Gość: XYZ Jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 18:52 Bądź sobie z kim chcesz!!!"młodzi ludzie" buchacha tak zwykle w mediach nazywa się zwykłych bandziorów!!!Być może trafiłeś w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 18:58 udzielasz sie tutaj - ale chyba masz problemy z przyswojeniem sobie tego co ci ludzie pisza... i o co maja pretensje (z reszta moim zdaniem uzasadnione) wnioskuje, ze siedzisz przed komputerem pewnie non stop i nie wiesz co sie naprawde dzieje na ulicach... moze to ty jestes ten WOJTEK Z PLAKATOW CO MAM !!! LAT :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:02 udzielasz sie tutaj - ale chyba masz problemy z przyswojeniem sobie tego co ci ludzie pisza... i o co maja pretensje (z reszta moim zdaniem uzasadnione) wnioskuje, ze siedzisz przed komputerem pewnie non stop i nie wiesz co sie naprawde dzieje na ulicach... moze to ty jestes ten WOJTEK Z PLAKATOW CO MA 12 !!! LAT :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip G. Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:04 Jestem z wami chlopakim, mam nadzieje ze dostana nauczke ale napewno nie bedzie wam latwo... HWDP!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlake Chlopaki chcieli dobrze ! ! ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.04, 19:39 Co to w ogole za jazda?!!Ten komendant to sie chyba z choinki urwal,przeciez te niebieskie mendy normalnie zasluzyly sobie na w wpierdol-z reszta to byla pomylka ;) HWDP!!! Jestem z Wami DOBR CHŁOPACZYNY.Pozdro!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:24 No cóż-zaletą sieci jest to że nie wiadomo kim jest rozmówca.Może jestem starszą panią? a może młodym chłopcem? albo lepiej młodą mamą na wychowawczym? nieważne kim.Moją opinię popiera znaczna większość społeczeństwa.Dość cackania się z rozwydrzonymi małolatami.Jak ich nie wychowała rodzina a wszak "chama wychowała mama" to ktoś musi to zrobić i jak widać będzie to bardziej bolesne.Ale nie martwcie się -trochę się wam ściągnie cugle i jeszcze wyjdziecie na ludzi. Przynajmniej niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:51 Przepraszam Cie w takim razie, zachowałem się jak impertynent, ale to wynika z mojej skomplikowanej wewnetrznejstruktóry systemów nerwowych,impulsywnych aktów autodestruktywnych, ambiwalentnychuczuć, indolencji sensorycznej i introspekcjonizmu, który zawladną moją dusza... natomaist Ty zawsze bedziesz idiota ktory mysli ze slucha go caly swiat... moze masz na to jakies dowody ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: jeremi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:19 ""Dość cackania się z rozwydrzonymi małolatami.Jak ich nie wychowała rodzina a wszak "chama wychowała mama" to ktoś musi to zrobić"" jedynym chamem i patalachem to jestes ty!!!obrazasz nas na forum tylko dlatego ze jestes kolejnym niedowartosciowanym ktory nie wie jak swiat wyglada...szkoda...wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: jeremi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 00:45 toba xyz to chyba ojciec pole oral i sciagal ci cugle i ci juz tak zostalo w/g ciebie kazdy mlody czlowiek ktory jest na ulicy po 22 to potencjalny bandyta jestes zalosny Odpowiedz Link Zgłoś
yankes44 Re: jeremi 25.05.04, 01:57 Oczywiście, że sieć daje dozę anonimowości.. ALE ! "chama wychowała mama" i takich też jest sporo w policji !!! Ojciec okładał orczykiem, to teraz bić pałą miastowych !!! Nie jestem za rozbojami, napadami, kradzieżami, wymuszeniami... i wszelką działalnością przestępczą, ale na litość Boską !! Nie można wszystkich traktować jak przestępców !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: Brawo brawo policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:01 No pochlaście, chyba nie masz jaj skoro tak piszesz. Trzeba być totalnym lamusem, żeby uderzyć kobiete, podzielasz to? więc jesteś gorszy niz zapchlony kundel. Takich jak Ty, to nawet w bansku spermy nie chcą, bo boja się, że bedzie rodziło się wiecej popaprańców Twojego pokroju. policja czuje się bezkarna, myślą, że mogą wszystko, a prawo (niestety) jest po ich stronie, bo niby "to oni są prawem". Prawda jest taka, że to chyba nie jest kuźwa problem odróżnić grupę ludzi nienerwowo wracających z imprezy od tych, którzy tak naprawde wszczynają burdę.. srolicja okłada pałkami każdego kto im "wpadnie pod rękę" NAWET KOBIETY (3maj sie Oluś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:45 Zwolennicy poszkodowanych nie przynoszą im szczgólnego zaszczytu ,zresztą widać że wszyscy się dobrze znają i wywodzą się z tego samego gangu"niewinnych młodych ludzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 19:50 tak samo jak ich przeciwnicy ktorzy wypowiadaja sie nie majac pojecia zarowno o samych poszkodowanych jak i o samym zyciu poza swiatem wirtualnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:54 tam ktos dobrze napisal... moze Ty jestes z gangu zboczencow polujacych na 12 letnie dzieci i probujesz nas oczernic w dosc dziwny sposob - opierajac sie jedynie na domyslach - poza tym jak zauwazylem, jedynie jedna osoba, ktora znam tutaj - a to ze ludzie mieszkajacy w odleglosciach nie wiekszyszych niz 50 metrow to chyba nic dziwnego... i to ze sie znaja nie znaczy ze przynaleza do |GANGU| jak to napisales - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezlitosny Killa Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 19:57 Jak czytam jakie bzdury piszesz XYZ, to az mi zal dupe sciska. Mysle, ze twoj stary jest policjantem ( wczesniej byl w ZOMO ) i lal cie od malego pala po lbie i teraz takie glupoty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:18 szczerze mówiąc, ten, kto nigdy nie był świadkiem pobicia przez policje i kogo znajomi nie stali się ofiarami policyjnych zachcianek wyżycia się, nie zrozumie co to znaczy być ofiarą bezprawia. Nie zrozumie też o czym cała (normalna) reszta mówi. Tak sie sklada, że moj kuzyn jest policjantem, dzięki temu wiem, że są wyjątki normalnych glin, ale tak się też składa, że znam poszkodowanych i niestety mój kuzyn jest załamany faktem, że takie pedały jak mędy z Łodzi czy Warszawy psuja opinię policji w całym kraju. Ręczę, że moi znajomi zwłaszcza w towarzystwie dziewczyny, nie wszczynali burd, więc ugryźcie się w beny z waszymi stwierdzeniami, że smerfy słusznie postąpiły, gówno wiecie. Oni leją kogo popadnie, i chyba jedyne wytłumaczenie, to mają małe ptaszki i chcą się dowartościować, pokazać ile to siły mają w sobie okładając skutych i leżących ludzi.. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:23 Dzieki takim opiniom jak ta mam nadzieje ze cos zmienimy!!bylam tam i wiem jak bylo! wiem rowniez ze nie mozna generalizowac pojec ze cala psiarnia to idioci!!!! na tamtym komisariacie kilka policjantow pokazalo ludzka twarz...jednak ci ktorzy naduzyli wladzy powinni za to odpowiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bHn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezlitosny Killa [...] IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 11.05.04, 11:16 A potem sie dziwisz, ze policja ciebie paluje jak bluzgasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esco [...] IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpila Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: 217.153.29.* 10.05.04, 21:10 Przeżyłem wiele imprez, a co za tym idzie, dużo nie miłych zdarzeń (zadymy, kłótnie), ale te które utknęły mi na dobre w pamięci to właśnie te w których interweniowała policja (musze wspomniec że naprawde nic złego nie zrobiliśmy). I nie myślcie że jestem małolatem z markerem którego tag brzmi hwdp...Tego czego sie boję po wyjsciu z imprezy wraz ze znajomymi jest policja a tak nie powinno byc (mają nieść pomoc nie przemoc), Jest jeszcze jedna opcja : po ostatnich wybrykach policji może dojść do paradoksalnej sytuacji w której ludzie obawiając sie zagrożenia ze strony mundurowuch będą dzwonić po pomoc do 'dresiarzy' P.S Ludzie z autobusu to nie 'dresy' (a cały wieczór to moje zajebiście zapowiadające się urodziny zakończone podpisem na zeznaniu) kierowca widzał osobę w drzwiach i nie musiał jej przycinac, to on wyszedł do nas i zaczął się pluć nie chcieliśmy nieprzyjemności.Pozdrawiam cały autobus i przepraszam tych którzy musieli chwile zaczekać na jego odjazd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.04, 21:29 Masz racje Szpila-tak trzymaj!!!Podzielam Twoje rozsadne podejscie do tego nie milego,a zarazem przykrego incydentu,z tymi,ze jak im tam?! "strozami prawa"...Ciekawe co powiedza Piotrkowi,Rysiowi i reszczie chlopakow w sadzie- (jesli dojdzie w ogole do sprawy).Pewnie,ze sie pomylili...zenada panowie,zenada!!! Jestem z Wami Chłopaki z "mojego osiedla"...Pozdrowki dla calej ekipy-trzymajcie sie Wariaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yankes44 Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w 25.05.04, 02:03 Jestem z WAMI !!! Wierzyłem w WAS !! Dresiarza nie byłoby stać na takie słowa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:56 a wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze?? to ze zlozymy 100 tys. skarg a i tak nic tym nie osiagniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruel Nie ma dymu bez ognia... IP: *.wesola.com 10.05.04, 22:02 Co by nie pisać to prawda i tak leży po środku. PRIMO:Faktem jest że "smerfy" nadużywają "uprawnień" nadanych przez skomplikowane i pełne luk ustawy, a te z kolei są nie egzekwowane przez władzę wykonawczą (sądy) tak jak należy (czyt. j.w.). Sam też miałem do czynienia z nadętym bufonem i żałosnym komendantem z miejscowego komisariatu w którym panuje podstawowa zasada: "Najpierw wpierd*lić a potem zadawać pytania." SECUNDO:Pełno na ulicy jest osób dla których najlepszym zajęciem jest zdziesionowanie klienta pod byle pretekstem. Strach jest wyjść na ulicę w ciągu dnia, nie wspominając już o wieczornym spacerze, bądź powrocie do domu. TERCIO:Czytając wszystkie komentarze utwierdzam się w przekonaniu że pełni jesteśmu nienawiści wobec siebie, pomimo tego że żyjemy na taj samej "ziemi". Skutki reakcji łańcuchowej są znane każdemu. Ile jeszcze osób niewinnych musi zginąć abyśmy w końcu zaczęli szanować samych siebie aby uniknąć podobnych incydentów. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
yankes44 Re: Nie ma dymu bez ognia... 25.05.04, 02:05 No !! Jedna z niewielu rozsądnych osób... BRAWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BORUTA Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.05.04, 22:02 Ludzie to nie byli dresiarze zadni chuligani tylko spokojni konsumenci wracajacy z imprezy a jezeli ktos sam zaczyna to ma jak chcial i tyle i tym co pisza brawo dla policji "*** wam w oko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O&H Prawda i prawo nie ida w parze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.04, 23:16 Do tych ktorzy nadal wierza w nieskazitelnosc policji: Czy normalnym jest kopac we dwoch lezacego zakutego w kajdanki? Lac do nieprzytomnosci? Nie udzielic pierwszej pomocy? Bic dziewczyny? Wymyslac sytuacje, ktore nie mialy miejsca? Możecie w to nie wierzyć , że prawda jest po naszej stronie , ale widocznie prawo z prawdą nie idzie w parze.Dzięki wszystkim za wsparcie , pozdrowienia i do zobaczenia. A ci co sądza, ze jestesmy dresiarzami, życzymy częstych i owocnych spotkań z tą "subkulturą" oraz oczywiście z policją. Odpowiedz Link Zgłoś
yankes44 Re: Prawda i prawo nie ida w parze? 25.05.04, 02:06 :-) Pozdrawiam po raz kolejny... Yankes44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xbab Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.05.04, 23:20 Mojego kolege za nic banda 8 policjantow (ochroniarzy w jednym z klubow) wyciagnela na zewnatrz i lali go przez 5 minut. I to tez byla nasza wspaniala policja. Kolega tanczyl na parkiecie i absolutnie nikogo nie zaczepial, a psy go pobily. PS. A wogole dlaczego nikt nie pisze o lamaniu prawa przez psow, ktorzy stoja na bramkach. Przeciez to nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ze stegien [...] IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.05.04, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qki Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 00:39 moze nie calej policji ale napewno panow bioracym udzial w interwencji... czemu nie ma zadnego systemu uwierzytelniania akcji jak chocby dyktafony (kamery za drogie pewnie) ? sa az tak niewygodne dla niektorych "strozow prawa" ? ahhh i jeszcze cos do ludzi podobnych do XYZ, zastanowcie sie czasem co piszecie, przeczytajcie poprzednie wypowiedzi jeszcze raz zeby sie upewnic czy dobrze zrozumieliscie i postawcie sie na miejscu drugiej osoby... kurde naprawde myslenie ma przyszlosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
yankes44 Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w 25.05.04, 02:08 .... Żeby myśleć, trzeba mieć czym !! (choć odrobinę mózgu, nawet jak myślenie sprawia ból) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.chello.pl 11.05.04, 12:40 No potraktowano nas jak zwierzeta.Ja akurat uniknalem aresztowania ale za to obserwowalem akcje. Po 1wsze policja zatrzymala wszystkich przy potoku sluzewieckim a nie na przystanku 20 minut po zdarzeniu nie wiedziala kto bral udzial w nim jednak kazdego traktowali jak przestepce naduzywali sily itd. Czekalem na znajomych na komendzie na poczatku na ul wita stwosza pozniej malczewskiego wiec nie gadajcie glupot jesli nie znacie sprawy. Policja jest brutalna i nawet jesli prawa formalne ci przysluguja i tak nikt ich nie respektuje a ty nie masz jak ich wyegzekwowac. Po tym incydencie mam juz naprawde inne podejscie do policji H-honor W D-duszy P-polaka i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbaty olek Re: Awantura w autobusie skończyła się awanturą w IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.05.04, 21:09 trzeba naprawiać pedałów myślą że jak stanowią władze to im wszystko wolno zawsze jest tak że wszystko im uchodzi na sucho bo to kórwa przecierz policja a oni są zawsze niewinni. zawsze prowokacyjną stroną są młodzi ludzie.kto takich skórwieli przyjmuje do tak odpowiedzialnej pracy , widaci ze w dzieciństwi byli traktowani jak ścierwo i teras to sie odbija bo człowiek normalny troszeczke podchodzi innaczej do takich sytuacji.HWDP!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś