Dodaj do ulubionych

Indoktrynacja Polityczna

11.10.13, 09:47
Od czasu kiedy nie ma tu moderatora PIS-owska dzialaczka udajaca mormalna forumowiczke pod nickiem wawerka zamienila to forum w polityczny sciek. W kazdym watku agituje za Kaczynskim i PIS-em ubierajac sie w latki zatroskanej obywatelki. Zaklada po kilka plitycznych skalujacych watkow tygodniowo. Szczegolnie aktywna zrobila sie przed referendum. Czy naprawde nie ma zadnej mozliwosci zeby cos ztym zrobic? Bo zygac sie chce codziennie czytajac te brednie bedace tania agitacja polityczna.
Obserwuj wątek
    • ceziu75 Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 10:08
      to najwłaściwsze stwierdzenie. Wystarczy poczytać jego wpisy wnioski same się nasuwają. Aninianin pozwól niech każdy sam zdecyduje czy ma wziąść udział w referendum czy też nie.
      Naprawdę "straszenie Kaczyńskim , PiSem" nie działa... Lepiej poszukaj pozytywów Prezydentury HGW.
      A co do wyborów to zobaczymy kiedy się odbędą czy za rok, a może wcześniej ??
      • tomjani Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 13:38
        ceziu75 napisał:

> Naprawdę "straszenie Kaczyńskim , PiSem" nie działa...

Dziś Kaczyński (oraz prof. Gliński) spotykają się z warszawiakami o godzinie 18:00 w sali widowiskowej RAWAR przy ul. Poligonowej 30 (róg Ostrobramskiej). A to już prawie na granicy z dzielnicą Wawer. Aninaninowi który najskuteczniej chyba straszy Kaczyńskim... sam siebie :-P może zatem pakować manatki już teraz i oddalić się na bezpieczny dystans, może gdzieś w lasy nad Świdrem? I nie wracać stamtąd aż do niedzielnego wieczora.
        • tomjani Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 23:00
          Miało być spotkanie, a zamiast niego był... wiec. Okazało się że derechtor Rawaru (należący do PO) w ostatniej chwili wymówił organizatorom zarezerwowaną już od tygodnia(!) salę. Nic to, pogoda ładna, ciepło, więc trybuna została ustawiona na trawniku między Rawarem a przystankiem. Tam też zebrala się publiczność. Poza przemówieniami Prezesa Kaczyńskego i Profesora Glińskiego recytowała wiersze aktorka Katarzyna Łaniewska, a przygrywała Kapela Stasia Wielanka,
          Nieczyste chwyty rządzącej Warszawą sitwy nie powstrzymają warszawiaków!
          • aninianin Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 13.10.13, 16:29
            cenzor idiota w moich dwoch postach nie bylo nic lamiacego cisze wyborcza :DDD
      • aninianin Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 14:05
        Ceziu ty kariery politycznej nie zrobisz ,uwierz, skoro nie potrafisz wygrac ich najnizszego mozliwego szczebla :))
        Wiec nic ci sie podlizywanie sie PIS tu nie da.

Pisalem to 10 razy, ale do Was nie dociera: Mam gdzies polityke, na Hanie nie glosowalem, ale to co robicie to polityczna awantura, wybory sa za rok i spokojnie mozna do nich poczekac. Nie istnieje zaden, ale to zaden powod, zeby odwolywac Hanie wczesniej. Nikogo nie zgwalcila, nie zostala za nic skazana. I to co sie teraz robi to teatr PIS.
        • ceziu75 Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 15:04
          ja na twoim miejscu bym nie zwlekał z wizytą u "specjalisty od głowy" urojenia, manie zbyt często się powtarzają ... to może być już przypadek kliniczny... wszyscy na forum co mają inne zdanie niż ty stanowią przedmiot pomówień i ataku, konfabulacji... Nie wiesz, ze się ośmieszasz?
          Podstawowej wiedzy nie masz z logiki, matematyki, inżynierii sanitarnej, statystyki udowodniłem ci to parę razy :)))... widzisz ja mogę pisać o rzeczywistości bo mi się świat nie zawali w niedzielę 13-go jeśli ogłoszą że HGW została odwołana :))... Nie muszę się podlizywać żadnej opcji gdyż nie żyję z polityki jak ty twierdzisz :))))
          Chłopie weź się w garść i najpierw zacznij od siebie :)) Świat będzie miał inny wymiar :))
          A tak swoją drogą niezły z ciebie "pistolet" nakręcony pobudkami ideologicznymi :))
        • ceziu75 Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 15:12
          możesz tak uważać, masz do tego prawo, lecz tego zdania nie podzieliło ponad 230 tys. mieszkańców warszawy, którzy podpisali się za wnioskiem o przeprowadzenie referendum..
          • w_v_w Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 16:04
            ...tia "pistolet" szybciej pisze niz mysli, chociaz w tym przypadku, lepiej niech nie kombinuje z mysleniem, bo do tego potrzebne jest wiecej zwojow niz dwa :D

Wawerka
            • qawsedrftg Re: Indoktrynuje Politycznie aninianin 11.10.13, 17:13
              Mnie to trochę dziwi odpowiadanie takim wiejskim filozofom. Ostatnio znalazłem na działce gazetę z 1991 roku - Wałęsa, Tymiński i takie bzdety. Wtedy się wszyscy tym ekscytowali, a potem szybko te osobistości poszły w zapomnienie. Taki sam los spotka kaczkowskiego i jego Arcyrywala, a ludzie na poziomie zajmują się rzeczami ponad to. Zresztą niewykluczone że kaczy się przeraził swojego potencjalnego sukcesu i dał wczoraj do pieca ze smoleńskimi bajkami, a na to w Warszawie chyba wielkiego zapotrzebowania nie ma?
              • w_v_w Mnie interesuje samorzad... 11.10.13, 19:01
                wszelakie przepychanki politykierow mnie nie obchodza!
                Niestety Stolica, bywa trampoliną dla tychze :(

Wawerka
                • aninianin Re: Mnie interesuje samorzad... 11.10.13, 19:22
                  Jasne :)) Samorzad , akurat :)) Chyba PIS
                  • w_v_w Re: Mnie interesuje samorzad... 11.10.13, 19:39
                    FYATHYRIO ;)

Wawerka
                • qawsedrftg Re: Mnie interesuje samorzad... 14.10.13, 12:14

> Niestety Stolica, bywa trampoliną dla tychze :(

Na przykład dla Lecha K. Wczoraj też się kilku chciało wytrampolinować, ale się poślizgnęli trochę?

Ha ha ha! Nawet pingwiny klauzurowe zostały wypuszczone z licznych anińskich klasztorków, i nic...
                  • w_v_w Re: Mnie interesuje samorzad... 14.10.13, 15:37
                    Myslisz, ze HGW tez bedzie chciala zawalczyc o stolek prezia RP, juz raz probowala ;)

Wawerka
                    • qawsedrftg Re: Mnie interesuje samorzad... 14.10.13, 19:20
                      Przed końcem kadencji? Sądzę że nie.
                    • ceziu75 Re: Mnie interesuje samorzad... 16.10.13, 11:48
                      A to ciekawy epizod był Wawerka - nie wiem czy pamietasz jak "ogłosiła światu wszem i wobec że nawiązała kontakt z Duchem Świętym:)))"
    • w_v_w Na poczatek ustaw slownik ortograficzny ;) 11.10.13, 13:43
      poza tym przestan "cudzolozyc" inaczej mowiac pieprzyc glodne kawalki.
      Udaj sie do specjalisty od glowy, poki jeszcze czas! Bo skonczysz w Drewnicy.

Na koniec udaj sie w niedziele na referendum :D

Pochylam sie jakis czas nad twoja ulomnoscia i wspolczuje serdecznie :D

Wawerka
      • aninianin Re: Na poczatek ustaw slownik ortograficzny ;) 11.10.13, 13:57
        Musialo zabolec, skoro inwektywy same leca :)))
        • tomjani Re: Na poczatek ustaw slownik ortograficzny ;) 11.10.13, 14:03
          Troskę o twój komfort psychiczny, wraz ze stosownymi poradami co z sobą zrobić w tych gorących dniach - też nazywasz inwektywami? :-P
          • sibeliuss Re: Na poczatek ustaw slownik ortograficzny ;) 15.10.13, 15:46
            Od kiedy jesteś z Wawra?
        • w_v_w Re: Na poczatek ustaw slownik ortograficzny ;) 11.10.13, 15:53
          aninianin napisał:

> Musialo zabolec, skoro inwektywy same leca :)))

ty naprawde chory jestes, chlopie lecz sie :)

Wawerka
    • jhbsk Re: Indoktrynacja Polityczna 14.10.13, 11:40
      I znowu PIS przegrał! Chwała!
      • w_v_w Re: Indoktrynacja Polityczna 14.10.13, 15:36
        ...a kogo to obchodzi :D

Wawerka
        • qawsedrftg Re: Indoktrynacja Polityczna 14.10.13, 20:58
          Mnie! Ucieszyłem się bardzo, choć nasza dzielnica nie wypadła najlepiej. Ale udało się!
        • jhbsk Re: Indoktrynacja Polityczna 15.10.13, 09:53
          Mnie obchodzi. Cieszę się badrzo z klęski szkodników.
          • ceziu75 Re: Indoktrynacja Polityczna 15.10.13, 10:03
            Pani Prezydent została źle oceniona przez sąsiadów w Dzielnicy w której mieszka była największa prekfencja 27,91 % w Referendum za jej odwołaniem.. Na własnym podwórku nie zadowoleni z jej rządów...
            • qawsedrftg Re: Indoktrynacja Polityczna 15.10.13, 12:08
              prekfencja? Wielkie litery w "Dzielnicy" i "Referendum"? Przecież Moherały cieszą się opinią interlektualistów?
            • w_v_w ceziu75, my sie nieznamy, sasiedzi sa zlosliwi, 15.10.13, 14:49
              zazdrosc przez nich przemawia ;)

Wiesz taki afront, Guziala powiozly Ursynowskie sloiki, a bufetowa nie znalazla nalezytego uzania u ziomali, tak czy siak obciach :)

Poki co egzekucja odroczona. Jest pierwsza jaskolka wsluchwania sie w Mieszkancow. Dzisiaj rano ludziska stali ponad 3 h w korku na AK, bo oczywiscie nikt nie koordynowal przebudowy, a drogowcy zrobili co im wygodne, ale Ratusz zareagowal, wstrzymal roboty, do chwili uzgodnienia planu remontu. Gdzie Ratusz byl wczesniej?

Wawerka
              • aninianin Re: ceziu75, my sie nieznamy, sasiedzi sa zlosliw 15.10.13, 15:36
                Trasa Ak nie podlega pod miasto i doskonale o tym wiesz , za remont odpowiedzialna jest GDDKIA a wiec skargi kieruj do ministerstwa.
                • sibeliuss Re: ceziu75, my sie nieznamy, sasiedzi sa zlosliw 15.10.13, 15:55
                  aninianin napisał:

> Trasa Ak nie podlega pod miasto i doskonale o tym wiesz , za remont odpowiedzia
                  > lna jest GDDKIA a wiec skargi kieruj do ministerstwa.

Nie utrudniaj :D
                  Poza tym Wawerka napisała, że nie popiera PiS odwrotnie niż towarzysz Janiszewski.
                  • ceziu75 Re: ceziu75, my sie nieznamy, sasiedzi sa zlosliw 16.10.13, 11:45
                    aninianin dzieli ludzi tu na tych z PiS i PO inna kategoria nie wchodzi w grę u niego :))
                    Ja wyjaśniałem mu że bezpartyjny jestem lecz kwalifikuje nie za każdym razem do PiS.
                    Ten typ tak już ma :))
                  • tomjani Re: ceziu75, my sie nieznamy, sasiedzi sa zlosliw 12.11.13, 12:31
                    sibeliuss napisał:

> towarzysz Janiszewski.

-Dlaczego sibelius miał wczoraj ciemno w chałupie?
                    -Bo mu się znowuinstalacja spaliła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka