yovenna 01.10.08, 23:23 ...i inne wariacje na temat "brudengo beżu" ;) Czy stanik w takim kolorze nie może byc ładny? PS: W temacie proszę wpisywać, model i kolor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczencja Gossard Superboost Secret kolor cappuccino 01.10.08, 23:39 Nie potrafię zrozumieć, jak można było wycofać taki model. Delikatny i bardzo praktyczny - wg mnie 100 razy lepszy od popularnego i ogólnodostępnego Superboost Satin. Świetny model pod cienkie bluzki, pod jasne i ciemne kolory. Miał przepinane ramiączka, dzięki czemu świetnie nadawał się do letnich topów. Obwód ścisły, nosiłam 65tkę przy ówczesnym 67cm pod biustem. Miski były małe, niestety, szybko wyrosłam i nie zdołałam kupić 65DD (jak pojawiał się na ebayu to jak na złość sprzedawcy nie chcieli wysyłać do Polski). Fantastyczne w tym staniku było to, że był tak niskozabudowany - miseczki łączyła tylko wąska tasiemka, po bokach też były niskie, więc jest to świetny stanik do dekoltów. Ładnie zbierał biust do środka - jak prawdziwy plunge i push-up. Nie miał żadnych wkładek, miski były modelowane, ale cienkie tak na 2mm. Trochę spłaszczał z boku, ale nie przeszkadzało mi to specjalnie, bo nie robił dziwnego kształtu, raczej takie kulki. Stanik ten oferowany był w wielu interesujących kolorach, z czego cappuccino był najpraktyczniejszy. Pamiętam też piękny odcień między ciemnozielonym a niebieskim. Połyskliwy materiał miseczek wyglądał fantastycznie w tym kolorze na zdjęciu producenckim. Gdybym znalazła tego Gossarda w jakiejś sensownej cenie, z chęcią bym kupiła. Niestety w nielicznych sklepach, w których się pojawia, rozmiary są bardzo przebrane. Może kiedyś Gossard wznowi tę serię - liczę na to bardzo, bo stanik był świetny. Odpowiedz Link
plica elle macpherson prism 02.10.08, 07:21 bezszwowy, cielisty z rozowa lamowka. jeden z moich ulubionych sutkoodznaczaczy :)mam 70DD i moglby byc wiekszy, ale jest scisly jak na 70-tke i ma cienkie ramiaczka i jest milusi Odpowiedz Link
plica Aragon kremowy 02.10.08, 07:22 okreslany jako duck egg z turkusowa tasiemka. moj wczorajszy nabytek :) Odpowiedz Link
moonlight80 Fantasie Cally ivory(vanilla) 02.10.08, 09:23 Piękny,cudny,delikatny.Ma ładki materiał i haft w kolorze waniliowo-kremowo-żółtawym ciezko mi to określić.Na pewno ładniejszy niż na zdjeciu Odpowiedz Link
zawsze_zielona Arabella Oyster 02.10.08, 10:48 Moj nudziarski typ. Kolor tego stanika zlewa sie z kolorem skory, a ta niebieska tasiemka dodaje smaczku. I do tego swietnie lezy:) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Porcelain Panache - Nude 02.10.08, 21:07 Porcelanka Panache - nie polecam, gąbka dziwnie się załamuje w dolnej części miski. Ale pod biała bluzką niewidzialna. Odpowiedz Link
yovenna Brzydactwo :) 03.10.08, 00:59 tylko, że to stanik nie do pokazywania - broń Boże! Tylko do ukrywania się pod bluzką... zadanie spełnia fantastycznie! Uważam, że każda szanująca się biuściasta i malobiuściasta powinna miec takiego paskudnika w szufladzie ;DDD Odpowiedz Link
po.rzeczka Fayreform Delicious 02.10.08, 21:45 Niby nie mój styl,ale bardzo mi sie podoba.Delikatne koronki,hafty.Na beżowym tle różowe kwiatuszki. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Panache Harmony nude 02.10.08, 23:18 Panache Harmony nude - bardzo lubię ten stanik. Jest taki sympatyczny, normalny, wygodny ... Niestety bardzo rozciągliwy, a powyżej G szerokofiszbinowy Odpowiedz Link
sophie999 Charnos skinvisible 05.10.08, 22:08 Ten nieusztywniany jest bardzo fajny, ma side-support, dzięku czemu nie spłaszcza:) Bardzo cienka siateczka, więc trochę przejrzysty, ale co tam:) Lubię go:) Odpowiedz Link
yovenna Trochę ta siateczka grycie... 06.10.08, 12:06 ...ale tylko na początku ;) Ja tez bardzo lubie ten staniczek, bardzo naturalny kształ robi. Faworyt jeżeli chodzi o bielizne pod t-shirt. Odpowiedz Link