Dodaj do ulubionych

[Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy jeździć

20.10.05, 12:01
Oczywiście link bezpośredni do odrażającego filmu ważącego bagatela 51 Mega a więc modemowcy płaczcie bo nie podam linki do filmiku ważącego sporo mniej bo tylko 7 i pół Mega

Film to nasza rodzima produkcja i osoby światowe oraz te z Warszawy (co nie
znaczy, że uważam ich za nieświatowych! - wyjaśnienie w filmie) poznają
piękno rodzimego krajobrazu.

Dlaczego napisałem "...czyli jak nie należy jeździć..."?
Ponieważ Nasze Polskie Ulice to nie tor wyścigowy! Ponieważ Nasze Polskie
Przejścia Dla Pieszych to nie tor wyścigowy!
No i łamanie przepisów ruchu drogowego to GRZECH! o czym jeździec pamięta (a
więc popełnie grzech swiadomie i z premedytacją i jest to grzech ciężki),
czego dowód daje pod koniec filmu, gdy w dalszym (w zasadzie bliższym) planie
zobaczył radiowóz.

Więcej nie chce mi się pisać, bo MUSICIE to zobaczyć.
;-)
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 12:17
      A zresztą niech będzie ten mniejszy film w niczym nie ustepuje duzemu i to jest aktywny link bezposredni do niego waga tego pliczku to 8 Mega w końcu modemowiec też człowiek Przepraszam za brak znaków interpunkcyjnych ale gdybym je wstawił to linka by sie spierniczyła Mam nadzjeję że prof Miodek wybaczy jak zobaczy A więc klikac i drżeć w związku z tym co przedstawia ten cholerny obraz za sprawą którego postrzeganie motocyklistów przez ogół społeczeństwa jest taki jaki jest A jest taki jak wiemy
      • Gość: Profesor Miodek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:47
        Mam nadzjeję że prof Miodek wybaczy

=========================
        Pogwałcenie zasad interpunkcji w słusznej sprawie mogę wybaczyć. Władzio
        Kopaliński nie miałby tyle wyrozumiałości. Jednak nie mogę wybaczyć tego jak
        napisałeś <nadzieję>! Nie wiem na jakiej wsi mieszkasz, lecz szybko się
        skontaktuj z Władziem. Władzio pracuje teraz nad gwarami i ten przypadek go
        zainteresuje.
        Pobrałem mniejszy plik i trochę mnie znudziła jego fabuła. Zapowiadało sie
        atrakcyjnie, lecz popewnym czasie film mnie nużył. Most inspirowany muzyką
        jazzową już dawno przestał zachwycać, opatrzył się, a jazda w wykonaniu tego
        motocyklisty szególnie zachwycająca nie była. Zauważyłem też, że z serwera na
        którym są te filmy mozna pobrać jeszcze jeden film - trzecią część Ghost Ridera:
        Ghost Rider Goes Crazy In Europe. Kto nie widział, a chciałby niech powalczy o
        ten dramat.
        • carina79 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 16:52
          > atrakcyjnie, lecz popewnym czasie film mnie nużył.

pO (odstęp) Pewnym
        • Gość: Profesor Miodek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:53
          Jeszcze jedna sprawa. Polubiłem Cię Mariuszku, możesz mi mówić Miodziu. Może się
          zaprzyjaźnimy, a kiedyś napiszę Twoją biografię?
          • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 17:39
            Gość portalu: Profesor Miodek napisał(a):

> Most inspirowany muzyką jazzową już dawno przestał zachwycać
            ..............
            > (...) Polubiłem Cię Mariuszku, możesz mi mówić Miodziu. Może
            się zaprzyjaźnimy, a kiedyś napiszę Twoją biografię?

༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕ ༕
            Drogi Miodziu, coś mi się wydaje, że taki z Ciebie Warszawiak, jak ze mnie
            Paryżanin. Muzyką Jazzową był zainspirowany architekt Mostu....
            www.um.warszawa.pl/v_syrenka/miasto/mosty-4.htm
            Natomiast akcja filmu, do którego linki podałem ma miejsce na....
            www.um.warszawa.pl/v_syrenka/miasto/mosty-8.htm
            Oczywiście nie twierdzę kategorycznie, że jesteś jakimś trollem-mącicielem, ale
            który Warszawianian popełniłby taką gafę?
            Moja ocena niedostateczny plus (bo przecież nieważne Siekierkowski, czy
            Świętokrzyski - w każdym razie MOST). To oceniałem ja, Mariusz.
            ........................
            Co do przyjaźni i biografii
            Cenię sobie Twoja propozycję, jednak wolałbym byś do mnie zwracał się per pan.
            Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że to zrani Twoje uczucia i dlatego
            liczę, że w związku z tym, propozycja napisania mojej biografii jest
            nieaktualna.

<.><.><.><.><.><.><.><.><.><.><.><.><.><.>
            I przypomniał mi się taki dowcip (niskich lotów, ale mnie śmieszy):
            - Jaki jest najpiękniejszy most?
            Odp:
            - Most beautiful.

.
            .
            .
            .
            .
            Gdyby zajrzał tu Kojot, niech mu ktoś wytłumaczy, mi się nie chce.
        • juchas115 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 17:23
          > którym są te filmy mozna pobrać jeszcze jeden film
          mozna -> można
          • okrutny_mariuszek Re: @ Juchas 20.10.05, 18:08
            a niech mi tam, wezmę w obronę Miodzia

Miodzio nigdy sie nie czepiał, że jest "o", a powinno być "ó", że jest "z", a
            powinno "ż"

No i na Twoim miejscu zmieniłbym w sygnaturce "pSZyspiesza" na "pRZyspiesza",
            tak jak Miodzio Ci już raz proponował.

• Gość: brębo mario ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:26
        ...wiesz co..? ide o zakładam ze gs500 zrobil bym to szybciej niż 2:23:) kto
        obstawia? nakrece to jak bedzie potrzeba i gs-a tez znajde;)
    • Gość: szynszyll Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.prz.rzeszow.pl 20.10.05, 16:37
      Lipa!

jaki z Niego Ghost Rider - cykor jakis. bardzo asekurancko jechal - dzieki temu
      dluzej pozyje - no chyba ze spadnie na niego kowadlo z napisem ACME ;)

szynszyll
      xlv750r
      • Gość: siurniety_krolik Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 16:51
        nie rozumiem po co tyle zamieszania

most siekierkowski i okolice

taki z niego gh jak ze mnie chińska księżniczka

też czasami tamtędy latam na słabszym sprzęcie przy porównywalnych prędkościach

jedynie można sie przyczepić że chłopak przejeżdza po chodniku i pasach dla

pieszych ( ...czyli jak nie należy jeździć..)

pozdr.
        siurniety

• Gość: kawasakizx12ninja Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.traco.pl / *.traco.pl 20.10.05, 17:05
      To profanacja Ghost Ridera!! Co on chce udowodnic ,gdzie redukcje z przegazowka
      i ta asekuracja hihihi Jestem pelen podziwu dla gosci ktorzy dysponujac
      zaledwie 125 ,objezdzaja na torze Poznan takich napinaczy jak ten prezentowany
      na GSX-R 1000!!!
    • okrutny_mariuszek Re: 20.10.05, 18:09
      Przypominam, ze do 25 już niedaleko!
      A co będzie 25?
      Kto wie?
      • edwin.sk Re: 20.10.05, 18:16
        okrutny_mariuszek napisał:

> Przypominam, ze do 25 już niedaleko!
        > A co będzie 25?
        > Kto wie?

wtorek:D!!

gdzie nagroda?
        • Gość: siurniety_krolik Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 18:35
          25.10.2005 ukaże się

gr 4

www.ghostridermovie.net/?p=news
          pozdr.
          siurniety
          • okrutny_mariuszek Re: 20.10.05, 18:48
            No i Siurnięty cos wygrał, jeszcze nei wiem co, ale jeśli będziesz sie
            skutecznie przypominał to nagrodę dostaniesz (nie wiem kiedy, ale jest sznasa
            że jeszcze w tym roku)
    • Gość: wojtekk1000 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.05, 19:37
      11 minut i 18 sekund NUDY!! Koleś nie przebijał się nawet pomiędzy samochodami
      (mając tyle miejsca)! Słabizna - a nie GR PL. Ale fajnie, że ktoś zaczyna
      cokolwiek filmować.
    • Gość: Gienio Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 20.10.05, 20:18
      Koleś jest cienki jak wąż w .....
      • malagocha79 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 20:58
        wielki zieeeeeeeeeeeeeew..................
        ale nuuuudy.............
        wystarczy wersja small
        • Gość: rzawy Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 20.10.05, 21:47
          Kręcony na wysokich obrotach silnik gsxr-a drażni moje uszy wydając dżwięki
          świnii z niedokładnie poderżniętym gardłem.Niech chłopcy wreszcie przerzucą się
          na R-1.
    • Gość: anonim Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:50
      okrutny smiejesz z modemowców a ten link z dupy jest mam neta 6 mega i mi
      sciaga z predkoscia 10 Kb/s ....... i nieskomentuje Twojej osoby bo moja
      wypowiedź została by usunieta
      • Gość: Mariusz Re: @ anonim IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 21:59
        anonim napisał(a):

> okrutny smiejesz z modemowców a ten link z dupy jest mam neta 6 mega i mi
        > sciaga z predkoscia 10 Kb/s ....... i nieskomentuje Twojej osoby bo moja
        > wypowiedź została by usunieta

i dlatego sie geniuszu podpisałeś?
    • Gość: Mariusz Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 21:57
      Hej hej hej!
      nie podałem tych linek po to by się z gościa nabijać, naśmiewać.
      prawdopodobnie kolo nagrał sobie filmik taki a nie inny gdyż to była
      jego "normalna" przejażdżka a nie bicie czasów
      Jestem pewien, że na tym 4um jest zaledwie kilka osób, które umiałyby pojechac
      tak jak ten kolo,
      prosiłbym więc pozostawić szydercze komentarze sobie
      Tak jak napisał Wojtekk1000 dobrze zę ludzie zaczynają nagrywać i myślę, że nie
      należy ich do tego zniechęcać, a powinniśmy motywaowac do lepszej pracy.
      Dlatego tak a nie inaczej nazwałem topic. Polski GhostRider, bo motocyklista
      pozwala sobie na swobodną jazdę z pominięciem zasad ruchu drogowego (dlatego 2
      częśc tytułu).
      Dlateo proszę o więcej wyrozumiałości dla innych oraz więcej samokrytycyzmu.
      tak, by ktokolwiek wygra, żebyśmy byli dumni z polski i naszych z metra ciętych
      prezydentów
    • Gość: Lysout Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:02
      Jeazuuuuuuuuuuuuuu, jakie nudy, to jakiś emeryt był????????????? Mariuszku jak
      to zrobiło na Tobie jakies wrazenie, to straciłem własnie resztki szacunku do Ciebie
      • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 22:22
        > to straciłem własnie resztki szacunku do Ciebie

To oddawaj kasę którą pożyczyłeś!
        • matej23 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 20.10.05, 22:29
          Mi się najbardziej podobało, jak grzecznie kierunki włączał przy zmianach
          pasów :-)
        • Gość: kawasakizx12ninja Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.traco.pl / *.traco.pl 20.10.05, 23:00
          ludzie to byl GS500 w nowej wersji K5 do zludzenia przypominajacy GSX-R1000 haha
          • Gość: Gienio Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 21.10.05, 08:17
            moze to Mariuszek nakrecił i dla tego tak broni? :))))))
            widzialem taki podobny filmik, co z netu sciaglem, ale gostek zasuwa po Paryżu -
            i tam to naprawde ostro - co chwila koło, jazda na grubość lakieru - tytuł
            bardziej pasował by do tamtego filmu
            • Gość: kawasakizx12ninja Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.traco.pl / *.traco.pl 21.10.05, 09:17
              a moze to zwykly fotomontaz!!
    • Gość: mmarcinn Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: 213.199.201.* 21.10.05, 12:05
      Dziadek kolegi dynamiczniej do sklepu po chleb komarkiem jedzie...
      • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 21.10.05, 12:21
        A Wy wogóle nie wiecie jak ja jeżdżę w Need For Speed Underground i w
        Carmagedonie.
        • edwin.sk Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 21.10.05, 12:29

> A Wy wogóle nie wiecie jak ja jeżdżę w Need For Speed Underground i w
          > Carmagedonie.

to ty popierdółka trochę ejsteś ja jestem prawdziwy motocyklista i gram w moto gp:P..... i hu jest de bicz nał?
          • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 21.10.05, 12:32
            Moto Dżi Pi nie jest realistyczne!
            I hu jest de neger nał?
            • Gość: andreas Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:16
              Lipa, bez rewelki.
              Pozdro
              • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 22.10.05, 15:11
                Czy jest szansa by osoby krytykujące zamieściły swoje popisowe jazdy?
                • matej23 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 22.10.05, 16:30
                  Nie to, żebym krytykował, ale po co?
                • Gość: siekiera77 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 19:13

> Czy jest szansa by osoby krytykujące zamieściły swoje popisowe jazdy?

nima nawet najnajnaj
                  mniejszej szansy!
                  ja tam nie krytykuje
                  tylko zaloze kamerke na bak
                  i na wiosne pojade:
                  rondo zeslancow syb.- trasa torunska- most grota- jagiellonska- wybrzeze nie
                  wiem jakie (szczecinskie?kolo ZOO)- walek miedzeszynski- most hehe!
                  siekierkowski- nawrot na czerniakowskiej/idzikowskiego(przez przejscie dla
                  pieszych jak bedzie trzeba...)- znow na moj hehehe most- zjazd do BP- koniec.
                  to dopiero beda nudy
                  pos...niecie sie
                  przed kompami
                  smiechom i zartom
                  nie bedzie
                  konca!
                  pzdr dla mariosza
                • aylen Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 23.10.05, 00:17
                  tiaa .. a pozniej wyciagniesz to jak bede na prezydenta kndydowal ;-))

Nie dziekuje.

Krytykuja bo filmowanie to jedno a publikacja to juz zupelnie co innego. Skoro
                  koles publikuje to uwaza ze jest to cos szczegolnego. A niestety nie jest.
                  Gdyby kolega zrobil film z wycieczki, drzewka, jeziorka, zameczki, winkle itp
                  to byoby ok ale tu jest film o krajobrazie industrialnym z bicia rekordu (tylko
                  nie wiem jakiego).
                  • okrutny_mariuszek Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 23.10.05, 00:20
                    i właśnie o to chodzi, że koleś nie publikuje!
                    To ja wydarłem toto z zakamarków sieci. Nikt nigdy nigdzie nie podawał linki do
                    tych filmów.
                    • aylen Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 23.10.05, 21:13
                      a to przepraszam.
                      Jesli tak to rzeczywiscie tylko mozna pochwalic ze ktos kreci.
    • scorell Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 22.10.05, 15:15
      chooyem wieje
      • siekiera77 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 23.10.05, 21:02
        scorell napisał:

> chooyem wieje

a nie lepiej wiać na nogach?
        • speedy1000 Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 26.10.05, 09:23
          Generalnie to lipny filmik... szybciej latalem po 2 kierunkowych ;)))
          POZDR
        • scorell Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 26.10.05, 09:49
          Nie wiać tylko opuscic pokład w zorganizowanym pospiechu
    • mkxx Re: [Poski GhostRider] ...czyli jak nie należy je 04.11.05, 17:42
      mój motorek ma prawie 3 razy MNIEJ koników niz ten GSXR... Moje doswiadcznie
      motocyklisty jest tak bogate jak książka telefoniczna w fabułę... Ale NAPRAWDĘ
      gość jest tak cienki, że to wstyd pokazywać! gość naprawde nie robi NIC
      tródnego i gwarantuje, ze przy takiej jeździe objechałbym go moim ZXR400!!
      LUDZIE!!! ten gość na wirażu ledwo wyprzdził jakiegoś PEUGEOT'A 106 (czy coś
      innego w tym stylu)!! jako ze nie lubie być gołosłowny to chętnie udostępnie
      filmik z mojej przejażdżki, każdemu kto uważa ze tamten koleś wymiata. (jest
      tylko problem natury technicznej bo filmik ma jakieś 67 MB a ja mam wyjątkowo
      wolne łącze:P)
      jedynie RESPECT nalezy się dla samego sprzętu, bo ma on naaaprade ogromny
      potencjał (szkoda tylko ze tak skutecznie marnowany przez tego kolesia)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka