Gość: anx IP: 195.94.206.* 17.04.02, 10:04 Słyszałm że to miejsce dla pedziów i les? to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: Underground??? IP: *.chello.pl 17.04.02, 14:53 nawet jeżeli to co, kolejna/ y "tolerancyjny" ? nigdy w undergroundzie nie widziałam takiej sytuacji, a nawet jeżeli, to co ci to przeszkadza? ja doskonale się tam bawię, uważam, że to najlepsza imprezownia w wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Underground??? IP: *.bredband.skanova.com 17.04.02, 21:51 wlascicielami sa podobno geje ale nie wiem. a co do klienteli to tak jak gdziekolwiek indziej pewnie trafi sie jakis gej ale glownie (z moich doswiadczen) przychodza tam hetero i jest ok, sa jednak lepsze miejsca np piekarnia albo spin club. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Underground??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 22:30 A co, kreci cie, a nie mozesz sie odwazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darius Re: Underground??? IP: *.ipt.aol.com 03.05.02, 09:31 To miejsce juz zostalo 'rozpracowane'...przez oddzial 'sanepidu' sponsorowany przez UE - (sprawa czystosci barow,a znajomosc jezykow obcych wsrod barmanow) ;-) D/nyc Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankurczak Re: Underground??? 03.05.02, 15:50 I dobrze- niech najlepsi nie osiadają na laurach! Już od dawna wiadomo, że siedzący tryb życia zdrowiu nie służy! pzdr. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
no-name1 Re: Underground??? 06.05.02, 12:41 Pod kierownictwem niejakiej Czeko, ktora (na marginesie) najlepiej zna angielski w calej Warszawie. Barmani bojcie sie!!! Czeko nadchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Underground??? IP: *.chello.pl 20.05.02, 20:44 no właśnie. Dzięki no-name za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
no-name1 Re: Underground??? 21.05.02, 10:41 Bardzo prosze, jestem do uslug. Jak matura? Zdalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Underground??? IP: *.chello.pl 22.05.02, 14:32 Matura? Ja w tym roku nie zdaję... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
no-name1 Re: Underground??? 22.05.02, 17:03 czyli jestes mlodsza niz myslalam. Ach te nastolatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Underground??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 19:48 takie niewinne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior Re: Underground??? IP: *.bp-pragapd.waw.pl 23.05.02, 18:45 Co sie tak biednej Czeko uczepiliście? Co dziewczyna że młoda to nie może mieć własnego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś