Dodaj do ulubionych

spoleczna wizytacja

IP: *.aster.pl 27.07.05, 22:23
hm... pracovnia miejsce zacne, godne polecenia, co niniejszym czynie!!!

natomiast z bytnosci tam naszej wyklul sie nowy (lub nie nowy, ale
nowy :))...) pomysl cotygodniowych spotkan w jakims fajnym miejscu na zoli
(borzu), ewentualnie w bliskiej okolicy. tak wiec...
w przyszla srode spotykamy sie w "piratach". to gdzies kolo ogolnej, a
podobno latwo tam trafic, bo lodka jest przed wejsciem... :)))
na pewno jeszcze bedziemy sie skrzykiwac i dokladnie sie umawiac, wiec dla
chetnych polecam sledzenie watku i oczywiscie SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!

do zobaczenia!
:))
Obserwuj wątek
    • roody102 Re: spoleczna wizytacja 28.07.05, 00:09
      www.gniazdopiratow.com.pl/index.php?lang=wa&id=112
      Ja tam nie idę, znów trzeba mnie będzie wynosić.
      • aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 28.07.05, 09:15
        rody możesz liczyć na nas forumowiczów wyniesiemy cię bądż
        spokojny.pozdrawiam.janka.
        • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 28.07.05, 09:44
          Spotkanie było super i została już nawet bardzo dokładnie ustalona
          przyszłotygodniowa wizytacja. Spotykamy się w przyszłą środę o 19:30 w
          "Gnieździe Piratów" w takiej małej salce, na prawo za barem, która jest "jakby"
          wnętrzem łodzi. Pomieszczenie jest też przejściem do stołu bilardowego.
          Jeżeli uważacie, że jest taka potrzeba, mogę zarezerwować stolik.
          Roody, nic nie bój, nie zostawimy Cię samego na pastwę piratów :-)
          • jota.40 Re: spoleczna wizytacja 28.07.05, 11:00
            Mam cichą nadzieję, że nie skończy się na tej przyszłej środzie, co?... Bo mnie
            znowu domownicy przydybali wczoraj i wyjść nie mogłam, ale sercem się do Was
            wyrywałam (coś jak Z-o-s-i-a ;))... A teraz uciekam z miasta na dwa tygodnie, a
            tak chciałam wpaść do "Gniazda Piratów"!! Choćby za cenę wynoszenia Rudego
            ;)))... No nic, trudno. W trzecią środę sierpnia zamelduję się w dowolnym miejscu!
            • Gość: szalkowski Re: spoleczna wizytacja IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 28.07.05, 14:15
              Po raz kolejny zapowiedzialem sie, a nie przyszedlem, bo sie okazalo, ze nie
              moge. Zaluje, ale odzaluje i w koncu na jakims spotkaniu sie pojawie, tym
              bardziej, ze widze, ze planujecie robic je cyklicznie. I swietnie!
              :)
              • sierzant.podsiadlik Re: spoleczna wizytacja 28.07.05, 14:48
                Tomek, masz szansę rehabilitacji - następnym razem przyjdziesz bez deklaracji i
                z zaskoku ;-))))
      • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: 195.116.28.* 28.07.05, 15:02
        Roody, nie boj nic, widzisz jak tu wszyscy obiecuja zadbac o Ciebie!

dla wszystkich chetnych, co nie beda mogli w przyszlym tygodniu dolaczyc, na
        pocieszenie informacja, ze pomysl wyklul nam sie rzeczywiscie na spotkania
        cykliczne, co srode w innym miejscu... :))) wiec okazja bedzie jeszcze niejedna
        i, jak juz wspomnialam, pracovnia miejsce zacne i bedzie sie tam dzialo, wiec
        pracovnie na pewno zwizytujemy raz jeszcze niejeden!... :))))

do zobaczenia wszystkim!
        • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 28.07.05, 16:27
          Miejmy nadzieję, że każy się załapie. Knajp żoliborskich powinno nam starczyć na
          1-2 miesiące. Chyba...
          • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: *.aster.pl 28.07.05, 18:55
            to az tyle ich jest???!!! :))))
            zartowalam. ok, zawsze mozemy w kolo chodzic...
            :))))))))))))))
    • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: *.aster.pl 01.08.05, 21:54
      chce przypomniec wszystkim, ze we srode jestesmy umowieni w tym
      gniezdzie :))... no wiecie, piratow... :))) pifko i spiewanie szant, ha!
      osobiscie juz sie na to ciesze bardzo, bo ze strony "piratow" dowiedzialam sie,
      ze we srode bedzie tam podspiewywal niejaki Roman Roczen - jeden z moich
      pierwszych wspolpracownikow w karierze zawodowej.... :)))) milo mi bedzie
      zobaczyc sie z nim po latach i juz sie na to ciesze!

zapraszam jeszcze raz wszystkich chetnych i niesmialych coby dolaczyli do nas!

do zobaczenia!
      • rtomik Re: spoleczna wizytacja 01.08.05, 23:45
        Czy mozna sie do Was przylaczyc??
        Czytam sobie forum od kilku dni, czasem cos nabazgrze.
        czy to spotkania piwne dla uzytkownikow forum???
        Jesli co ja chetnie bym popil piwa z mieszkancami naszego regionu:):)
        • Gość: szalkowski Re: spoleczna wizytacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 00:07
          Oczywiscie, ze mozna, a nawet trzeba. Ja np. ostatnio zaniedbuje spotkania z
          ludzmi z forum (w srode tez mnie nie bedzie), a to swietni ludzie i mile okazje
          do spotkan (pokazy zdjec, koncerty, happeningi, itp.)

• Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: *.aster.pl 02.08.05, 00:30
            jasne, ze jasne i jasne pelne! tym razem bedzie spiewanie do pifa, hm,
            szant... :)))
            • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 02.08.05, 09:53
              Jak najbardziej, jak najbardziej!
              • aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 02.08.05, 13:56
                i ja też ija też.pozdrawiam janka.
                • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: 195.116.28.* 02.08.05, 16:33
                  ty janka nie pozdrawiaj tylko przybywaj!!!
                  :)))
      • donkej Re: spoleczna wizytacja 02.08.05, 20:12
        Przypomnijcie mi sklerotyczce, bo wiem, że już pytałam: da się tam rower
        zostawić? :))))
        • aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 02.08.05, 21:26
          ja też będę rowerem to będziemy na zmianę pilnować,lubwprowadzimy do
          srodka.pozdr.janka.
        • roody102 Re: spoleczna wizytacja 02.08.05, 23:42
          Chyba nie ma stojaków a w rodku bywa tłoczno. Poza tym potem ciężko może być
          wrócić :)
          PS: O której będziecie na miejscu?
          • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: *.aster.pl 03.08.05, 02:14
            19.30! z tolerancja... :))) ale nie zbyt duza, bo to srodek tygodnia... :)))
            • rtomik Re: spoleczna wizytacja 03.08.05, 02:29
              ja niestety nie moge byc poniewaz mam urlop 2- tygodniowy od piatku
              ale po urlopie czemu nie
          • aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 03.08.05, 10:33
            masz rację roody, nie wzięłam pod uwagę tego tłumu w środku.pozdr.janka
            • Gość: Justyna otwarcie czegoś tam..... IP: 193.201.167.* 03.08.05, 10:43
              przejeżdżałam wczoraj koło Gniazda i jest duzy baner OSADA OTWARCIE 3 sierpnia
              zapraszamy.
              wystawione były stoliki na zewnątrz.
              myślę że z rowerami nie będzie problemu bo usiądziemy na zwenątrz
              • laminja jak dojechać? 03.08.05, 11:03
                z placu Henkla? i gdzie mam porzucic samochód?
                • aknaj46 Re: jak dojechać? 03.08.05, 11:12
                  przyjść pieszo,to b.blisko dochodzisz do Stołecznej idziesz w stronę hali
                  marym. następnie kierujesz siętak jakbyś miała zamiar iść na bazarek z
                  warzywamii już jesteś na włościańskiej,jeszcze tylko przejść przez kładkę nad
                  trasą ijużjesteś u piratów.jeżeli chcesz to możemy się umówić irazem iść.janka.
                  • laminja Re: jak dojechać? 03.08.05, 14:24
                    to może umówmy się o 19:20 przy tym spożywczaku obok Pracovni...
                    • Gość: aknaj46 Re: jak dojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:27
                      ok.jesteśmy umówione
              • aknaj46 Re: otwarcie czegoś tam..... 03.08.05, 11:14
                Gość portalu: Justyna napisał(a):

> przejeżdżałam wczoraj koło Gniazda i jest duzy baner OSADA OTWARCIE 3
                sierpnia
                > zapraszamy.
                > wystawione były stoliki na zewnątrz.
                > myślę że z rowerami nie będzie problemu bo usiądziemy na zwenątrz
                ale my tam nie idziemy tylko do gniazda.
                • momas Re: otwarcie czegoś tam..... 03.08.05, 11:16
                  Niestety, mój pracodawca wysyła mnie dzisiaj na drugio mkoniec Polski, mam
                  nadzieję, że na dzień następnej wizytacji nie przyszykuje mi podobnej
                  niespodzianki..... :(
              • roody102 Re: otwarcie czegoś tam..... 03.08.05, 11:24
                Pierwsze slysze, zeby Gniazdo mialo ogrodek - nie ma, bo dawno sasiedzi by
                wymusili zamkniecie. A poza tym na zewnatrz nie bedzie slychac szant! Nie,
                Gniazdo to jednak tawerna - trzeba siedziec w srodku.

A moze obok cos otworzyli - Osada? Tez pierwsze slysze.
                • Gość: Justyna Re: otwarcie czegoś tam..... IP: 193.201.167.* 03.08.05, 11:57
                  otwarcie 3 sierpnia więc dopiero dzisiaj!!!!
                  wczoraj jechałam samochodem i wyraźnie widziałam stoliki na zewnątrz.

ale pojedziemy-zobaczymy:)
                  • aknaj46 Re: otwarcie czegoś tam..... 03.08.05, 12:56
                    Justyna Tobie chyba chodzi o coś co się znajduje na tyłach dworca marymont i
                    masz rację że dziś otwarcie,a piraci są przy samej trasie.pozdr.
                    • Gość: Justyna Re: otwarcie czegoś tam..... IP: 193.201.167.* 03.08.05, 12:58
                      masz rację, mi chodzi o ten lokal co jest na tyłach dworca i szczerze mówiąc
                      cały czas myśłałam że tam sa piraci. dobrze że mnie oświeciłaś bo bym poszła
                      tam:)
                      • Gość: mikulasz Re: otwarcie czegoś tam..... IP: *.kosson.com 03.08.05, 13:00
                        No to mamy kolejny cel wizytacji na przyszłośrodowe spotkanie. Co Wy na to?
                        • aknaj46 Re: otwarcie czegoś tam..... 03.08.05, 13:05
                          dla mnie ok.pogadamy na miejscu przy kuflu w szerszym gronie.
                          • Gość: grarza Re: otwarcie czegoś tam..... IP: 195.116.28.* 03.08.05, 14:19
                            aknaj46 napisała:

> dla mnie ok.pogadamy na miejscu przy kuflu w szerszym gronie.

AMEN!
    • roody102 ACHTUNG! 03.08.05, 20:51
      Tłok w Gnieździe dał znać o sobie - ekipa właśnie wędruje do Pracovni.
      A ja niestety dopiero wychodzę z pracy i chyba już dam sobie spokój :(
      • Gość: grarza Re: ACHTUNG! IP: *.aster.pl 04.08.05, 01:04
        no wlasnie... :-/ niestety, nie przeczytalam niusa przed wyjsciem i jak tam
        dotarlam, to juz tylko sie zobaczylam ze spiewajacym Romkiem... szkoda, nie
        wiedzialam, ze wszyscy do pracovi poszli... :((

spoznienie, niestety, spowodowane bylo duzym oblozeniem praca...
        ale mam nadzieje, ze za tydzien jednak sie tak skandalicznie nie spoznie, to
        dajcie znaka co ustaliliscie, czyli gdzie sie postykamy za tydzien??? :)))
        • laminja Re: ACHTUNG! 04.08.05, 09:00
          Za tydzień Osada. Grarza może podeślij komuś na priva swój numer telefonu - nie
          mogliśmy Cię zawiadomić, bo zabrakło nam jakiegoś namiaru na Ciebie.

W sobotę chyba ma być grilowanie...
          • Gość: mikulasz Re: ACHTUNG! IP: *.kosson.com 04.08.05, 10:23
            Tak. W sobotę ma być grill o 18:00 w fosie Cytadeli. Donkey, jakbyś mogła podać
            koordynaty tego miejsca.
            A w przyszłą środę, jak już zostało powiedziane, przetestujemy absolutną nowość
            w okolicy, czyli Osadę na tyłach dworca PKS Marymont.
            • laminja Re: ACHTUNG! 04.08.05, 11:19
              może na wszelki wypadek zróbmy rezerwację...
              • sierzant.podsiadlik Re: ACHTUNG! 04.08.05, 12:00
                Kurdesz, a ja wyjechałam na tydzień w północnomazowieckie strony...zazdrość
                mnie zeżre, zazdrość ;-)))
                • Gość: Justyna Re: ACHTUNG! IP: 193.201.167.* 04.08.05, 12:22
                  żałuj, żałuj bo było bardzo symaptycznie - jak zwykle zresztą:))))
                  • Gość: mikulasz Re: ACHTUNG! IP: *.kosson.com 04.08.05, 18:09
                    OK. Zorientuję się czy mozna zrobić rezerwację w Osadzie. Jeśli tak, to zaklepię
                    stolik.
                    • grarza Re: ACHTUNG! 04.08.05, 19:20
                      halo!
                      mejla z fonem wyslalam :)))
                      a co zrobimy w sobote, jak bedzie taka pogoda jak dzis? padac czyli bedzie?
                      jest jakas alternatywa?... :))

pozdro!
    • grarza Re: spoleczna wizytacja 08.08.05, 22:34
      hej, no to gdzie w tym tygodniu? grill osada?...
      kto cos wie, niech po-wie!
      :))
      • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 08.08.05, 22:52
        Zgodnie z ostatnimy informacjami miala byc Grill Osada. Jak zwykle o 19:30.
        • laminja Osada? 10.08.05, 09:58
          wróciłam :)) Ufff!

i mam nadzieję, że dziś spotkanie aktualne... Zastanawiam się tylko czy
          siedzenie na dworze nie jest za zimno.
          • Gość: paul Re: Osada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:37
            ale fajnie a wy się wszyscy znacie, nigdy nie byłam na czymś takim, a jakbym
            przyszła to co jakieś hasło podaję czy co, a starzy czy młodzi jesteście bo ja
            w średnim wieku tzn. 34
            • santakasia Re: Osada? 10.08.05, 12:09
              aż się zaksztusiłam herbatą, jak zobaczyłam ten średni wiek :)))

myślę, że nie będziesz się czuła obco, jeśli zdecydujesz się przyjść, bo
              towarzystwo jest wiekowo mieszane (w tym kilka osób, które na pewno zdziwiły
              się, że są w średnim wieku :)))))))
            • Gość: Justyna Re: Osada? IP: 193.201.167.* 10.08.05, 12:25
              hihihi miałam nie przychodzić dzisiaj bo nie mam z kim dziecka zostawić ale
              chyba wpadnę chociaz na chwilkę żeby zobaczyć panią w średnim wieku:))))))))))
              a tak na poważnie to ja nieco młodsza, ale czy to ważne?????
              • Gość: grarza Re: Osada? IP: 195.116.28.* 10.08.05, 12:45
                no ja te, podobnie, core mam chora i mialam nie przychodzic, ale zajrze, bo
                mnie kusi ten sredni wiek mlodzienca 34-letniego!!! :)))) (ja tam ciagle mloda
                36-latka! sic!)

pozdrowienia dla wszystkich mlodych srednich wiekowo i starszych te! :))))
                • santakasia ... 10.08.05, 13:35
                  niech Cię nie kusi, bo to chyba dziewczynka jest a nie chłopczyk. chyba że się
                  mylę...
                  • Gość: paul Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:27
                    tak, dziewczynką jestem
                • donkej Re: Osada? 10.08.05, 13:45
                  Za to Rudy prawdziwy chłopczyk - pociesz się, ale ktoś 24 lata po Powstaniu to
                  ... rany !!! :P
                  • Gość: x Re: Osada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:30
                    powstanie 61 lat temu było a 34+24=58
                    • donkej Re: Osada? 10.08.05, 16:36
                      A nie, skarbie, ja się na innych przesłankach opierałam...
                      Ale nie zdradzę.
              • laminja Re: Osada? 10.08.05, 14:36
                u nas podobny problem. Do osady mieliśmy nawet przyjść w komplecie. Póki co
                zanosi się na to, że mąż zostanie z Szymonem.
            • Gość: grarza Re: Osada? IP: 195.116.28.* 10.08.05, 12:46
              mniej wiecej znamy sie wszyscy, hasla raczej nie ma zadnego, tak na czuja, jak
              sie jest pierwszy raz, ale mysle, ze nie bedziesz mial z tym wiekszego
              problemu, ewentualnie mozemy wystawic tabliczke "zoliborskie forum tutaj!"
              hehe...
              • sierzant.podsiadlik Re: Osada? 10.08.05, 13:47
                Mnie się może uda wpaść na momencik, choć nie obiecuję. A co do średniego
                wieku - cóż...ja tu od jedenastu dni kryzys z tego powodu mam, bo mi
                ćwierćwiecze strzeliło, a na forum jak zwykle na małolatę wychodzę ;-))))
                • Gość: mikulasz POZOR IP: *.kosson.com 10.08.05, 14:27
                  Właśnie byłem w Osadzie zarezerwować stolik, ale pani orzekła, że nie ma sensu,
                  bo pusto z powodu aury.
                  Więc tak: tam są tylko stoliki na powietrzu, część pod wiatą. Nie wiem, czy jest
                  sens siedzenia na zimnie. Może warto Osadę przełożyć jak lato wróci, a dziś
                  spotkać się gdzieś w środku, np. u Monettich albo w Coyocie. Co Wy na to?
                  • laminja Coyot? 10.08.05, 14:33
                    Jestem za... Może w takim razie Coyot, bo do Monettich mieliśmy się wybrać w
                    jakiś weekend coby dancing zobaczyć ;) Tlko w Coyocie chybe trzebaby zrobić
                    rezerwację. Nie ma mnie chwilowo w dmu, więc nie pomogę.
                    • Gość: mikulasz Re: Coyot? IP: *.kosson.com 10.08.05, 15:12
                      W Coyocie w środku tygodnia nie miałem nigdy problemów ze stolikiem. W razie
                      czego niedaleko U Monettich.
                      • laminja Re: Coyot? 10.08.05, 16:42
                        czyli Coyot o 19:30, tak?
                        • aknaj46 Re: Coyot? 10.08.05, 22:12
                          ja dziś nie mogęWam towarzyszyć(zwaliła się rodzina z daleka), a tak na
                          marginesie, gdzie jest COYJOT?nijak nie mogę skojarzyć.
                          • z-o-s-i-a Re: Coyot? 10.08.05, 22:38
                            tam gdzie Merkury
                            • Gość: szalkowski Re: Coyot? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 10.08.05, 22:41
                              Slonce w Hiszpanii chyba az tak nie prazy, bo Zosia pamieta szczegoly swojego
                              zycia zoliborskiego.
                              Wspomnij czasem o starych Polakach...

;)
                              • z-o-s-i-a Re: Coyot? 10.08.05, 22:47
                                Wspominam, wspominam i zagladam na forum tak czesto jak moge. A slonce nie
                                prazy - wlasnie leje i sie blyska, mimo takiej pogody goraco pozdrawiam!
    • Gość: d Re: spoleczna wizytacja IP: *.chello.pl 11.08.05, 00:43
      Tak żeście nakręcili że już nic nie wiem...
      Gdzie, kiedy i o której?
      • roody102 Re: spoleczna wizytacja 11.08.05, 06:22
        Wczoraj.
        A następnym razem załóżcie jednak nowy wątek, co?
        • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 11.08.05, 10:07
          OK, założymy nowy wątek, choć sam kiedyś mówiłeś, żeby nowych nie zakładać na
          ten sam temat. Poza tym spotkania środowe są cykliczne.
          Wczoraj było sympatycznie, choć w małym gronie. Mi było miło podwójnie, ponieważ
          okazałem się rodzynkiem pośród uroczych pań.
          Sam Coyot jest w porządku. Plus to olbrzymi taras, minus taka sobie obsługa.
          Co do przyszłego tygodnia, nie zostało jeszcze ustalone. Jak pogoda się poprawi,
          to może w końcu Osada?
          • laminja Re: spoleczna wizytacja 11.08.05, 14:06
            dodam coś od siebie:
            jedzenie jest OK - nic specjalnego, ale też ceny dość przystępne.

Na tarasie faktycznie przyjemnie w środku stoły jak w karczmie.

Ogólnie OK. W Pracovni jest dużo fajniej :)))

• aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 16.08.05, 21:50
              witam wszystkich i mam pytanie czy jutrzejzse spotkanie aktualne osada tak?.
              • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 16.08.05, 22:29
                W zasadzie tak. A ja niestety jutro nie mogę....
                :-(((((
              • laminja kto jeszcze? 16.08.05, 22:36
                ja wstępnie się piszę, ale jeśli wypalą mi plany wyjazowe na piątek byc może
                będę musiała się pakować. Myślę jednak, że chociaż na godzinkę wpadnę do Osady.
                • Gość: Justyna Re: kto jeszcze? IP: 193.201.167.* 17.08.05, 08:49
                  ja nie dam rady:(
                  może odwołamy w tym tygodniu spotkanie, bo z tego co się oriętuje to sporo osób
                  przedłużyło sobie weekend i pustki w mieście?
                  • roody102 Re: kto jeszcze? 17.08.05, 16:48
                    Dziś? Dyżur do późnego wieczora :(
    • aknaj46 Re: spoleczna wizytacja 17.08.05, 10:02
      okazało się że ja też nie mogę ,przykro mi ale może w przyszła środę będzie
      lepiej.pozdrawiam janka.
      • z-o-s-i-a Re: spoleczna wizytacja 17.08.05, 10:04
        Ja w przyszla srode tez bede mogla sie pojawic :)
    • l.juras Re: spoleczna wizytacja 19.08.05, 14:11
      Jak się przyłączyć. Co na wpisowe .Jestem z Bielan.58 lat. Juras.
      wszystko co ludzkie nie jest mi obce.
    • z-o-s-i-a Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 09:24
      Czy w najbliższą środę szykuje się jakieś spotkanie forumowe?
      • Gość: mikulasz Re: spoleczna wizytacja IP: *.kosson.com 22.08.05, 09:54
        Ja to niestety odpadam, bo dzis wyjeżdżam do Szkocji. Ale w przyszłą środę jak
        najbardziej!!! Pa!
        • jota.40 Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 10:41
          Ja chętnie.
          Juras - wpisowego nie przyjmujemy ;)). Po prostu przychodzisz i już.
          A może spotkamy się wstępnie w Pracovni i ewentualnie stamtąd przeniesiemy się
          gdzie indziej, co? Wiem, że już byliście, ale ja bym rzuciła okiem...
          • z-o-s-i-a Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 10:51
            Mnie jeszcze w Pracovni nie było, więc jestem za!
            • Gość: MartaS Re: spoleczna wizytacja IP: *.crowley.pl 22.08.05, 13:30
              Ja tez, tym bardziej ze jeszcze nigdy nie dotarlam na spotkanie forumowe, a
              chetnie poznam forumowiczow...Mam nadzieje ze tym razem nic mi nie
              przeszkodzi...
              • sierzant.podsiadlik Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 16:15
                Zosiu, a Ty znów na włościach rodzinnych?
                Ja się pojawiam - i owszem. To co - środa, 19.30, Pracovnia raz jeszcze?
                • z-o-s-i-a Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 16:58
                  Ja się pojawiłam w okolicy na chwilkę i z chęcią się spotkam.
                  Z tego co pamietam to Roody pisał, żeby przy nowym spotkaniu założyć nowy
                  wątek, żeby inni nie przegapili kolejnego spotkania, zgadza się?
                  • laminja Re: spoleczna wizytacja 22.08.05, 19:02
                    kurcze, a ja nie mogę :((
                    • Gość: grarza Re: spoleczna wizytacja IP: *.aster.pl 23.08.05, 23:54
                      no halo! nie bylo mnie przez chwile - praca mnie przygniotla calkiem i dopiero
                      sie troszke wygrzebalam. planuje jutro zajrzec do pracovni...
                      to co w koncu jest ustalone na jutro? start w pracovni i potem spacer do osady
                      czy jakos inaczej?
                      kto cos wie niech po-wie!
                      • l.juras Re: spoleczna wizytacja 24.08.05, 10:27
                        Proszę odpowiedzcie.Gdzie ta Pracownia.Juras
                        • donkej Re: spoleczna wizytacja 24.08.05, 12:18
                          Popiełuszki 16 - wejście od strony Słowackiego w podwórze.
                      • z-o-s-i-a Re: spoleczna wizytacja 24.08.05, 12:31
                        Powinnam była napisac, że w końcu jedank założyłam oddzielny wątek o spotkaniu
                        24.08 (czyli juz dzisiaj). Tam omawiamy szczegóły. A tu jest link do niego:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=28052531

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka