Gość: neo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:07 niech ktoś mi powie czy Ebi gra?? Racing do boju!!!!!!! Ten mecz będzie nasz!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikołaj plank Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:08 jak ktoś ogląda to niech pokaże, że jest lepszy od Szpaka. relacjonować Panowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.07, 23:06 Dawaj Ebi Dawaj Strzel tego Gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 23:50 Hernandez niestety nie jest wykorzystywany. Za mało piłek dostaje pomimo dobrej gry na przyjęciu. Ilic strasznie mało gra środkiem, Kozłowski znacznie częściej. Przecież Paweł Zagumny sobie organizuje grę, na początku uruchamia środek kilka razy i już wiąże środkowego, a w Sovi cały czas na skrzydła. ^ 6 strefą zaczęli grać chyba dopiero w trzecim secie. Odpowiedz Link Zgłoś
luceq Primera Division: Sevilla - Santander 23.12.07, 01:13 "Szansę na wyrównanie zmarnował w 37. minucie Pedro Munitis. Były gracz Realu Madryt znalazł się przed bramkarzem Sevilli, ale Morgan De Sanctis obronił jego nieprecyzyjny strzał." Munitis powinien w tej sytuacji podawać do Smolarka, który stał niekryty przed bramką. Ogólnie Ebi bardzo słabo, świetnie za to Maresca w Sevilli. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 [...] 23.12.07, 06:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson333 Re: Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.aster.pl 23.12.07, 07:26 dzekson22 napisał: > RANCING JA SIĘ UTRZYMA TO BĘDZIE CUD i smolarek popłynie do 2 ligi no a jak ty chcesz sie utrzymac w drugiej klasie podstawowki? chcesz poplynac do trzeciej? chyba nie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allfivezak Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:34 pl.youtube.com/watch?v=LpDtiU-KjVk Oto jest mój fimlik który zrobilem na świeta "santa freestyle" jest to prezent odemnie dla portalu sport.pl wszytskiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Primera Division: Sevilla - Santander IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 17:45 smolarek wymiata jest najlepszym graczem Primiera division ronaldinho to przy nim wielkie nic Odpowiedz Link Zgłoś