Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zepter Mistrzem Polski !

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 10:57
    Piątkowa porażka była tylko po to abyśmy my kibice mogli świętować kolejne MP
    we własnej hali z wielką pompą, szampanami i fetą w rynku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaco Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 11:07
        Człowieku i ty jesteś z Wałbrzycha???
        • Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.01, 13:35
          Ja jestem z Kłodzka ale przecież Wałbrzych to też dolnośląskie a Zepter to
          Wrocław a Wrocław to stolica Dolnego Śląska. Zepter reprezenuja nas
          dolnoślązaków w Polsce więc mam nadzieję, że choć odrobinę zrozumiałeś zanim
          wylejesz z siebie żółć.
          • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 217.30.133.* 13.05.01, 18:31
            do Stahoo czy jakoś tam: Jak cię trafię w Hali w niedzielę to cię zajebię,
            tumanie !!!! Ultras Śląsk Wrocław !!!
      • Gość: Marcin Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.01, 19:51
        Stało się to co stać się musiało. Zapowiada się niezapomniana niedziela w
        Rynku. Serdecznie zapraszam.
        • Gość: mefju Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.p.lodz.pl 13.05.01, 20:20
          No juz tytul macie w kieszeni, ale pozwolcie ze pogratuluje wam mistrza po
          ostatnim meczu bo te mecze sa tak jak nigdy baaardzo wyrownane. Zobaczcie ze
          gdyby nie male szczegoly moglo by byc 1:3 dla Anwilu ale tez moglibyscie miec
          tytul MP juz dzis (i niech nikt nie pieprzy glupot ze Zepter przegral w piatek
          specjalnie). Pozostaje mi sie cieszyc ze Anwil przegrywa jedynie po walce i ze
          brak im odrobiny szczescia, co do jednego jestem pewien, Anwil na pewno tanio
          skory nie sprzeda i czeka nas piekne widowisko we Wroclawiu o ile pieprzona TV
          bedzie transmitowala. Pozdrawiam kibicow(!) Anwilu i Zeptera.
          • Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 22:01
            Pozdrowienie dla Stachobo, nasza drużyna jest już prawie mistrzem :-)
            A tobie, "ultras śląsk wrocław", chuj w dupę, szczeniaku.
          • Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 213.76.88.* 13.05.01, 22:47
            ciebie tez pozdrawiam :)

walka byla i malo mi serce nie wyskoczylo :P

(tylko ci sedziowie ... blah)
            • Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 13.05.01, 23:18
              Gość portalu: Tiges napisał(a):

> (tylko ci sedziowie ... blah)

Na wszystkie świętości, nawet nie przypominaj. Przy
              drugim "przewinieniu obustronnym" po prostu wymiękłem :-)
              • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 144.57.243.* 14.05.01, 08:27
                Piolo ale z ciebie pizda, nie wiesz o co mi chodzi to się nie wpierdalaj. To po
                pierwsze, pod drugie koleżko to mam 25 lat, więc teksty o szczeniaku możesz
                wsadzić sobie wiesz gdzie. Po trzecie jak chcesz dowiedzieć się o co chodzi to
                proponuje spotkać się pod halą. Czekam na odpowiedź.
                • Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.101.* 14.05.01, 09:36
                  Bardzo mi przykro. Moze lekarz cos pomoze? Jak nie wiesz na czym polega
                  koszykowka to idz na stadion pilkarski a w hali sie nie pokazuj. Wstyd tylko
                  robisz.
                  • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 144.57.243.* 14.05.01, 10:36
                    Tiges: Będę na meczu (jak zawsze) czy się to tobie podoba czy nie (zapewne to
                    drugie). Powtrzam jeszcze raz nie wiesz o biega, nie twój biznes, a autor
                    tematu trochę mi podpadł. Jeśli jesteś bystry, to może domyślisz się o co
                    chodzi.
                    • Gość: RafaelRR Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 11:05
                      Przykro mi , ze sa tacy kibice Slaska jak ty. Nawet nie wiesz, jak prosto jest
                      manipulawac takimi jak ty i inni kibice. Szkoda, ze nie zdajecie sobie z tego
                      sprawy...
                      • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.users.skanska.se 14.05.01, 15:11
                        Słuchaj koleżko: Ja jestem kibicem Śląska od 16 lat (pewnie tyle nawet nie
                        masz) i na pewne rzeczy nie mogę przymknąć oka. Może ciebie to nie boli, ale
                        mnie przeszkadza i to cholernie. Nadal nie wiesz o co chodzi?? Jeśli nie to
                        zobacz sobie tytuł tematu i bedzie wszystko jasne.
                        • Gość: ziutol Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.73.* 14.05.01, 15:26
                          smoluch zluzuj
                          ja rozumiem , dla mnie zawsze slask bedzie slaskiem
                          ale nie ma sie co czepiac nowych i mlodych kibicow
                          grunt ze szczerze kibicuja slaskowi (w ich mniemaniu zepterowi)
                          w koncu kibicujemy temu samemu klubowi
                          dla mnie , dla ciebie i dla wiekszosci bedzie to slask
                          dla innych bedzie to zepter
                          ale w koncu kochamy ta sama druzyne
                          pozdrowionka
                        • Gość: Squ Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 15:31
                          he he :)) pozdrufka dla wszystkich kibicow Slaska Wroclaw i dla Mefju i calej
                          reszty kulturalnych kibicow Anwilu... i takze dla Ciebie frustracie, ktory nie
                          moze zdzierzyc kiedy jakis kibic nazywa Slask jakimis Garnkami... Caly spor byl
                          juz nie raz poruszany na prsk i moim zdaniem nie powinien przybierac takiej
                          formy jak tutaj. Zwlaszcza tak nieczytelnej jak w pierwszym poscie - musze
                          przyznac ze sam zajarzylem dopiero po 3 poscie (mnie to nie razi kiedy ktos
                          zamiast Slask Wroclaw powie/napisze Zepter - tak jest poprostu latwiej)
                          • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 16:44
                            Dobra, rzeczywiście temat był już wałkowany i nie ma sensu go rozdrapywać.
                            Pozostanę jednak przy swoim zdaniu, naprawdę szlag mnie tarfia gdy jakiś gość
                            (szczególnie pismaki z Wawy i) mówią Zepter Wrocław. W przyszłym sezonie jak
                            nie będzie Zeptera, to przerzucą się na nowo. Pozdrawiam wszystkich kibiców
                            Śląska, do zobaczyska w niedzielę CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!!!!!!!!
                            • Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.01, 17:45
                              Cała Polska w cieniu Śląska !!!
                              Kolego kibic, nie nerwój się za te "garnki", której to nazwy i spiker w hali
                              używa. I co, jego też zaj...sz? Idź na piłkarski stadion do swoich. W hali
                              gdzie grają w kosza nie ma dla takich psycholi miejsca.
                              CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA !!!
                              • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 23:20
                                Słuchaj stahobo: Nie będę z Tobą dyskutował, nie dorosłeś do tego, a poza tym
                                nie mam na to ochoty. Ja akurat co nieco wiem o sponsoringu bo pisałem o tym
                                pracę na studiach. Najwyraźniej dla Ciebie, nie ma znaczenia tradycja i
                                historia. Życzę Tobie, aby w przyszłym sezonie pan Prezes sprowadził sponsora
                                tytularnego np firmę Osram. Ciekawę jak wtedy będzie nazywała się drużyna.
                                Pozdrowienia dla kiboli Śląska, do zobaczyska w niedzielę !!!!!!!!
                                P.S. Sam się dziwię, iź mimo ogromnej frustracji, udało mi się napisać posta,
                                bez bluzgów.
                                • Gość: stachobo Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.01, 00:12
                                  Gratulacje, szczere ! Udało się bez bluzgów. Reformujemy się. To całe pisanie w
                                  forum odnalazło swój sens.
                                  Tak na prawdę to masz rację. Ale nawet, to skąd ta agresja? Na swoich?
                                  Przypomij sobie zdziwienie kiboli angielskich, kiedy to na Wembley nie mogli
                                  oni w żaden sposób zrozumieć, dlaczego kibice z Polski zamiast z nimi naparzali
                                  się między sobą. Jeśli rozwiążesz ten rebus, to pod Iglicą uchylę Tobie czoła
                                  dokładnie będąc 1/2h przed meczem.
                                  • Gość: Smoluch Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: *.users.skanska.se 15.05.01, 07:08
                                    Nie powinieneś zadwać zagadek na które nie ma rozwiązania, bo oczywiście nie ma
                                    racjonalego wytłumaczenia, dlaczego? Najprościej odpowiedzieć że Triada ALC
                                    chciał dorwać kogoś z ówczesnej Koalicji. Zresztą nieważne możemy się spotkać
                                    to pogadamy na spokojnie.
                                    • Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.101.* 15.05.01, 10:16
                                      Co do nazw zespolow to sie z toba zgadzam. Wkurzaja (w wersji oryginalnej jest
                                      ostrzej) mnie potworki typu siano-serwatka-obora-bociany zimnia mala
                        • Gość: RafaelRR Slask Mistrzem Polski ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 13:43
                          Gość portalu: Smoluch napisał(a):

> Słuchaj koleżko: Ja jestem kibicem Śląska od 16 lat (pewnie tyle nawet nie
                          > masz)

To troszeczke krocej ode mnie i troche mlodszy jestes rowniez

> i na pewne rzeczy nie mogę przymknąć oka. Może ciebie to nie boli, ale
                          > mnie przeszkadza i to cholernie. Nadal nie wiesz o co chodzi?? Jeśli nie to
                          > zobacz sobie tytuł tematu i bedzie wszystko jasne.

Widzisz, dla mnie Slask rowniez bedzie Slaskiem zawsze i nie zmieni tego nic. Ale
                          nie jest to wcale istotne w porownaniu z tym, ze Slask mistrzem bedzie. Dla kogo
                          innego bedzie to Zepter. Wkurza mnie, ze sama nazwa musi byc powodem wygrazania
                          sobie nawzajem. Dlaczego na sile szukasz czegos, co moze poroznic i byc zarzewiem
                          konfliktu. Nie lepiej szanowac to co wspolne - przeciez kazdemu chodzi o ta sama
                          druzyne. Ja tej druzynie kibicuje dluzej niz ty, ale nigdy nikomu nie grozilem,
                          nie bralem udzialu w zadnych bojkach, bo po prostu nie lubie, kiedy inni decyduja
                          o tym co sam mam myslec i ukladaja swiat moich wartosci, wedlug schematow. I
                          cieszy mnie, ze ktos z Klodzka rowniez uwaza Slask/Zepter za swoja druzyne i jej
                          kibicuje.
          • Gość: ziutol Re: Zepter Mistrzem Polski ! IP: 195.205.73.* 14.05.01, 08:13
            finał jest w tym roku rewelacyjny
            a anwil walczy ze slaskiem jak rowny z rownym
            sedziowie sa załosni i popełniaja takie kaczany
            ze rzygac sie chce (w obie strony)
            pozdrowienia dla wszystkich kibicow slaska i anwilu
            mefju zapraszam do hali ludowej
            tacy kibice jak ty zawsze beda mile widziani we wroclawiu
            aha i u nas nie wyzywa sie druzyny przeciwnej
            pracuj ciagle nad swoimi kolegami
            jesli we włocławku bedzie wiecej takich kibicow jak ty
            moze kiedys siadziemy w jednym sektorze i bedziemy dopingowac razem
            (na razie sadzac z nienawisci i wyzwisk jakie leca z trybun pod adresem slaska
            chyba to niemożliwe)
      • Gość: Webber Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 15:31
        Tak naprawdę to śląsk kupił sobie złoty medal u sędziów.
        Transakcji dokonano jeszcze na jesieni.
        Cieszcie się ale już nie długo znajdzie się inna drużyna z większą kasą i
        spuści wpierdol.

Cała Polska się wstydzi, bo mistrzem Polski są frajerzy, którzy kupują każdy
        mecz!
        • Gość: Tiges Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: 195.205.101.* 14.05.01, 16:01
          Masz jakies kompleksy chyba?
        • Gość: dodo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.sap-ag.de 14.05.01, 16:25
          Kazdy klub potrzebuje kasy zeby kupic dobrych zawodnikow - po co kupowac mecze
          skoro i tak je sie wygra? Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Slaska i dla
          kulturalnych kibicow z Włocławka - miejmy nadzieję, że niedzielny mecz zapewni
          kolejną porcję wrażeń i doping, do którego mam nadzieję i ja sie dołączę będzie
          ogłuszający - już trenuję gardło - oczywiście beeeezalkoholowo.
        • Gość: dodo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: 194.39.131.* 14.05.01, 16:26
          Kazdy klub potrzebuje kasy zeby kupic dobrych zawodnikow - po co kupowac mecze
          skoro i tak je sie wygra? Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Slaska i dla
          kulturalnych kibicow z Włocławka - miejmy nadzieję, że niedzielny mecz zapewni
          kolejną porcję wrażeń i doping, do którego mam nadzieję i ja sie dołączę będzie
          ogłuszający - już trenuję gardło - oczywiście beeeezalkoholowo.
          • Gość: Piolo Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 14.05.01, 23:36
            Smoluch, jak piszę o tobie "szczeniaku", a ty masz 25 lat, to sam widzisz, na
            jakim poziomie są twoje wypowiedzi. Tak widzę, że głupi nie jesteś, tylko
            prymitywny nieco. A pod halą się nie spotkamy, jeśli masz mi coś do
            powiedzenia, możesz to zrobić tutaj. Nie sądzę, aby twoje towarzystwo zbogaciło
            moje wnętrze.
        • Gość: Filusz Re: Zepter Mistrzem Polski za pieniądze. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.01, 00:42
          Tak, tak, a agent Moulder przyjedzie i pocieszy
          Ciebie. Stary za duzo sie filmow z serii Archwum X
          naogladales.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka