Gość: eM IP: *.chello.pl 15.05.10, 18:14 Aż tak oszczędzacie na reporterach? Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thor Zachęta IP: *.home.aster.pl 16.05.10, 03:05 Jak dla mnie to co w Noc Muzeów zaprezentowała Zachęta było żenujące. Całe ściany obwieszone zdjęciami męskich i żeńskich genitaliów. Dodatkowo można było obejrzeć np. film z kobietą jedzącą banana... Co to miało wspólnego ze sztuką?! Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik Łazienki - dlaczego zamknięte o 1? 16.05.10, 11:29 Łazienki, zamiast być otwarte do 3, zamknięto o 1. Tysiące ludzi pocałowało klamkę na bramie i odeszło z kwitkiem. Żenada. Ponoć "na stronach miejskich i w drukach podano błędną godzinę". Specjalnie zostawiłem sobie Łazienki na koniec, bo najpierw zwiedzałem to, co było czynne do 1, by potem zwiedzić obiekty czynne do 3. Ale przecież pójście obsługi spać o 2h wcześniej jest ważniejsze, niż tysiące ludzi, którzy specjalnie przyszli. "Mózeum" z Bożej łaski, też mi coś... ://// Odpowiedz Link Zgłoś