Dodaj do ulubionych

Poradnik do Borderlands

18.11.09, 13:23
go go? za dużo pewnych filmow, panie Slawku?
Obserwuj wątek
    • zohaas Re: Poradnik do Borderlands 18.11.09, 14:34
      Tak mnie ciekawi kto kupuje takie poradniki zamiast spytać wujków gugla i jutuba.
    • aihs Re: Poradnik do Borderlands 18.11.09, 14:39
      A mnie ciekawi kto jest aż tak zdesperowany i głupi zarazem żeby potrzebować do tego typu gry poradnika (mówiąc poradnik mam na myśli solucję, zresztą poradniki z GoLa zazwyczaj są właśnie solucjami)
    • Gość: ssd Re: Poradnik do Borderlands IP: *.chello.pl 18.11.09, 16:39
      trzeba być kretynem żeby dać się okradać śmieciom z Krakowa
    • Gość: Bri Re: Poradnik do Borderlands IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 07:29
      to samo a nawet więcej na borderlands wiki jest.. tylko dla niektórych angielski jest przeszkoda
    • simplex Re: Poradnik do Borderlands 19.11.09, 08:16
      Dziwne, ze ani IGN, ani Gamespot nie stworzyly jeszcze swojego bezplatnego poradnika. Początek poradnika do Assassin's Creed 2 opublikowali w dzień premiery.
    • kmh Re: Poradnik do Borderlands 19.11.09, 21:54
      "Szybkim sposobem na wzbogacenie się jest zbieranie wszystkich napotkanych przedmiotów, a potem sprzedawanie ich w sklepach."

"Jeśli nie chcesz mieć problemów z amunicją to polecam zaopatrzyć się w sklepie w specjalne pasy, które zwiększają limit pocisków do danej broni."

"Używanie konkretnej klasy broni (np. karabinów, strzelb, pistoletów itd.) przez dłuższy okres czasu ulepsza jej osiągi. "

jezu, to nie jest poradnik, to nieoficjalna instrukcja dla piratów.
    • radek.zaleski Re: Poradnik do Borderlands 03.12.09, 12:12
      poradnik do Borderlands
    • Gość: scrabblor Re: Poradnik do Borderlands IP: *.chello.pl 10.12.09, 10:56
      spoko poradniczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka