2025 Londyn??? 08.12.08, 18:43 Kurcze, ale jajka, taka wielka emigracja do londynu i nie wpisal sie jeszcze nikt z tamtad, wiec ja zaczne. Jestem z okolic (bardzo bliskich) Londynu i zapraszam tu wszyskie mi podobne:-) Odpowiedz Link
amentowa Portsmouth pozdrawia 10.12.08, 22:48 troche daleko do Londynu, ale zawsze blizej niz do Polandii. Odpowiedz Link
agacia2025 Re: Portsmouth pozdrawia 11.12.08, 15:17 o witam, juz myslalam ze nikogo z okolic nie ma, a to szok, bo przeciez ta wielka migracja to przede wszytkim do Londynu. Ja mam kawaleczek do londynu i jestem akurat z Twojej strony i mamy do siebie dokladnie 50,8M w lini niemalze prostej. Popatrz: maps.google.co.uk/maps?hl=en&tab=wl Odpowiedz Link
megiddo0 grecja wita;) 10.12.08, 22:16 hm...od 4 miesiecy siedze w grecji, na krecie i jesli chodzi o staniki tutaj to jest gorzej niz fatalnie zarowno jesli chodzi o kupienie czegokolwiek jak i to co nosza kobiety-biust maja posciskany, posplaszczany, obowiazkowo z kreseczka, obwod na karku, fiszbiny na biuscie i wszystkie tak a poniewaz powyrastalam ze wszystkich stanikow ktore zabralam ze soba ciesze sie niezmiernie ze wracam neidlugo do polski i zaopatrze sie w milene:) Odpowiedz Link
goo22 Re: Zagraniczne malobiusciaste 30.12.08, 23:11 zawsze_zielona napisała: > Sa jakies? A moze moje sasiadki z Kopenhagi i okolic? Dziewczyny w Polsce sie > organizuja i spotykaja, ja tez tak chce! Hej Hej Birkerød sie melduje, w Kope jestem codziennie. a dzis w Storcenter w Lyngby trafilam na przemile kobiety za ladą i kupilam stanik dla mnie prawie idealny. Odezwij sie jesli masz ochote moje gadu to 6908596 zazwyczaj jestem niewidoczna pisz śmiało. pozdrawiam. Odpowiedz Link