mag-ia1 30.04.09, 09:04 moje wymiary to 72/88, w jaki rozmiar celować 28F, czy 28FF, wiem,że lepszy byłby rozmiar 30, ale nie ma:( Dla ułatwienia dodam,że Polyannę mam 30F Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tu-tusia Re: freya sassy 30.04.09, 10:30 Nie jest to pytanie na nowy wątek. Poszukaj informacji w katalogu lub zadaj pytanie w wątku ratunkowym lub producenckim. Odpowiedz Link
mag-ia1 Re: freya sassy 30.04.09, 10:48 zadałam grzecznie i w wątku freyowym i w wątku ratunkowym, ale brak odpowiedzi i trwająca aukcja zmusił mnie do zapytania wprost. Przejrzałam też wyszukiwarkę. Muszę przyznać,że jesteście strasznie zasadnicze:) dwie odpowiedzi i żadnej merytorycznej:( Odpowiedz Link
megiddo0 Re: freya sassy 30.04.09, 11:52 moim zdaniem 28FF albo i G a najlepszy do takich pytan jest watek ratunkowy bo tam dziewczyny czesciej zagladaja niz do producenckich Odpowiedz Link
agafka88 Re: freya sassy 30.04.09, 12:11 mag-ia1 napisała: > Muszę przyznać,że jesteście strasznie zasadnicze:) dwie odpowiedzi i żadnej > merytorycznej:( Bo gdyby każdy swój wątek zakładał, to na forum nic by się nie znalazło. Rada na przyszłość: Jeżeli ktoś nie odpowiada w wątku ratunkowym i freyowym, możesz założyć nowy wątek w stylu: "Szybka pomoc potrzebna nt. freyi sassy, proszę zerknijcie do tego wątku (tu link)." Osoby wypowiadają się wtedy w odpowiednim wątku, a twój wątek się kasuje. Odpowiedz Link