Dodaj do ulubionych

Tracąc pozycję

30.12.01, 18:06
Praga Południe została "przegoniona" przez Mokotów - róznica taka, że odrobić
się nie da... szkoda...
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 20:43
      Dziwię ci się! Takie podejscie????
      • d.z Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 20:46
        beata_ napisał(a):

> Dziwię ci się! Takie podejscie????

Zakładam wątki pisuję i co mało kto tu zagląda (jedynie chyba przy okazji) nawet
        lelesio...
        • lelesio Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 20:57
          zagląda zagląda ale cóż on sam może ...
          :(
          • beata_ Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 21:06
            Co wam się porobiło???? Zaraz płakać zaczniecie...
            • lelesio Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 21:08
              beata, to pretekst, chcemy aby ktos nas w tym naszym
              żalu utulił ..
              :)))
              • beata_ Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 21:09
                Czuj się tulony Lesiu, dla ciebie wszystko:))
                • lelesio Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 21:12
                  dzieki beata, juz mi dużo lepiej ale duzo też jeszcze
                  lepiej mogłoby być.
                  :)
                  • beata_ Re: Tracąc pozycję 30.12.01, 21:15
                    Wyraź tylko życzenie:-)))
                • lelesio beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:13
                  pomóż
                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:14
                    Teraz-zaraz?
                    • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:16
                      no to kiedy?
                      • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:17
                        Zdaję sie na ciebie:)
                        • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:20
                          jaka uległa,
                          za to właśnie lubię cię najbardziej
                          :))))
                          • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:21
                            Lesiu, nie wiem co powiedzieć:) Po raz pierwszy w zyciu...
                            • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:23
                              a w to że po raz pierwszy to juz nie uwierzę
                              • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:24
                                Myślisz, że częsciej mi sie zdarzało nie wiedziec co powiedzieć???
                                • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:25
                                  mnie i owszem, a tobie naprawdę po raz pierwszy?
                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:26
                                    Noooo, prawie..:-))
                                    • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:27
                                      ufff odetchnąłem, a tak prawdę mówiac to dlaczego tak
                                      cię zatkało i co?
                                      • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:31
                                        Się pytasz jeszcze?:-))) po takim lubiącym poście?
                                        • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:32
                                          naprawde to cie zdziwiło? żartujesz, prawda? a kobieca
                                          intuicja?
                                          • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:34
                                            Intuicja i ntuicją, a wprost usłyszeć...oooo, to zupełnie inna sprawa:)
                                            I wcale nie żartuję:)
                                            • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:36
                                              no tak, masz rację intuicji nawet kobiecej trzeba
                                              czasem pomagać, nieudacznik ze mnie..:))))
                                              • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:39
                                                Ale! zaraz nieudacznik!:) Udało ci sie mnie zaskoczyc:-)))
                                                • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:42
                                                  no i sama widzisz jak tu cie nie lubić :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:46
                                                    To lub mnie Lesiu lub:-)) Ja tez cie lubie bardzo:-))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:50
                                                    dobrze że nie mam kamery przy komputerze, dzieki temu
                                                    nie widzisz tych pąsów od stóp do głów, raaaaaany ale
                                                    mi miło :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:50
                                                    Ano widzisz, teraz juz wiesz jak to jest:-))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:53
                                                    wiem i jestem ci za to wdzięczny :)
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 21:58
                                                    No nie, znów nie wiem co powiedzieć...:-) I teraz to juz na pewno nie pierwszy
                                                    raz:-))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:00
                                                    nie mów nic prosze cię, no bo co można rzec w takiej
                                                    chwili ....
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:03
                                                    Milczę zatem wymownie:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:05
                                                    i tak milczkiem przechodzimy kolejne pozycje
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:06
                                                    a mówiąc nawiasem to te pozycje mokotowskie to tez
                                                    twoja robota, ach ty ... :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:11
                                                    Wydało się:-)))
                                                    Ale to broń Boże przeciw komukolwiek nie było:-)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:13
                                                    Lesiu, chyba nie przestaniesz mnie przez to lubić??!!!!
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:14
                                                    wiem że masz dobre serduszko.
                                                    Teraz na jakiś czas cie pożegnam z bólem serca ale
                                                    musze skoczyć na pocztę i do banku. A jakby co to życzę
                                                    ci beatko Wspaniałego Nowego Roku :-D
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:15
                                                    aha, i odzyskiwac z tobą pozycje to sama przyjemność :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:20
                                                    Znów mnie peszysz:-))))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:16
                                                    wirtualnie skaczesz, mam nadzieję...póxno już trochę:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:18
                                                    późno, zimno, wietrznie i ślisko. całe szczęście że
                                                    mamy wirtualia.:)
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:21
                                                    czasem pomocne są w takiej sytuacji spirytualia:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:34
                                                    jesteś jeszcze?
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:40
                                                    jasne:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:45
                                                    to dobrze, nie wiem dlaczego ale ciesze się jak cię tu
                                                    widzę :)
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:47
                                                    Ja wiem:-)))
                                                    I cieszę sie jak widze cie u nas:-))))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:49
                                                    wiesz?
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:55
                                                    licznik:-0)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:47
                                                    natchnęłas mnie - zaopatzryłem się w spirytualia i
                                                    jakby cieplej sie zrobiło :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:48
                                                    No proszę, nawet ja moge sie do czegos przydać!:-)
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:51
                                                    No wiesz!
                                                    bez ciebie świat byłby niepełny, wybrakowany taki jakis :)
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:55
                                                    Miód lejesz na moje serce:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:58
                                                    ale słodziutko się zrobiło :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 22:59
                                                    Oj tak, dzieki tobie oczywiscie:-)))
                                                  • lelesio Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 23:00
                                                    ale to już chyba wazelinka a nie miód ? :)))
                                                  • beata_ Re: beata, pomożesz odzyskac pozycje? 30.12.01, 23:03
                                                    o co ty mnie posądzasz?!
    • lelesio późno się robi 30.12.01, 22:56
      • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 22:57
        Rozumiem, że na zasłuzony odpoczynek sie udajesz:-)))
        • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 22:59
          jaki tam zasłużony, byczę się od świąt :)
          • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:00
            aleś tu sie ciężko dzisiaj napracował:-))
            • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:01
              z tobą nigdy nie jest ciężko :)))
              • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:04
                ktoś wyżej cos o wazelince wspominał...czy mi sie wydaje?:-))
                • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:07
                  a ktoś o miodzie :)))
                  • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:13
                    O miodzie ja, przyznaje sie bez bicia:-)) Ale to ty go lałes!!!:-))
                    • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:16
                      oglądałaś "9 i pół tygodnia"? :)))
                      • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:17
                        nie-e
                        • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:22
                          tak mi się skojarzyło, tam tez jest ona, on i miód :))))
                          • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:27
                            a mozesz powiedzię w jakiej konfiguracji?
                            • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:32
                              hmmmm ... najpierw to on lał na nią ten miód, potem go
                              zlizywał a potem ... a od czego wyobraźnia? :)))
                              • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:34
                                aaaa, teraz juz wyobraźnia moze ruszyć:-))
                                • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:37
                                  to stary film ale polecam :)))
                                  • beata_ Re: późno się robi 30.12.01, 23:38
                                    chyba bedę musiała obejrzeć, skoro tak dobrze na wyobraźnię robi:)))
                                    • lelesio Re: późno się robi 30.12.01, 23:40
                                      masz po prostu zdrową, bogatą wyobraźnię :)))
    • lelesio Teraz to już muszę, pa :))) 30.12.01, 23:46
      • beata_ Re: Teraz to już muszę, pa :))) 30.12.01, 23:54
        Pa, Lesiu:-)))
    • palker Re: Tracąc pozycję 31.12.01, 19:13
      Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma straconych
      pozycji. :-))
      • beata_ Re: Tracąc pozycję 31.12.01, 19:18
        palker napisał(a):

> Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma straconych
        > pozycji. :-))

Jakis cytacik może...?:-)))
        • palker Re: Tracąc pozycję 31.12.01, 19:35
          beata_ napisał(a):

> palker napisał(a):
          >
          > > Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma straconych
          >
          > > pozycji. :-))
          >
          > Jakis cytacik może...?:-)))

Cytując po kawałku można równiez pozycję odzyskać :-))
          • beata_ Re: Tracąc pozycję 31.12.01, 20:03
            palker napisał(a):

> beata_ napisał(a):
            >
            > > palker napisał(a):
            > >
            > > > Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma strac
            > onych
            > >
            > > > pozycji. :-))
            > >
            > > Jakis cytacik może...?:-)))
            >
            > Cytując po kawałku można równiez pozycję odzyskać :-))

Zaciekawiona jestem coraz bardziej...to jak, będzie cytacik?:-))

• zdzicha Re: Tracąc pozycję 01.01.02, 16:44
        palker napisał(a):

> Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma straconych

Czyli przetestowałeś wszystkie?

• palker Re: Tracąc pozycję 01.01.02, 20:50
          zdzicha napisał(a):

> palker napisał(a):
          >
          > > Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku, że nie ma straconych
          >
          >
          > Czyli przetestowałeś wszystkie?
          >

Od małego nie miałem kłopotów z trójwymiarowością. Stąd mój subiektywny wniosek :-
          ))
      • lelesio Stracona pozycja - do palkera 02.01.02, 10:09
        palker napisał(a):

> Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku,
        że nie ma straconych

Niestety nie masz racji:
        Od 01.01.2002, w związku z wprowadzeniem Euro, pozycja 69
        będzie pozycją 87.13
        :-(((
        • zdzicha Re: Stracona pozycja 02.01.02, 12:05
          lelesio napisał(a):

> Niestety nie masz racji:
          > Od 01.01.2002, w związku z wprowadzeniem Euro, pozycja 69
          > będzie pozycją 87.13
          > :-(((

E tam... to tylko kwestia nazewnictwa.
        • beata_ Re: Stracona pozycja - do lelesia 02.01.02, 19:28
          lelesio napisał(a):

> palker napisał(a):
          >
          > > Przegladajac ostatnio Kamasutrę doszedłem do wniosku,
          > że nie ma straconych
          >
          > Niestety nie masz racji:
          > Od 01.01.2002, w związku z wprowadzeniem Euro, pozycja 69
          > będzie pozycją 87.13
          > :-(((

A jeśli to już było w Euro...?
          • d.z Re: Stracona pozycja - powoli odzyskując 05.01.02, 23:32
            No tak powolutku z zachowaniem należytego rozsądku osiągnięto 900.
            Co będzie dalej...?
            • palker Re: Stracona pozycja - powoli odzyskując 06.01.02, 00:04
              d.z. napisał(a):

> No tak powolutku z zachowaniem należytego rozsądku osiągnięto 900.
              > Co będzie dalej...?

Dalej moze być tylko 901 :-))
              • d.z Re: Stracona pozycja - powoli odzyskując 06.01.02, 00:08
                palker napisał(a):

> d.z. napisał(a):
                >
                > > No tak powolutku z zachowaniem należytego rozsądku osiągnięto 900.
                > > Co będzie dalej...?
                >
                > Dalej moze być tylko 901 :-))

A to oznacza, iż do 1.000 jest poniżej 100 :-)) Hurrrrrra !!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka