Gość: stachobo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 10:57 Piątkowa porażka była tylko po to abyśmy my kibice mogli świętować kolejne MP we własnej hali z wielką pompą, szampanami i fetą w rynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaco Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 11:07 Człowieku i ty jesteś z Wałbrzycha??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 13:35 Ja jestem z Kłodzka ale przecież Wałbrzych to też dolnośląskie a Zepter to Wrocław a Wrocław to stolica Dolnego Śląska. Zepter reprezenuja nas dolnoślązaków w Polsce więc mam nadzieję, że choć odrobinę zrozumiałeś zanim wylejesz z siebie żółć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 217.30.133.* 13.05.01, 18:31 do Stahoo czy jakoś tam: Jak cię trafię w Hali w niedzielę to cię zajebię, tumanie !!!! Ultras Śląsk Wrocław !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.01, 19:51 Stało się to co stać się musiało. Zapowiada się niezapomniana niedziela w Rynku. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.p.lodz.pl 13.05.01, 20:20 No juz tytul macie w kieszeni, ale pozwolcie ze pogratuluje wam mistrza po ostatnim meczu bo te mecze sa tak jak nigdy baaardzo wyrownane. Zobaczcie ze gdyby nie male szczegoly moglo by byc 1:3 dla Anwilu ale tez moglibyscie miec tytul MP juz dzis (i niech nikt nie pieprzy glupot ze Zepter przegral w piatek specjalnie). Pozostaje mi sie cieszyc ze Anwil przegrywa jedynie po walce i ze brak im odrobiny szczescia, co do jednego jestem pewien, Anwil na pewno tanio skory nie sprzeda i czeka nas piekne widowisko we Wroclawiu o ile pieprzona TV bedzie transmitowala. Pozdrawiam kibicow(!) Anwilu i Zeptera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 22:01 Pozdrowienie dla Stachobo, nasza drużyna jest już prawie mistrzem :-) A tobie, "ultras śląsk wrocław", chuj w dupę, szczeniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 213.76.88.* 13.05.01, 22:47 ciebie tez pozdrawiam :) walka byla i malo mi serce nie wyskoczylo :P (tylko ci sedziowie ... blah) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 23:18 Gość portalu: Tiges napisał(a): > (tylko ci sedziowie ... blah) Na wszystkie świętości, nawet nie przypominaj. Przy drugim "przewinieniu obustronnym" po prostu wymiękłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 144.57.243.* 14.05.01, 08:27 Piolo ale z ciebie pizda, nie wiesz o co mi chodzi to się nie wpierdalaj. To po pierwsze, pod drugie koleżko to mam 25 lat, więc teksty o szczeniaku możesz wsadzić sobie wiesz gdzie. Po trzecie jak chcesz dowiedzieć się o co chodzi to proponuje spotkać się pod halą. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.101.* 14.05.01, 09:36 Bardzo mi przykro. Moze lekarz cos pomoze? Jak nie wiesz na czym polega koszykowka to idz na stadion pilkarski a w hali sie nie pokazuj. Wstyd tylko robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 144.57.243.* 14.05.01, 10:36 Tiges: Będę na meczu (jak zawsze) czy się to tobie podoba czy nie (zapewne to drugie). Powtrzam jeszcze raz nie wiesz o biega, nie twój biznes, a autor tematu trochę mi podpadł. Jeśli jesteś bystry, to może domyślisz się o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafaelRR Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 11:05 Przykro mi , ze sa tacy kibice Slaska jak ty. Nawet nie wiesz, jak prosto jest manipulawac takimi jak ty i inni kibice. Szkoda, ze nie zdajecie sobie z tego sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.users.skanska.se 14.05.01, 15:11 Słuchaj koleżko: Ja jestem kibicem Śląska od 16 lat (pewnie tyle nawet nie masz) i na pewne rzeczy nie mogę przymknąć oka. Może ciebie to nie boli, ale mnie przeszkadza i to cholernie. Nadal nie wiesz o co chodzi?? Jeśli nie to zobacz sobie tytuł tematu i bedzie wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutol Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.73.* 14.05.01, 15:26 smoluch zluzuj ja rozumiem , dla mnie zawsze slask bedzie slaskiem ale nie ma sie co czepiac nowych i mlodych kibicow grunt ze szczerze kibicuja slaskowi (w ich mniemaniu zepterowi) w koncu kibicujemy temu samemu klubowi dla mnie , dla ciebie i dla wiekszosci bedzie to slask dla innych bedzie to zepter ale w koncu kochamy ta sama druzyne pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squ Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 15:31 he he :)) pozdrufka dla wszystkich kibicow Slaska Wroclaw i dla Mefju i calej reszty kulturalnych kibicow Anwilu... i takze dla Ciebie frustracie, ktory nie moze zdzierzyc kiedy jakis kibic nazywa Slask jakimis Garnkami... Caly spor byl juz nie raz poruszany na prsk i moim zdaniem nie powinien przybierac takiej formy jak tutaj. Zwlaszcza tak nieczytelnej jak w pierwszym poscie - musze przyznac ze sam zajarzylem dopiero po 3 poscie (mnie to nie razi kiedy ktos zamiast Slask Wroclaw powie/napisze Zepter - tak jest poprostu latwiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 16:44 Dobra, rzeczywiście temat był już wałkowany i nie ma sensu go rozdrapywać. Pozostanę jednak przy swoim zdaniu, naprawdę szlag mnie tarfia gdy jakiś gość (szczególnie pismaki z Wawy i) mówią Zepter Wrocław. W przyszłym sezonie jak nie będzie Zeptera, to przerzucą się na nowo. Pozdrawiam wszystkich kibiców Śląska, do zobaczyska w niedzielę CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.01, 17:45 Cała Polska w cieniu Śląska !!! Kolego kibic, nie nerwój się za te "garnki", której to nazwy i spiker w hali używa. I co, jego też zaj...sz? Idź na piłkarski stadion do swoich. W hali gdzie grają w kosza nie ma dla takich psycholi miejsca. CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 23:20 Słuchaj stahobo: Nie będę z Tobą dyskutował, nie dorosłeś do tego, a poza tym nie mam na to ochoty. Ja akurat co nieco wiem o sponsoringu bo pisałem o tym pracę na studiach. Najwyraźniej dla Ciebie, nie ma znaczenia tradycja i historia. Życzę Tobie, aby w przyszłym sezonie pan Prezes sprowadził sponsora tytularnego np firmę Osram. Ciekawę jak wtedy będzie nazywała się drużyna. Pozdrowienia dla kiboli Śląska, do zobaczyska w niedzielę !!!!!!!! P.S. Sam się dziwię, iź mimo ogromnej frustracji, udało mi się napisać posta, bez bluzgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.01, 00:12 Gratulacje, szczere ! Udało się bez bluzgów. Reformujemy się. To całe pisanie w forum odnalazło swój sens. Tak na prawdę to masz rację. Ale nawet, to skąd ta agresja? Na swoich? Przypomij sobie zdziwienie kiboli angielskich, kiedy to na Wembley nie mogli oni w żaden sposób zrozumieć, dlaczego kibice z Polski zamiast z nimi naparzali się między sobą. Jeśli rozwiążesz ten rebus, to pod Iglicą uchylę Tobie czoła dokładnie będąc 1/2h przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.users.skanska.se 15.05.01, 07:08 Nie powinieneś zadwać zagadek na które nie ma rozwiązania, bo oczywiście nie ma racjonalego wytłumaczenia, dlaczego? Najprościej odpowiedzieć że Triada ALC chciał dorwać kogoś z ówczesnej Koalicji. Zresztą nieważne możemy się spotkać to pogadamy na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.101.* 15.05.01, 10:16 Co do nazw zespolow to sie z toba zgadzam. Wkurzaja (w wersji oryginalnej jest ostrzej) mnie potworki typu siano-serwatka-obora-bociany zimnia mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafaelRR Slask Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 13:43 Gość portalu: Smoluch napisał(a): > Słuchaj koleżko: Ja jestem kibicem Śląska od 16 lat (pewnie tyle nawet nie > masz) To troszeczke krocej ode mnie i troche mlodszy jestes rowniez > i na pewne rzeczy nie mogę przymknąć oka. Może ciebie to nie boli, ale > mnie przeszkadza i to cholernie. Nadal nie wiesz o co chodzi?? Jeśli nie to > zobacz sobie tytuł tematu i bedzie wszystko jasne. Widzisz, dla mnie Slask rowniez bedzie Slaskiem zawsze i nie zmieni tego nic. Ale nie jest to wcale istotne w porownaniu z tym, ze Slask mistrzem bedzie. Dla kogo innego bedzie to Zepter. Wkurza mnie, ze sama nazwa musi byc powodem wygrazania sobie nawzajem. Dlaczego na sile szukasz czegos, co moze poroznic i byc zarzewiem konfliktu. Nie lepiej szanowac to co wspolne - przeciez kazdemu chodzi o ta sama druzyne. Ja tej druzynie kibicuje dluzej niz ty, ale nigdy nikomu nie grozilem, nie bralem udzialu w zadnych bojkach, bo po prostu nie lubie, kiedy inni decyduja o tym co sam mam myslec i ukladaja swiat moich wartosci, wedlug schematow. I cieszy mnie, ze ktos z Klodzka rowniez uwaza Slask/Zepter za swoja druzyne i jej kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutol Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.73.* 14.05.01, 08:13 finał jest w tym roku rewelacyjny a anwil walczy ze slaskiem jak rowny z rownym sedziowie sa załosni i popełniaja takie kaczany ze rzygac sie chce (w obie strony) pozdrowienia dla wszystkich kibicow slaska i anwilu mefju zapraszam do hali ludowej tacy kibice jak ty zawsze beda mile widziani we wroclawiu aha i u nas nie wyzywa sie druzyny przeciwnej pracuj ciagle nad swoimi kolegami jesli we włocławku bedzie wiecej takich kibicow jak ty moze kiedys siadziemy w jednym sektorze i bedziemy dopingowac razem (na razie sadzac z nienawisci i wyzwisk jakie leca z trybun pod adresem slaska chyba to niemożliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Webber Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 15:31 Tak naprawdę to śląsk kupił sobie złoty medal u sędziów. Transakcji dokonano jeszcze na jesieni. Cieszcie się ale już nie długo znajdzie się inna drużyna z większą kasą i spuści wpierdol. Cała Polska się wstydzi, bo mistrzem Polski są frajerzy, którzy kupują każdy mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: 195.205.101.* 14.05.01, 16:01 Masz jakies kompleksy chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.sap-ag.de 14.05.01, 16:25 Kazdy klub potrzebuje kasy zeby kupic dobrych zawodnikow - po co kupowac mecze skoro i tak je sie wygra? Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Slaska i dla kulturalnych kibicow z Włocławka - miejmy nadzieję, że niedzielny mecz zapewni kolejną porcję wrażeń i doping, do którego mam nadzieję i ja sie dołączę będzie ogłuszający - już trenuję gardło - oczywiście beeeezalkoholowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: 194.39.131.* 14.05.01, 16:26 Kazdy klub potrzebuje kasy zeby kupic dobrych zawodnikow - po co kupowac mecze skoro i tak je sie wygra? Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Slaska i dla kulturalnych kibicow z Włocławka - miejmy nadzieję, że niedzielny mecz zapewni kolejną porcję wrażeń i doping, do którego mam nadzieję i ja sie dołączę będzie ogłuszający - już trenuję gardło - oczywiście beeeezalkoholowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 14.05.01, 23:36 Smoluch, jak piszę o tobie "szczeniaku", a ty masz 25 lat, to sam widzisz, na jakim poziomie są twoje wypowiedzi. Tak widzę, że głupi nie jesteś, tylko prymitywny nieco. A pod halą się nie spotkamy, jeśli masz mi coś do powiedzenia, możesz to zrobić tutaj. Nie sądzę, aby twoje towarzystwo zbogaciło moje wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filusz Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.01, 00:42 Tak, tak, a agent Moulder przyjedzie i pocieszy Ciebie. Stary za duzo sie filmow z serii Archwum X naogladales. Odpowiedz Link Zgłoś