warszawianka_jedna 03.12.05, 12:41 to skótek uroku imprezek w Bibce ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 13:13 Hehehe :o) No my też nie śpimy od niedawna :o) Odpowiedz Link
vvesna Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 13:36 Tak z ciekawości się zapytam: jak długo jeszcze wczoraj siedzieliście? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 13:38 ha, za to mój małż zdążył już być na próbie i po powrocie zaległ był ;-) ale nie ma lekko wieczorem trzeba iść na bal. Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 15:08 ja dojrzałam do wstania tak ok. 12-13, ale nie od razu wyłoniłam sie z łóżka- najpierw dawka seriali na dzień dobry ;) żeby wiedziec co w trawie piszczy. teraz klasyczna "wegetka". żadnego wychodzenia, gorzej bo posprzatać trzeba. ale liczę tutaj na inwencje męża (o ja naiwna hihih) po raz kolejny dzieki Wam spedziłam miły wieczór! a jak popołudnie mija? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 15:16 Właśnie doszliśmy do wniosku, że strasznie króteki dni są teraz! Ledwo człowiek wstał, już ciemno! Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 16:13 no właśnie!!! ale najgorsze, ze przez te krótkie dni :) zabrakło mi ulubionych pączków w sklepie, a sobotni pączek na śniadanie to taki mój maleńki rytuał!!! jako substytut miałam mandarynke, ale to juz nie to samo :) Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 16:14 kocio-kocio napisała: > Właśnie doszliśmy do wniosku, że strasznie króteki dni są teraz! > Ledwo człowiek wstał, już ciemno! > a tak w ogóle, to jak jest ciemno to trzeba sie położyć!!! Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:00 ja też ... tylko raz po raz tzn. miedzy kolejnymi drzemkami pod kocykiem z kotami sztuk 2 (mała nadal nie daje sie miziać) wstaje i sprawdzam co w wielkim świecie słychać (tzn. na forum) ale długie zdanie mi wyszło wowwwww :) a co z resztą bywalców? cisza... Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:23 ale wam dobrze, ja kurcze właśnie wróciłam od fryzjera, do którego oczywiście nie byłam zapisana a kolejki....wrrr, nie jadłam obiadu i już muszę się szykować. Jak skończę to będę kompletnie wykończona a cała noc przede mną... Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:36 warszawianka_jedna napisała: > ale wam dobrze, ja kurcze właśnie wróciłam od fryzjera, do którego oczywiście > nie byłam zapisana a kolejki....wrrr, Dzizus Krajst - chcialo by sie napisac!!!! Ulcia. mnie sie wydawalo, ze ty wczoraj bylas u fryzjera. Bardzo podobala mi sie twoja fryzurka. Moj ukochany zawsze zwraca mi uwage na dziewuszki /np Dorota Swieniewicz - nasza siatkarka/ uczesane tak jak ty. Pewnie chcialby zebym ja tez taka miala ale niestety do mojego typu "urody" chyba taka by sie nie sprawdzila. Chociaz podoba mi sie glos Ewy Bem ;-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:50 tukee napisała: > warszawianka_jedna napisała: > > > ale wam dobrze, ja kurcze właśnie wróciłam od fryzjera, do którego oczywi > ście > > nie byłam zapisana a kolejki....wrrr, > > Dzizus Krajst - chcialo by sie napisac!!!! Ulcia. mnie sie wydawalo, ze ty > wczoraj bylas u fryzjera. Bardzo podobala mi sie twoja fryzurka. Moj ukochany > zawsze zwraca mi uwage na dziewuszki /np Dorota Swieniewicz - nasza siatkarka/ > > uczesane tak jak ty. Pewnie chcialby zebym ja tez taka miala ale niestety do > mojego typu "urody" chyba taka by sie nie sprawdzila. Chociaz podoba mi sie > glos Ewy Bem ;-) mój fryz to raczej na Pohanke. Dorotka-Kocio, dzięki za naprawienie korali, mam nadzieję że przetrwają tę noc. Musimy się spotkać, bo jestem ci coś winna ;-) Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:52 warszawianka_jedna napisała: > Dorotka-Kocio, dzięki za naprawienie korali, mam nadzieję że przetrwają tę noc. > > Musimy się spotkać, bo jestem ci coś winna ;-) Korale piekne, myslalam , ze to wlasna robota koci. > Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:00 sloag napisała: po raz kolejny dzieki Wam spedziłam miły wieczór! A gdzie bylas wczoraj jak cie nie bylo? :-) ja tez dziekuje wszystkim za fajurski wieczor. Zapisuje sie juz na powtorke z rozrywki za miesiac. A bedzie to chyba okazja specjalna: pierwsza rocznica tego forum. A moze uda sie jeszcze zmontowac jakies spotkanie jeszcze przed swietami? Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:30 tukee napisała: >> A gdzie bylas wczoraj jak cie nie bylo? :-) no właśnie!! gdzie ?????:) Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:46 No wlasnie? Moze przyszlas jak ja juz poszlam? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:46 he, he dziewczynki, minęłyście się ;-) Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 18:48 warszawianka_jedna napisała: > he, he dziewczynki, minęłyście się ;-) > Pewnikiem! A na jaki ty idziesz bal? Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 19:14 minełysmy sie, ale nastepnym razem... podejmuję heroiczna próbę przygotowania obiadu. jakikolwiek to bal - zycze miłej zabawy! Odpowiedz Link
szklana.kula Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 19:16 Zapytam. Czy kontynuujac smiechy i zabawy wczorajsze zapoznaliscie jakichs nowych murawiakow? Bo jak widze pare nowych osob dzis tu sie pojawilo. Czy tylko przypadek czy nowe znajomosci? Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 19:59 nowych? ja juz jestem bardzo staaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaa, sczególnie dzis sie tak czuję :) Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 20:29 sloag napisała: > nowych? > ja juz jestem bardzo staaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaa, sczególnie dzis sie tak > czuję :) Rozumiem ze urodziny? :-) Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 20:51 nie, nie, na szczęście juz po! po prostu w dresie, snując sie po domu, podsypiając i marudząc trudno czuć sie młodo. bo na forum, rzeczywiście nie jestem długo. Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 21:14 sloag napisała: > nie, nie, na szczęście juz po! > po prostu w dresie, snując sie po domu, podsypiając i marudząc trudno czuć sie > młodo. ale dzis dopiero sobota, snucie sie po domu jest przeciez przewidziane na niedziele! Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 21:31 tukee napisała: > sloag napisała: > > > nie, nie, na szczęście juz po! > > po prostu w dresie, snując sie po domu, podsypiając i marudząc trudno czu > ć > sie > > młodo. > > ale dzis dopiero sobota, snucie sie po domu jest przeciez przewidziane na > niedziele! no to złamałam tradycję :) Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 21:38 Szkoda, ze wczoraj sie nie spotkalysmy, ale mysle ze juz wkrotce. Najsmieszniej bylo jak dopiero wczoraj spotkalysmy sie z dss. z ktora mieszkamy w jednym domu - nie takim duzym. Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 21:48 tak, tak wspominała o tym! al eteraz macie pole do popisu! herbatki, kawki, pożyczanie cukru... a tak w ogóle to czemu tak wcześnie wyszłaś wczoraj? ja mimo przeciwieństw losu, tzn. strasznego dnia w pracy, kłopotach z wyciagniecięm męża z pracy i jeszcze niezapowiedzianym spotkaniem ze znajomymi dotarłam i tak ok. 2.00 zakończyłam zabawę. ale mamy szansę na szybkie zobaczenie sie. wczoraj przecież Dorota z Piotrem pstrykali zdjęcia, neistety ja tez tam jestem :( chyba. może juz wykasowali niektóre ;0 Odpowiedz Link
tukee Re: właśnie wstałam, 03.12.05, 21:53 sloag napisała: > ale mamy szansę na szybkie zobaczenie sie. > wczoraj przecież Dorota z Piotrem pstrykali zdjęcia, neistety ja tez tam > jestem :( chyba. może juz wykasowali niektóre ;0 Mam nadzieje, ze nie tylko na zdjeciach, gdyz one pewnie nie oddadza w pelni urody wszystkich osobnikow :-). Matko, juz sie boje. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wróciłam 04.12.05, 03:45 z balu Fundacji Polsat! grał Perfect (wow) i Combi (ble) i wygraliśmy jakieś chu.owe nagrody... idę spać. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: właśnie wróciłam 04.12.05, 13:24 Absolutnie musisz mi pokazać te chu.owe nagrody :o) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wróciłam 04.12.05, 14:06 kocio-kocio napisała: > Absolutnie musisz mi pokazać te chu.owe nagrody :o) > proszę bardzo, gadżety rodem z "telezakupów Mango": poziomoca laserowa magnetyczne okulary 3 pary okularów z wymienialnymi różnokolorowymi szkłami ciśnieniomierz biała! haftowana pościel jedynym pocieszeniem jest to, że kasa (50pln za los) poszła na chore dzieci. Może pomożesz mi to opchnąć na Allegro? Odpowiedz Link
sloag Re: właśnie wróciłam 04.12.05, 15:53 ale lista! to juz nie masz problemu z prezentami świątecznymi :) Odpowiedz Link
tripper Re: właśnie wróciłam 05.12.05, 17:54 eee! poziomica laserowa jest zajebistym gadzetem!!! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: właśnie wstałam, 04.12.05, 17:31 warszawianka_jedna napisała: > to skótek uroku imprezek w Bibce ;-) > hehehe skÓtek dobrze świadczy o imprezie :DDD Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: właśnie wstałam, 04.12.05, 18:39 desperately.seeking.something napisała: > warszawianka_jedna napisała: > > > to skótek uroku imprezek w Bibce ;-) > > > hehehe skÓtek dobrze świadczy o imprezie :DDD dokładnie tak ;-) Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: właśnie wstałam, 04.12.05, 17:42 a jak głupek wstałam o 9 za to wczoraj na imprezie zasnęłam na fotelu :) Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak a ja chciałem powiedzieć.... 04.12.05, 21:49 Wam wszystkim, że jesteście zajebiści :) Dzięki za piękny wieczór do zobaczenia na "śledziku" Odpowiedz Link
sloag Re: a ja chciałem powiedzieć.... 04.12.05, 21:56 o rany!!!!miłe!!! a tak mprzy okazji: proszę o rozwinięcie wątku prezentów mikołajkowych. Odpowiedz Link
tripper zaluje strasznie 05.12.05, 17:55 ale zoladek chcial zostac w domu, nad kiblem :-/ do zobaczenia za mieisac Odpowiedz Link
markowy.net Re: zaluje strasznie 06.12.05, 09:23 dopiero teraz wygrzebałem się z weekendu ;) i z tego co czytam, dalszy ciąg imprezy przebiegł w równie radosnym nastroju co posiedzenie w pizzerni info o imprezie dodałem oczywiście na stronie <a href="http://www.muranow.waw.pl">www.muranow.waw.pl</a> i uwaga jest tam też jedno foto Odpowiedz Link
warszawianka_jedna wróciłam z mikołajek 07.12.05, 01:30 jak ja dotrwam do sylwestra????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dorota.28 Re: zaluje strasznie 07.12.05, 10:50 markowy.net napisał: > info o imprezie dodałem oczywiście na stronie <a > href="http://www.muranow.waw.pl">www.muranow.waw.pl</a> > i uwaga jest tam też jedno foto no fajnie fajnie, mi sie podoba :) Odpowiedz Link