Gość: Dominik IP: *.xcore.pl 17.02.06, 17:23 fajne moto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikiet Re: Amerykański dziwak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:38 Fajne jest to ze ni grzyba nie moge znalezc wydechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_89 Re: Amerykański dziwak 17.02.06, 21:50 Jak to zwykle bywa w Buell'ach wydech jest pod silnikiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: Amerykański dziwak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:11 prawdziwy seryjny streetfighter, na którym ustanowiono rekord świata w jeździe na przedniej gumie. dorównać mu może tylko MT 01, też fajne wozidło. :::Jak krowa się śmieje to znaczy że trawa jest dobra::: Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Amerykański dziwak 18.02.06, 03:26 Wiecej info www.buell.com/en_us/bikes_gear/ulysses/xb12x/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: Amerykański dziwak IP: 70.19.14.* 14.08.06, 17:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=26848998&a=26854844 www.bike-farm.de/html/FMSENGLISH.htm troche trudno przedrzec sie do wlasciwej galerii - trzeba troche poklikac: gallery -> gallery -> bike 067 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker praktycy IP: *.dyn.optonline.net 18.02.06, 07:26 yarrai.smugmug.com/gallery/978690/1/56699581/Large teoretyk Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: praktycy 19.02.06, 01:07 zdjęcie trochę ponure i mało wyraźne. ale prędzej czy później ktoś się na pewno poczuje obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel 26 Re: praktycy IP: 217.153.180.* 22.02.06, 18:55 Witam . Czy jechałeś na tym motocyklu ?? widziałem go teraz na wystawie na torwarze i wygląda dobrze. spotkalem się jednak z zdaniami że brak mu symetrycznosci, i harmonii, głownie z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: praktycy IP: *.dyn.optonline.net 23.02.06, 04:09 jezdzilem. nie rozumiem, co znaczy brak symetrii i brak harmonii z tylu. mialem wrazenie, ze buell jest duzo lzejszy od f650gsd (nie zwrocilem uwagi, ile w ramie bylo paliwa). cholernie szybki w skladaniu. jezdzilem dotad motocyklami o konserwatywnej geometrii motocykli terenowych, stad - jak na moje przyzwyczajenia - za szybki. ale mimo tego w siodle ma sie wrazenie, iz siedzi sie na crossie (pozycja najbardziej przypomina mi honde xr650l). nie moglem grzebac w zawieszeniu, wiec nie wiem, czy wibracje w kierownicy (hamowanie przy ok 60km/h) byly kwestia ustawienia. wlasciciel jest ciezszy ode mnie o jakies 50kg. moment obrotowy naturalny dla 1200cc i kolo rwie w gore jeszcze na trzecim biegu. na szczescie silnik kreci do 6000 i nie sposob, by motocykl odjechal sam. kompletny obciach te obroty. kompletny to malo powiedziane. totalny. obciachowe jest tez wykonczenie i kable owiniete tasma izolacyjna na bloku silnika. obciachowe jest zuzycie oleju. ale najwiekszy obciach to promien skretu. yamato mial mniejszy, a poszedl na dno. nie dziwne, ze buell poszedl na asfalt (prawie), gdy zawracalem na parkingu. to rzeklwszy, buell mimo wszystko ma charakter (mimo, ze zadnego rekordu jeszcze xb12x nie pobito). dobry na serpentyny i na rowne, szerokie jak champs elysees szutry. i do miasta. nie dla mnie jednak, bo lubie widziec cos z motocykla przed soba, gdy jade. na buelu widzialem tylko asfalt i czulem sie jak jakis zeswirowany bocian, cholera. no i te badziewiaste, wogole nieharleyowe wykonczenie... Odpowiedz Link Zgłoś