Dodaj do ulubionych

Marsz w 70. rocznicę powstania Narodowych Sił Z...

• minstrel515 Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... 23.09.12, 21:58
      Zabawy gó...arzy.
      Pogrobowcy NSZ w krótkich spodenkach.
      Zakompleksione chłopaczki z zaburzoną ejakulacją.
      Wszechgłupki "huius mensis".
      "Głupota nigdy nie sądzi, że osiągnęła dosyć."
    • 123jna Re: Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po 23.09.12, 22:03
      resistance_nr1 nie zartuj sobie, Twoje wypociny nikogo nie wzrusza jedynie rozbawia. Wiesz chyba, ze jestes Ty i Twoi koledzy - smieszny. Spozniles sie o 80-lat, nie zdazyles calowac w d..e pierwszego malego guru z wasikiem - drugiego tez nie zdazysz, zle wyglada chyba jest juz ciezko chory - glownie z nienawisci do piekniejacej Polski. Cale zlo z Was wychodzi gdy sie w kraju dobrze dzieje, Euro sie udalo, BNP nadal na plusie, autostrady powstaja, piekne osiedla sie buduje, druga nic metra takze - niedlugo wybuchniecie nadmuchani ta nienawiscia. Zawsze mozecie walczy w Palestynie, wtedy stanicie po ktorej stronie? Chyba nie ze znienawidzonymi przez Was "Arabusami"?
      • Gość: butapren Re: Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu IP: *.hsd1.tn.comcast.net 24.09.12, 03:45
        "resistance_nr1 nie zartuj sobie, Twoje wypociny nikogo nie wzrusza jedynie rozbawia. Wiesz chyba, ze jestes Ty i Twoi koledzy - smieszny."

On nie jest "smieszny" a, po prostu, wyjatkowo zalosny!!!
      • Gość: pika Re: Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po IP: *.icpnet.pl 24.09.12, 21:03
        Euro się udało.. Lol. 123jna Kolejny pajacyk z klawiaturą EN ?
    • Gość: pit Re: Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 22:27
      E tam pie...sz...
    • eol7 Dlaczego wyborcza ich promuje ? 23.09.12, 22:44
      Zastanawia mnie tylko jedno. Juz kolejny artykul na wyborczej promujacy MW. Dlaczego? O co im chodzi? Co z tego beda miec?
      A co do tego marszu to mam wrazenie ze im wiecej krzyku tym mniej rozumu.
    • azy372 Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... 23.09.12, 22:47
      Tych pseudo-polaków tzw. wszechpolaków zadymiarzy należy uczyć historii od podstaw, uczyć, uczyć............
    • Gość: butapren Re: Marsz w 70. rocznicę powstania Narodowych Sił IP: *.hsd1.tn.comcast.net 24.09.12, 03:21
      Skad w obecnej Polsce biora sie takie smieci???
    • Gość: M6 Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 11:20
      Jakim idiotą trzeba być żeby odwoływać się do ideologii neofaszystowskich i nie mieć odwagi nazwania się faszystą.
      Paląc flagę ze swastyką równie pięknie mydlą oczy ludziom co media..
      Hipokryci
    • Gość: Hanna Re: Marsz w 70. rocznicę powstania Narodowych Sił IP: *.247.210.91.neter.pl 24.09.12, 11:27
      Do uczestników tego marszu: zawsze możecie zapisać się do Legii Cudzoziemskiej, skoro tak tęsknicie do "walki", a najlepiej umierania w walce.

Pozdrowienia
      • Gość: ivo Re: Marsz w 70. rocznicę powstania Narodowych Sił IP: *.icpnet.pl 24.09.12, 21:06
        Faux pass, Hanno.
    • Gość: NR Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... IP: *.toya.net.pl 24.09.12, 14:50
      Strasznie wesoło mi się robi jak się czyta wasze wypociny pod tym artykułem. Podobny ubaw mam jak się zbliża 13 grudnia i na takich stronach wypływają różne kwiatki broniące jaruzela:). Ciągle czytam o zakompleksieniu uczestników marszu ( a najbardziej to musiały być chyba zakompleksione te matki z dziećmi które widziałem). Jedyne co potrafią to drzeć ryj? wy też go drzecie tyle że niemo, w takich właśnie komentarzach bo do tego żeby krzyczeć na ulicy nie macie odwagi. Oni są tchórzami że nie przyznają się do rzekomego "faszyzmu", ciekawe ilu jest tu kozaków co by mieli odwagę powiedzieć im to w twarz a nie siedząc po drugiej stronie ekranu. O znajomości historii nie muszę wspominać bo propagandowe frazesy które tu przytaczacie godzą w godność instytucji szkoły i ogólnie pojętą edukację. Ale najbardziej bawi mnie w was to że ile byście tu epitetów nie przytoczyli, ile jadu nie wypluli, ile kłamstw nie napisali to marsz się fizycznie odbył, przeszedł zgromadziwszy bardzo liczną grupę ludzi, młodych, starych, rodzin itp. . Piszcie tutaj sobie, lecząc własne kompleksy a my będziemy robić dobrą robotę na ulicach, zdobywać ludzkie umysły i otwierać im oczy, a 11 listopada przejdzie marsz jeszcze liczniejszy niż w zeszłym roku. A teraz zapraszam do gnojenia mnie, przecież musicie sobie ulżyć;).
    • nf123 Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... 24.09.12, 15:08
      A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI BĘDĄ ŻYWCEM PŁONĄĆ NEONAZIŚCI
    • Gość: dsgsdgds wszystkie te nienawistne wpisy wobec NSZ są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 15:31
      autorstwa grupki lewaków, wiernych sługusów Szechtera, którym zapewne od dziecka wmawiano nienawiść do polskości.
      • Gość: dsfhfsdhdsh Re: wszystkie te nienawistne wpisy wobec NSZ są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 15:35
        Moim zdaniem policja się nimi powinna zainteresować bo jawnie namawiacie do morderstw.
        Zresztą czego się spodziewać po dzieciach ludzi którzy mordowali AK-owców i żołnierzy NSZ.
        Co rodzice mogli wam przekazać?
    • Gość: tebor Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 18:09
      hahaha 75% artykulu to wymysl.
    • Gość: jaca Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... IP: *.home.aster.pl 24.09.12, 18:31
      no no,za rok też chyba się przejdę,fajna sprawa
      • Gość: wawiak Re: Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po IP: *.205.81.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.12, 20:53
        chętnie zayebałbym tej zawiszy
        w jej pedalski wonsik. ;-)
    • Gość: gość Na jednym zdjęciu jest dziewczyna, to pomyłka IP: 217.153.207.* 26.10.12, 13:49
      .
    • daretz Wszechpolacy a ułomność 26.10.12, 16:40
      Zważywszy na rozwój badań nad mózgiem to większość ma na pewno mikro uszkodzenia płata czołowego. To partia niepełnosprawnych. Nie wiem czy są metody na leczenie takiej fizjologicznej podstawy agresji.
    • blackburnrock Wszechpolacy w gotowości bojowej w marszu po st... 26.10.12, 19:58
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,130680475,130680475,Pan_Rafal_8211_ikona_nowoczesnego_patriotyzmu_.html
      Pomijam juz kosmiczne powiązanie mnie z ofiarą ich towarzyszy. Ciekawsze jest to jak rozpływają się nad "sukcesem" towarzyszy. Kilkudziesięciu uzbrojonych PO zęby (dzięki arsenałowi w krypolu) zaatakowało kilku zaskoczonych Polaków.
      "Sukces" dosyć typowy dla nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka