eela 20.02.02, 10:07 W przyszłym roku nastąpi wiekopomne wydarzenie - zostana uruchomione schody na Trasie W-Z Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dante_waw Re: Ruchome schody na Trasie W-Z 20.02.02, 10:16 eela napisał(a): > W przyszłym roku nastąpi wiekopomne wydarzenie - zostana uruchomione schody na > Trasie W-Z Bedzie defilada, faceci w mundurach jak kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Ruchome schody na Trasie W-Z 20.02.02, 10:21 to wspaniała wiadomość czy to będą najdłuższe schody W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: Ruchome schody na Trasie W-Z IP: *.chello.pl 20.02.02, 10:25 tak najdłużej remontowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Ruchome schody na Trasie W-Z IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:38 Nie cieszyłbym się przedwcześnie jeszcze nie wypowiedziała się p.Redzicka z ZDM napewno okaże się ze wody podskórne zalewają konstrukcję,skarpa się osunie i remont potrwa ze trzy lata.No ale może jakiś cud??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Ruchome schody na Trasie W-Z IP: *.pnu.com 20.02.02, 13:45 Najdłuższe to może nie, ale za to najstarsze w Warszawie. Niektórzy pamiętają jak działały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Ruchome schody na Trasie W-Z IP: *.ibspan.waw.pl 20.02.02, 13:08 To najlepsza wiadomość jaką usłyszałem od czasu wycięcia UW & AWS z Sejmu. Skąd ją masz ? W każdym razie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ruchome schody na Trasie W-Z 20.02.02, 17:51 Przeczytałam wczoraj w jakims dzienniku. Obiecał to osobiście Kozak. Tez się cieszę, pamiętam doskonale, jaką atrakcją były te schody w przeszłości Pozdrawiam wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Ruchome schody na Trasie W-Z 20.02.02, 21:03 Na razie wyskrobano zaledwie 700 tys. złotych na przygotownie dokumentacji a cały remont ma kosztować ok.10 mln. Być może będą to wydatki na projekt projektu dokumentacji technicznej, czyli zaledwie sposób na wyprowadzenie kolejnej porcji szmalu z gminnej kasy przed wyborami. Ale nie bądźmy pesymistami. Za 10 mln mają powstać: nowe ruchome schody, para schodów zwykłych oraz winda dla niepełnosprawnych. Nic nie słyszałem o koniecznych nakładach na położenie nowej izolacji pod powierzchnią Placu Zamkowego. A bez tego podobno w końcu zawali się tunel trasy W-Z, również wymagający pilnego remontu. Odpowiedz Link Zgłoś