skidblandir Re: Zlot w Krakowie 15.03.09, 12:06 O jak dobrze! Ja dla odmiany zjazdu 9-10 nie mam to by mi bardzo pasowało :] Mogę przywlec dwie nawracające się koleżanki, które jeszcze poszukują swoich rozmiarów? :) Odpowiedz Link
scarlet_agta 9 MAJA 2009 - nowy termin zlotu :) 15.03.09, 13:29 Ewa potwierdziła, że dla niej 9 maja (sobota) to będzie dla niej najlepszy termin. :) Na podstawie wątku stworzyłam wstępna listę uczestniczek. Do każdej osoby wyślę maila (najpóźniej jutro). Jeżeli wszystkie osoby wpisane w wątku potwierdzą swoja obecność to obawiam się, że miejsc na zlocie już nie ma. :( Dlatego osoby, które zgłoszą się od teraz wpisywane będą na listę rezerwową. Odpowiedz Link
ziireael Re: 9 MAJA 2009 - nowy termin zlotu :) 15.03.09, 13:35 A czy jeśli w pierwszym wątku podawałam, że przyprowadze ze sobą ze dwie osoby to one zostały wliczone w te liste? Odpowiedz Link
madlenna19 Re: 9 MAJA 2009 - nowy termin zlotu :) 15.03.09, 20:57 Strasznie fajnie, że to 9 ty maja jest, bo bardziej mi pasuje, niż 10. Lokalizacja tam gdzie do tej pory (ruczaj)? Przyjdę obowiązkowo, choćby po to, żeby mnie ktoś wreszcie porządnie wymierzył. I moją siostrę również. Czekam na maila, i dzięki. Kurdę, ja nieśmiałe dziewcze jestem,jak zobaczę tyle kobiet w stanikach, o mamo..przygarniecie mnie?:)) Odpowiedz Link
livada Maile - mój adres 16.03.09, 10:56 Do mnie proszę pisać na veverica@[WYTNIJTO]o2.pl, gazetowego nie używam... Ale skoro już teraz wiadomo kiedy będzie zlot, to prawie na pewno przyjdę, bo będę mogła wpłynąć na grafik zanim się pojawi;-) Odpowiedz Link
madlenna19 Re: majl mial pojsc, ale... 16.03.09, 11:29 chyba żadna z nas nie dostała jeszcze. Mój hopeless@o2.pl ale na gazetowego też można, bo mam przekierowanie Odpowiedz Link
miracelle do dopasowanej.pl 16.03.09, 08:42 Czy jeśli do czasu zlotu wyszłaby już kolekcja Panache Cleo, byłaby możliwość przywiezienia jej na zlot? :)) Odpowiedz Link
zoi2 Czy ja tez mogę? 16.03.09, 09:17 Ze względu na siłę wyższą grypową nie udało mi sie dotrzeć na spotkanie w katowicach, ale na 9-tego mogłabym przyjechać do Krakowa jak mnie przygarniecie. mogę? Odpowiedz Link
hhtp Re: maile 16.03.09, 10:49 Jak coś to do mnie prosze pisać na neti_18@interia.pl bo niby gazetowego mam ale tam prawie wogóle nie zaglądam Odpowiedz Link
zuz.666 Re: 16.03.09, 12:32 a czy będąc "świeżynką" też mogę? Dopiero Was odkryłam...do maja, co prawda, dużo czasu, mam nadzieję, że do tego czasu już jakieś 2-3 dobre staniki nabędę, ale ich "poprawność" chętnie bym skonsultowała Odpowiedz Link
yovenna Wpisuję się na rezerwową,jak coś się zwolni to... 16.03.09, 13:55 ... będę na 100% :)Czekam na maila najlepiej na yovenna@gmail.com, ale gazetowego też się postaram sprawdzać, biorąc pod uwagę powagę sytuacji... Odpowiedz Link
100krotna Ja też baaardzo proszę na rezerwową! 16.03.09, 16:59 100krotna, i też będę na 100% jak się coś zwolni :) Sprawdzam gazetowego Odpowiedz Link
klymenystra Re: Ja też baaardzo proszę na rezerwową! 16.03.09, 19:11 Ja tez prosze na rezerwowa, o ile beda moje okolice rozmiarowe :) Odpowiedz Link
cesarus Re: Ja też baaardzo proszę na rezerwową! 16.03.09, 21:23 zostałam podana w pierwszym mailu, ale nie dostałam nic na skrzynkę, więc jeszcze raz potwierdzam swoją obecność. Dostosuję się do każdego terminu. Odpowiedz Link
jo-ana77 Re: Ja też baaardzo proszę na rezerwową! 17.03.09, 10:03 ja tez proszę o wpisanie na rezerwową na spotkanie mogłabym przynieść miss mandalay coco 28E miss mandalay Paris 28E Curvy Kate portia 28E Curvy Kate emily 28E m@S 30DD elle macpherson ( dwa modele)30dd aragon 30D ( o ile do tego czasu go nie sprzedam - jest na mnie za mały) Odpowiedz Link
aggunia1 prosze, wpiszcie na rezerwowa... 18.03.09, 17:41 Catrinceoir. Ona jest z Krakowa, to dzieki niej wiem o Lobby i przez ni (i przez was) nie dosypiam ostatnio po nocach :-) W tej chwili ma klopoty rodzinne i nie ma dostepu do netu, ale bardzo by chciala wziac udzial w zlocie. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Zlot w Krakowie 16.03.09, 22:46 Forumki ytten86, zankabe, krasnola, wiedzma.jaga proszę o maila na scarlet_agta (at) gazeta.pl Odrzuciło mi Wasze maile. Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Re: Zlot w Krakowie 17.03.09, 07:50 Mail wysłany. Poczty gazetowej, a zakładam, że na nią pisałaś, nie mam aktywowanej w ogóle. Korzystam z gmaila (nick ten sam). Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Mail 20.03.09, 17:31 Nie dostałam żadnej odpowiedzi - dotarł mail? Mam jeszcze jedno pytanie: w poprzednim wątku wspominałam, że może zabiorę na zlot kogoś do ostanikowania, czy jest to wliczone w listę? Chciałabym mieć jedną osobę towarzyszącą ;) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Mail 20.03.09, 20:32 Tak. :) Dziewczyny, spokojnie. Jak ktoś dostał maila to znaczy, że jest na liście i bez ostrzeżenia skreślać go nie będę. Jak nie dostanę od kogoś potwierdzenia, to będę się upominać mailowo i na forum, bo poczta gazetowa bywa dziurawa. Do maja jest jeszcze dużo czasu :) Odpowiedz Link
zuz.666 Re: mail 17.03.09, 12:41 nie dostalam odpowiedzi, wiec pytam ponownie-czy skoro jestem na forum niedlugo, tez mogę zostać wpisana na rezerwową? proszę mailowac na zuzia200@o2.pl, bo gazetowego nie aktywowalam. Odpowiedz Link
yovenna co prawda nie jestem organizatorką, ale jestem... 17.03.09, 13:59 ...pewna że odpowiedź jest twierdząca :) Szkoda, że to tylko lista rezerwowa... ;( Odpowiedz Link
scarlet_agta krasnola, zankabe - proszę o maila 23.03.09, 14:42 Nadal nie skontaktowały się ze mną zankabe i krasnola. Jeśli wysyłałyście maile to zaginęły w czeluściach internetu :( Odpowiedz Link
lavaenn kolejny gość specjalny :) 18.03.09, 00:36 uwaga - będzie La Parisiene i jej boskie ciuszki BiuBiu :D Odpowiedz Link
hhtp Re: kolejny gość specjalny :) 18.03.09, 09:00 Ale się cieszę :D bo tak wczoraj oglądałam jej ciuszki na allegro i zastanawiałam się czy nie można by ich zobaczyć na żywo i poprzymierzać i coś kupić a tu taka niespodzianka ;) Odpowiedz Link
anna.michal Re: kolejny gość specjalny :) 18.03.09, 17:25 Super. Tak sobie właśnie myślałam, że fajnie by było jakby mogła się pojawić. No i proszę. :) Odpowiedz Link
lavaenn Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 18.03.09, 19:56 Dziewczyny - pamiętajcie że ograniczenie liczby miejsc wynika z warunków lokalowych. Zlot był początkowo planowany jako w miarę mały, ale skoro się rozrasta to zawsze można poszukać innego, większego miejsca, tym bardziej że jest jeszcze dużo czasu :) Nie żebym was wyganiała od siebie, oczywiście ;) Odpowiedz Link
anna.michal Re: Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 18.03.09, 21:15 lavaenn napisała: > Dziewczyny - pamiętajcie że ograniczenie liczby miejsc wynika z > warunków lokalowych. Zlot był początkowo planowany jako w miarę > mały, ale skoro się rozrasta to zawsze można poszukać innego, > większego miejsca, tym bardziej że jest jeszcze dużo czasu :) > > Nie żebym was wyganiała od siebie, oczywiście ;) > Jakby się lokal miał zmienić na większy to ja proszę o rezerwację jeszcze jednego miejsca - spróbowałabym wtedy jeszcze ściągnąć biuściastą bratową. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 18.03.09, 23:39 lavaenn napisała: > Dziewczyny - pamiętajcie że ograniczenie liczby miejsc wynika z > warunków lokalowych. Zlot był początkowo planowany jako w miarę > mały, ale skoro się rozrasta to zawsze można poszukać innego, > większego miejsca, tym bardziej że jest jeszcze dużo czasu :) To dobry pomysł :) Przydałby się lokal, który pomieści ponad 50 osób. :) Na liście rezerwowej mam 9 osób, jeszcze kilka i będzie można zorganizować zlot konkurencyjny ;) Odpowiedz Link
ladybird_91 Re: Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 18.03.09, 23:51 Mnie tez prosze dopisac xDDD Echh jakims dziwnym trafem ominelam najwazniejszy dla mnie temat - wlasnie zlot w Krakowie...i dopiero go dzis znalazlam...aaaa! w razie czego prosze do mnie pisac na voolcanic@gmail.com Odpowiedz Link
narzeczona22 Re: Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 20.03.09, 09:51 Cześć dziewczyny, jestem z Krakowa i też bardzo by mi zależało żeby być tym zlocie. Jeśli znajdzie się większy lokal albo zaplanujecie "konkurencyjny" zlot to proszę dać mi znać:) Szkoda, że mam tak małe mieszkanie...:( Pozdrawiam Odpowiedz Link
narzeczona22 Re: Odnośnie liczby miejsc i listy rezerwowej 30.03.09, 15:20 Bardzo proszę mnie też wpisać na listę rezerwową Odpowiedz Link
mohherowa Re: Zlot w Krakowie 20.03.09, 20:22 A ja nie będę mogła :( Ale za to ktoś z rezerwowych się załapie :) Odpowiedz Link
koza-1985 a duże lobby 21.03.09, 00:15 nieśmiało pytam czy z LB też można się na zlot pisać? bom chętna bardzo :) Odpowiedz Link
gosiafer Re: Zlot w Krakowie 25.03.09, 14:33 o rety dopiero teraz trafilam na watek o zlocie!!!! baaardzo bym prosila o wpisanie na liste rezerwowa, a jak cos to na konkurencyjny:))) ja mam marne 40m2 na ruczaju wiec lokalowo raczej marnie, ale baaardzo bym chciala byc i sie nowych rzeczy nauczyc! z maila gazetowego korzytam ajakze:) Odpowiedz Link
zarin Re: Zlot w Krakowie 25.03.09, 17:42 Jeśli jeszcze można, to prosiłabym o wpis na rezerwową :). Odpowiedz Link
vanth74 Re: Zlot w Krakowie 26.03.09, 02:09 A czy i ja, niedawno uświadomiona i intensywnie w związku z tym spanikowana, dochodząca do wniosku, że żaden stanik nie koreluje z moim biustem mogłabym się załapać? Mój mail - elfiontko@gmail.com Odpowiedz Link
sq9oj Re: Zlot w Krakowie 27.03.09, 15:43 tez prosze o wpisanie na rezerwową, please :) Odpowiedz Link
marciasek Re: Zlot w Krakowie 26.03.09, 23:43 Dziewczyny, dopiszcie mnie do listy! Rezerwowej lub konkurencyjnej... A co do lokalu, to musi być mieszkanie? Nie mógłby to być np. lokal w centrum miasta? W jakich godzinach odbędzie się zlot? Odpowiedz Link
joankb Re: odbieram maila gazetowego n/t 27.03.09, 11:28 Może być lokal. Wydzielona, najlepiej z możliwością zamknięcia, sala/sale - zasłaniane okna lub okna nie na ulicę jeśli to parter. Jakieś krzesła, możliwość postawienia luster. Węzełek sanitarny, łatwy dostęp do toalety. Odpowiedz Link
madlenna19 hm 27.03.09, 11:22 Tak się zastanawiam...to chyba dośc trudne technicznie, żeby to był lokal a nie mieszkanie. Wyobraźcie sobie lokal pełen kobiet gadających o stanikach, pudełka z biustonoszami na stolikach i jeszcze jak te staniki przymierzać?:) Myślę, że troszkę intymności trzeba mieć. Odpowiedz Link
joankb Re: hm 27.03.09, 11:25 To jest zupełnie nietrudne - wiele zlotów było nie w mieszkaniach, na kilku takich byłam. Tylko pomysł na lokal jest potrzebny. Było już - klubokawiarnia, szkoła językowa, przedszkole Odpowiedz Link
yovenna E tam trudne technicznie ;) 27.03.09, 14:35 Za pierwszym raz może to być mały szok, ale mija po kilku minutach ;D > z biustonoszami na stolikach i jeszcze jak te staniki przymierzać?:) > Myślę, że troszkę intymności trzeba mieć. Niech zgadnę, nigdy nie byłaś na zlocie Lobbystek ;D Uwierz mi, radzimy sobie świetnie ;) Odpowiedz Link
madlenna19 Re: E tam trudne technicznie ;) 28.03.09, 16:43 No fakt, nie byłam. To będzie mój pierwszy:) Odpowiedz Link
yovenna jak szłam na pierwsze spotkanie... 29.03.09, 03:59 ...to też miałam takie: "Jak my się tam będziemy przebierać?" Trochę się spóźniłam, drzwi otworzyła mi Forumka ubrana w... stanik. Weszłam do pokoju... Wśród kilkunastu dziewczyn byłam jedyną osoba w bluzce, a później jedyną osobą w staniku... Uwierz mi, bardziej krępujące byłoby siedzenie w bluzce niż bez ;p Ważne, że nikt z zewnątrz nie widzi i nie ma facetów ;) Odpowiedz Link
madlenna19 Re: jak szłam na pierwsze spotkanie... 29.03.09, 10:33 O kurczę;)) No t może faktycznie jakoś będzie i pokonam wstyd na rzecz prawidłowych wymiarów i dobrych staników..;) Odpowiedz Link
catrinceoir rezerwowa zgloszona przez Aggunie1 sie potwierdza 29.03.09, 14:03 juz mam net:) co do zlotu "konkurencyjnego" - jesli mialby byc nieduzy, to moge zaoferowac swoje mieszkanie w Bronowicach (niestety obecnie terminy moge zaoferowac tylko w kwietniu, z wyjatkiem 23-26go, czyli bardzo niedlugo!). mogloby to byc nawet spotkanie czysto towarzyskie dziewczyn chetnych do wymiany/sprzedazy/przymierzania stanikow. jakby udalo sie zaprosic Mahede, to byloby swietnie! ona jest co prawda bardzo zajeta ostatnio, ale a nuz znalazlaby czas... sama moge udostepnic do przymiarki oraz odsprzedac kilka stanikow oraz ubran Bravissimo. dajcie znac, co o tym myslicie? :) Odpowiedz Link
brafitteria Re: Zlot w Krakowie 27.03.09, 21:07 ja też chcę !! wpiszcie mnie na listę rezerwową Odpowiedz Link
joankb LOKAL POSZUKIWANY 27.03.09, 21:51 Słuchajcie dziewczyny.... Rozrastają nam się krakowskie imprezy (i bardzo dobrze). Nie wiem czy na najbliższy zlot zdążymy :((, ale potrzebny nam jakiś zaprzyjaźniony lokal. W Katowicah i Lublinie jest to Babie Lato, gdzieś był pomysł klubu fitness. To może być klub, kameralna kawiarnia, babska szkoła tańca. Jakieś miejsce przyjazne , gdzie można by raz na dwa-trzy miesiące zarezerwować niedużą salę na trzy czy cztery godziny. Zbierajmy pomysły - może coś wykombinujemy. Na najbliższy zlot liczba rezerwowych za chwilę wystarczy na dwa następne :)) Odpowiedz Link
marciasek Re: LOKAL POSZUKIWANY 28.03.09, 00:31 lokal może by się znalazł, i to zupełnie niekrępujący, ale w godzinach przedpołudniowych i wczesnopopołudniowych. Po południu - sprawa oczywista, trzeba ustąpic miejsca tym, którzy przyjda zrobić utarg. Stad tez pytam: o jakich godzinach myślicie? Odpowiedz Link
joankb Próbujemy "rozszerzyć" zlot 30.03.09, 17:25 Jedna z forumek będzie próbowała załatwić alternatywny lokal. Być może za niewielką opłatą. Wtedy zdecydujemy ile nas może być - jednorazowo. Spokojnie - jeśli będzie taka możliwość rozszerzymy listę. A gdyby lokal udało się załatwić na więcej spotkań - i będzie taka potrzeba, zrobimy mały harmonogram :)) Odpowiedz Link
lavaenn Re: Próbujemy "rozszerzyć" zlot 02.04.09, 20:05 może postaram się w sobotę/niedzielę sprawdzić, jak wygląda Klub Kultury Ruczaj - lokalowo i cenowo? skoro odbywa się tam spotkanie z Mahedą, to myślę że zlot też by dał radę :) Odpowiedz Link
golew Re: Próbujemy "rozszerzyć" zlot 05.04.09, 13:24 Jeśli można o tym klubie kultury w Ruczaju. Byłam tam wczoraj. Nie wiem jak cenowo, ale "objętościowo" lokal byłby całkiem ok. Wczoraj w jednej części było ustawione ok. 20 krzeseł i nawet nie było tego widać. Myślę, że 40 nawet 50 (a nawet i więcej) osób spokojnie by się zmieściło. Okna możnaby zasłonić - rolety są, łazienki też, jest też nawet mniejsze pomieszczenie obok, gdzie możnaby się przebierać gdyby ktoś potrzebował miejsca ustronnego. Natomiast nie wiem jak cenowo, ale chyba nie za wiele. Odpowiedz Link
scarlet_agta KONIEC ZAPISÓW 30.03.09, 20:03 Ogłaszam koniec zapisów, gdyż nawet jeśli przeniesiemy zlot do większego lokum, ciężko będzie ogarnąć organizacyjnie większą liczbę osób. Odpowiedz Link
miracelle Re: KONIEC ZAPISÓW 01.04.09, 00:34 :) nie żebym panikowała, ale nie wiem czy mail potwierdzający obecność moją i koleżanki dotarł? :) /rzadko korzystam z poczty gazetowej stąd lekka nieufność do niej.../ Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: KONIEC ZAPISÓW 01.04.09, 09:42 Tak, dotarł. Przepraszam, że nie powiadomiłam, ale chciałam w mailu podać od razu więcej konkretów, a ze względu na poszukiwania ewentualnego większego lokalu konkretów na razie brak. ;) Odpowiedz Link
miracelle Re: KONIEC ZAPISÓW 01.04.09, 15:51 oki, żaden problem :))) tak w ogóle to dzięki, że tak to wszystko koordynujesz :)) Odpowiedz Link
100krotna Re: KONIEC ZAPISÓW 01.04.09, 08:32 Ja wpisywałam się na rezerwową (tu na forum i mailem do scarlet) ale nie mam żadnego potwierdzenia, że jestem gdzieś chociaż drobnym druczkiem dopisana. Jestem? Słodkie oczka Odpowiedz Link
vanth74 Re: KONIEC ZAPISÓW 03.04.09, 02:13 Nieśmiało zapytam, bo i ja nie dostałam żadnego powiadomienia, czy choćby na rezerwowej, lub "rezerwa bis" liście się zmieściłam? Odpowiedz Link
scarlet_agta zankabe, narzeczona22, black_papuaska 03.04.09, 22:59 zankabe, narzeczona22, black_papuaska - odezwijcie się na maila gazetowego lub podajcie kontakt mailowy do siebie. Odpowiedz Link
narzeczona22 Re: zankabe, narzeczona22, black_papuaska 04.04.09, 22:31 Mój mail: trybak@poczta.fm Odpowiedz Link
sekretariat_effuniak LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 10:46 Dziewczyny, pilnie potrzebujemy listy wymiarów uczestniczek zlotu (chodzi o wymiary: pod biustem, w biuście oraz w biuście w pozycji pochylonej - czyli w tzw. ''zwisie''). Im szybciej nam je dostarczycie, tym więcej staników przywieziemy ;) Pozdrawiam, Ula Odpowiedz Link
zoi2 Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 11:07 Przesyłałam ostatnio aktualizację wymiarów do mojego starego zamówienia, czy przesłać Ci je ponownie z okazji zlotu? Odpowiedz Link
yarshiva Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 11:49 Ja już swoje wymiary podałam w mailu scarlet_agcie. Mam nadzieję, że mail doszedł. Odpowiedz Link
madlenna19 Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 14:08 Chciałabym jeszcze prosić o przywiezienie coś dla: Wymiary: Pod biustem :87 W biuście: 110, tyle samo w "zwisie". A jeśli chodzi o mnie to wszystkie wymiary dotarły? Odpowiedz Link
sekretariat_effuniak Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 16:45 Dziewczyny, nie wysyłajcie mi tych wymiarów indywidualnie, bo ja się nie ogarnę do końca życia z pięcioma kolejkami i kilkoma zlotami.. :( Zróbcie proszę jakąś jedną zbiorczą listę i mi wyślijcie. Bardzo ładnie proszę.. Ula Odpowiedz Link
livada Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 17:09 A nie dostałaś nic takiego od scarlet_agty? Ona prosiła o wymiary i np. ja jej swoje wysłałam, ale nie wiem, co było dalej... Odpowiedz Link
sekretariat_effuniak Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 18:24 Jak na razie to nie dostałam (albo przegapiłam?). Odpowiedz Link
madlenna19 Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 18:41 Właśnie? ja też wysyłałam do scarlet. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 20.04.09, 23:55 sekretariat_effuniak napisała: > Jak na razie to nie dostałam (albo przegapiłam?). Przepraszam, że dopiero teraz, ale byłam dziś cały dzień offline. Nie dostałaś, bo ja nie dostałam jeszcze wszystkich. Ale w takim razie wyślę te, które dostałam. Odpowiedz Link
klymenystra Re: LISTA WYMIARÓW - pilnie potrzebna! 21.04.09, 00:19 Ja wysle jutro. Scarlet, pamietasz moja prosbeeee? :))) Aha - czy Ewa planuje wziac gorsety...? Odpowiedz Link
effuniak asortment 21.04.09, 07:46 Gorsetów nie będzie bo zbiorę na spotkanie to co w sklepie będzie dostępne na początek czyli .... Half cupy - miękkie Plunge - z pianki (czyli szyte podobnie jak masqeeradki) straplessy/plungi - z pianki formowanej termicznie i.... majtasy może być ? Odpowiedz Link
miracelle Re: asortment 21.04.09, 08:02 bosko!!! teraz pozostaje mi dać na mszę, żeby coś na mnie pasowało i żebym mogła wyjść z jakimś cudownym Twoim staniczku Effuniaku Kochany :) a właśnie zaczynam grzebanie po lobby, co znaczy wymiar w zwisie bez brodawek, bo jakoś nie rozumiem :D Odpowiedz Link
lau-rin Re: asortment 21.04.09, 08:19 Ja jestem zachwycona - widziałam jeden strapless na żywo i był cudowny wprost, ale się nie zapięłam (nie miałam przedłużki ze sobą) :) Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Re: asortment 21.04.09, 08:40 Czy będą half-cupy z samymi pionowymi cięciami? Bez skośnych i poziomych? Ładnie bym prosiła :) Odpowiedz Link
effuniak Re: asortment 21.04.09, 10:14 half cup - krój taki jak był :) strapless - krój jak w galerii plung - jw Odpowiedz Link
martvica Re: asortment 21.04.09, 10:55 A jakieś plunge o bardziej, ekhem, zachowawczej stylistyce, bez kropek i serduszek? Bo nie wiem czy muszę zacząć oszczędzać. Z drugiej strony nie wiem czy powinnam sobie kupować stanik od Ciebie, bo ślinotok na widok własnego odbicia w lustrze to może przesada? ;) Odpowiedz Link
effuniak zachowawczej, powiadasz ? 21.04.09, 11:57 no nie wiem, nie wiem .... Ale dobry samozachwyt nie jest zły ;)) Odpowiedz Link
martvica Re: zachowawczej, powiadasz ? 21.04.09, 12:20 Znaczy taki bardziej gładko-jednokolorowy ;) A z samozachwytem trochę przesadzam ostatnio ;) Odpowiedz Link
martvica Re: Zlot w Krakowie 20.04.09, 19:23 Słuchajcie dziewczęta, bo ja mam dwie sprawy :) Po pierwsze, czy któraś z obecnych nie ma przypadkiem Toffino, Flamenco bądź Magnolii z Mileny w rozmiarze 70F lub 70G? Po drugie, czy przynosimy jakieś ciasta/ciasteczka albo inne takie? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Zlot w Krakowie 27.04.09, 12:58 > Po drugie, czy przynosimy jakieś ciasta/ciasteczka albo inne takie? Jeśli ktoś ma kulinarny talent i chce się nim pochwalić to tak, tak, tak i jeszcze raz tak. Nie będziemy przecież przymierzać staników głodne. ;) Odpowiedz Link
ajwi82 Re: Zlot w Krakowie 01.05.09, 20:06 Ech, szkoda, że tak późno zobaczyłam ten temat, bo widzę, że lista już dawno zamknięta :( Nigdy na takim spotkaniu nie byłam a chętnie zobaczyłabym jak ono wygląda Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Zlot w Krakowie 01.05.09, 20:15 ajwi82 napisała: > Ech, szkoda, że tak późno zobaczyłam ten temat, bo widzę, że lista > już dawno zamknięta :( Nigdy na takim spotkaniu nie byłam a chętnie > zobaczyłabym jak ono wygląda Na pewno jeszcze nie raz będzie takie spotkanie. :) Odpowiedz Link
ajwi82 Re: Zlot w Krakowie 01.05.09, 20:23 scarlet_agta napisała: > ajwi82 napisała: > > > Ech, szkoda, że tak późno zobaczyłam ten temat, bo widzę, że lista > > już dawno zamknięta :( Nigdy na takim spotkaniu nie byłam a chętnie > > zobaczyłabym jak ono wygląda > > Na pewno jeszcze nie raz będzie takie spotkanie. :) Mam nadzieję :) bo ja nowo-uświadomiona jestem (dopiero nie dawno kupiłam sobie pierwszy dobrze dobrany stanik w Intimo4you) i jeszcze wielu rzeczy na pewno nie wiem Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Zlot w Krakowie 01.05.09, 22:58 scarlet_agta napisała: > > Po drugie, czy przynosimy jakieś ciasta/ciasteczka albo inne takie? > > Jeśli ktoś ma kulinarny talent i chce się nim pochwalić to tak, tak, tak i > jeszcze raz tak. Nie będziemy przecież przymierzać staników głodne. ;) Jeśli ktoś posiada jakieś zbędne napoje (wodę mineralną, sok, colę itp.) to również może się podzielić. Zresztą jakieś zbędne jednorazowe naczynia (zwłaszcza kubeczki) również będą mile widziane. ;) Odpowiedz Link
golew Re: Zlot w Krakowie 02.05.09, 17:50 To może jakieś umówione spotkanie na dworcu czy w Galerii w celu wspólnego szukania później tego studia tańca? W sile łatwiej ;) Odpowiedz Link
yarshiva Re: Zlot w Krakowie 04.05.09, 22:11 bardzo chętnie ;) razem łatwiej będzie znaleźć :) Odpowiedz Link
lau-rin Re: Zlot w Krakowie 05.05.09, 07:42 Mnie też wygodniej podjechać na jakąś umówioną porę pod Galerię, bo mam bezpośrednie połączenie, a potem będziemy szukać :) Btw jakim autobusem czy czymś planujemy dojechać? Odpowiedz Link
golew zlot - wspólny dojazd 05.05.09, 10:28 Jeśli będzie ładna pogoda, to chyba mogłybyśmy iść na piechotę, prawda? A jak nie to 124 spod dworca? Ale to w sumie tylko 2-3 przystanki (6 minut autobusem). Jeździ co pół godziny, mamy go np. 14.51 spod Dworca. Proponowałabym spotkanie przy fontannie (tej na samym dole) w Galerii Krakowskiej (powiedzmy o 14.30) i wspólny wymarsz wtedy :) ewentualnie wtedy się zdecydujemy na jakiś autobus? Odpowiedz Link
lau-rin Re: zlot - wspólny dojazd 05.05.09, 15:26 Ok, ja będę :) Tylko musimy jeszcze się jakoś rozpoznać :) Odpowiedz Link
martvica Re: zlot - wspólny dojazd 05.05.09, 15:54 Ja może też bym się zjawiła, w grupie raźniej :) Odpowiedz Link
yarshiva Re: zlot - wspólny dojazd 06.05.09, 21:09 Co do rozpoznania się - ja będę w takich spodniach: tnij.com/D4DHl , więc chyba łatwo będzie mnie znaleźć :) Odpowiedz Link
golew Re: zlot - wspólny dojazd 07.05.09, 08:49 Ja będę mieć bluzeczkę BiuBiu (chyba to Hiszpanka) i niebieskie okulary :) Może niech wpiszą się osoby, które się pojawią, byśmy wiedziały na ile osób czekać. Przy fontannie w GK o 14.30. 1. yarshiva 2. golew Odpowiedz Link
miracelle lista 07.05.09, 09:05 1. yarshiva 2. golew 3. miracelle a robimy sobie jakieś identyfikatory z nickami? :) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: lista 07.05.09, 09:10 miracelle napisała: > a robimy sobie jakieś identyfikatory z nickami? :) Przygotuję identyfikatory dla wszystkich :) Odpowiedz Link
lau-rin Re: lista 07.05.09, 14:38 > 1. yarshiva > 2. golew > 3. miracelle 4. lau-rin Dopisałam się też tutaj ;) Może niech każda następna osoba kopiuje całość listy i dopisuje siebie, tak będzie najlepiej pozbierać wszystkich razem. Odpowiedz Link
golew Re: lista 07.05.09, 18:00 > Może niech każda następna osoba kopiuje całość listy i dopisuje siebie, tak > będzie najlepiej pozbierać wszystkich razem. taki był zamysł tej listy :) Odpowiedz Link
gonzalessa Re: lista 07.05.09, 18:51 1. yarshiva 2. golew 3. miracelle 4. lau-rin 5. gonzalessa jam tez chetna na zbiorke :) Odpowiedz Link
hhtp Re: lista 07.05.09, 22:10 1. yarshiva 2. golew 3. miracelle 4. lau-rin 5. gonzalessa 6. hhtp Odpowiedz Link
martvica Re: lista 07.05.09, 22:45 1. yarshiva 2. golew 3. miracelle 4. lau-rin 5. gonzalessa 6. hhtp 7. martva (na 90%) Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Re: lista 08.05.09, 20:52 1. yarshiva 2. golew 3. miracelle 4. lau-rin 5. gonzalessa 6. hhtp 7. martva (na 90%) 8. wiedzma.jaga z kuzynką Odpowiedz Link
yarshiva Re: lista 08.05.09, 22:16 Ja niby mam zajęcia do 14.30 (laborki), ale najprawdopodobniej skończą się wcześniej (grupa pierwsza miała już je dwa razy i za każdym razem kończyli 2h wcześniej, więc my też się nie powinniśmy grzebać), ale w razie czego, jakbym się spóźniała, podaję nr do siebie: sześćset dwieście-dziewięćdziesiąt-jeden zero-czterdzieści-osiem. Do zobaczenia jutro ;) Odpowiedz Link
lau-rin Re: zlot - wspólny dojazd 07.05.09, 14:29 3. lau-rin (ja jeszcze nie wiem w czym, ale mam ciemnobrązowe włosy i prostą grzywkę ;) ) Odpowiedz Link
yarshiva Re: zlot - wspólny dojazd 09.05.09, 07:40 No i jeszcze będę w czerwonej bluzce-tunice z rozcięciami na biuście i rękawach :) Odpowiedz Link
lau-rin Lista staników 02.05.09, 20:35 Do kiedy ostatecznie powinnam przesłać? Czy Effuniak dostała listę naszych wymiarów czy sprawa jeszcze w toku? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Lista staników 02.05.09, 20:36 lau-rin napisała: > Do kiedy ostatecznie powinnam przesłać? Najlepiej jeszcze dziś. ;) > Czy Effuniak dostała listę naszych wymiarów czy sprawa jeszcze w toku? Tak, Effuniak już dostała listę. Odpowiedz Link
golew prośba o Antośkę ;) 03.05.09, 13:58 Mam wielką prośbę - jeśli któraś z Was będących na zlocie posiada Antośkę Masquerade w rozmiarze w okolicy 70DD/70E/75D/75DD to bardzo bym prosiła, żeby ją wzięła. Strasznie bym chciała przymierzyć i poznać jaki rozmiar w niej potrzebuję, bym mogła zacząć polowanie w necie :) Odpowiedz Link
golew Re: prośba o Antośkę ;) 03.05.09, 14:07 PS. Aha, jeszcze też Hestia mile by była widziana :) a najchętniej to gorsety Hestia. Odpowiedz Link
klymenystra golew 04.05.09, 23:00 Mialam nie brac Antoski, ale wezme, 70E. Scarlet_agto, dopisz do listy ;) Odpowiedz Link
golew Re: golew 05.05.09, 10:19 dzięki wielkie :) będę mogła nabiustnie sprawdzić jaki rozmiar powinnam szukać :) Odpowiedz Link
scarlet_agta Pudełka 05.05.09, 13:17 Może ktoś przynieść jakieś pudełka, aby posegregować nasze biustonosze rozmiarami? Jeśli chodzi o wielkość to mogą być zróżnicowane, bo mamy różną ilość staników w różnych rozmiarach. livada zaoferowała 2 pudełka, ale przydałoby się więcej :) Odpowiedz Link
klymenystra Re: Pudełka 05.05.09, 13:27 Pudelek nie wezme, bo bede prosto z tanca jechac. W jaki sposob odbedzie sie segregowanie stanikow? Fajnie by bylo, gdyby mozna bylo polozyc razem "odpowiedniki" tj np 65FF i 70E i np wielkomiskowe 65F. Tylko to chyba za duzo roboty bedzie. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Pudełka 05.05.09, 14:02 > Tylko to chyba za duzo > roboty bedzie. Raczej tak. Zwłaszcza, że musiałby być ktoś kto będzie to dodatkowo nadzorował. Bo po godzinie staniki by się wymieszały i trafiały nie do tych odpowiedników co trzeba. Lepiej chyba będzie się kierować rozmiarem z metki. Odpowiedz Link
zoi2 Re: Pudełka 05.05.09, 13:53 Pudełkami nie dysponuję ale mogłabym przywieźć ze trzy plastikowe, otwarte, prostokątne koszyki. Mogą być? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Pudełka 05.05.09, 13:58 Jeśli zmieści się do nich minimum 20 staników to jak najbardziej, na pewno się przydadzą. Pisząc o pudełkach miałam na myśli jakiekolwiek pojemniki ;) Odpowiedz Link
livada Re: Pudełka 06.05.09, 11:10 Mogę przynieść jeszcze jedno, co prawda po butach, ale przynajmniej były to kozaki, więc jest dosyć pojemne;-) Zawsze to coś... Odpowiedz Link
noemi_s Re: Pudełka 06.05.09, 11:56 Przywiozę trzy plastikowe pudła - dwa mniejsze, ale po 20 staników powinny pomieścić i jedno wielkie. Odpowiedz Link
100krotna Przyniiosę jedno średnio-plastikowe... 08.05.09, 18:41 Tylko nie zgadzam się na pisanie na nim czegokolwiek ;) Odpowiedz Link
lavaenn co chcemy z Dopasowanej + inne 05.05.09, 15:08 hej dziewczyny, wysyłajcie mi proszę maile z informacją co chciałybyście żeby Dopasowana przywiozła na zlot (modele i rozmiary - oferta jest dostępna na stronie). co do ciuchów Paryżanki - nie dostałam jeszcze od niej informacji czy potrzebuje listy naszych rozmiarów, ale jeśli w ostatniej chwili ma okazać się, że tak, to wolę zebrać je wcześniej :) zakładam że 32/34/36 B/BB jest szeroko reprezentowane, ale jeśli któraś z was potrzebuje innego rozmiaru, to niech też napisze o tym w mailu do mnie. czekam na maile (na gazetowego - lavaenn@gazeta.pl), mam nadzieję że do czwartku wieczorem się z tym wyrobimy :) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: co chcemy z Dopasowanej + inne 05.05.09, 15:19 Ja tylko chciałam napisać, że nie ma pewności, czy dopasowana przyjedzie, ale możemy mieć nadzieję. Na pewno będzie natomiast właścicielka sklepu salonbielizny.eu/ :) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: co chcemy z Dopasowanej + inne 05.05.09, 22:03 lavaenn napisała: > zakładam że > 32/34/36 B/BB jest szeroko reprezentowane Spojrzałam do rozmiarówki BiuBiu i stwierdziłam, że założyłaś, ze wszystkie jesteśmy super szczupłe. Z racji tego, że nie jestem super szczupła to idę pisać maila z informacją, że na 38B/BB też będzie zapotrzebowanie. No chyba, że rozmiarówka mnie oszukała. ;) Odpowiedz Link
lavaenn Re: co chcemy z Dopasowanej + inne 06.05.09, 12:36 założyłam tak na podstawie, że na zlocie wakacyjnym mierzyłam 36 i wiem że potrzebuję 32/34, a nie jestem jakaś hiperdrobna ;) z tego co widzę w dużej galerii to 36 spokojnie pasuje na ok. 70 w talii, nie wmówisz mi że masz więcej :D Odpowiedz Link
klymenystra Re: co chcemy z Dopasowanej + inne 06.05.09, 12:55 Lavaenn, napisalam Ci maila, ale publicznie powiem, ze kiecka, ktora mam na sobie na kobiecych ksztaltach, to jest 38 :) Srebrna tunika pasowala na mnie w 38BB, 36 sie na mnie kompletnie nie ukladalo. Agta, co prawda, jest ode mnie drobniejsza, ale ja mowie za siebie - nie wszystkie sredniobiusciaste sa szczuple :) Odpowiedz Link
kika_t Re: co chcemy z Dopasowanej + inne 06.05.09, 14:02 no bez przesady, 38 z biubiu to jak najbardziej jest też szczupła osoba, przynajmniej moim zdaniem;P ja bym chyba w 36 celowała, ale patrząc po tabelce to się boję, że będzie za duże w biuście...a wogóle to już się nie mogę doczekać soboty:P Odpowiedz Link
scarlet_agta Kapcie lub inne obuwie zamienne :) 05.05.09, 15:49 Dobrze byłoby gdybyście miały ze sobą kapcie lub jakieś buty, które mogą pełnić taką funkcję. Nie chcemy przecież zostawić po sobie brudnej podłogi. Odpowiedz Link