Dodaj do ulubionych

Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee

22.04.02, 10:26
Powiedzcie mi kochani Warszawiacy, komu pani Pienkowska dala dupy(lub nadal
daje) , zeby zostac szefowa Wiadomosci?
Jak mozna kogos, kto co drugie zdanie robi przerwe na eeeee,yyyyyyy, pokazywac
publicznie i do tego jeszcze pozwolic piastowac kluczowe stanowisko w organie
propagandy panstwowej?
Jezeli ktos moje zarzuty uwaza za goloslowne, to prosze sobie wlaczyc TV gdy
pani Pienkowska pokaze sie na wizji i posluchac - zgroza.
Moja propozycja: dac sznase jakies mlodszej, ladniejszej i usmiechnietej
dziewczynie a pani Pienkowska - no powiedzmy do admninistracji.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 11:18
      Rzadko tu u Was bywam, ale te wypowiedz musze w pelni poprzec.
    • Gość: M. Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 11:48
      A skąd ty masz takie informacje,że Pieńkowska jest szefem "Wiadomości"? O ile
      mi wiadomo jest tam jedynie prezenterką, a szefem jest Piotr Sławiński.
      • lu.tek Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 11:56
        Gość portalu: M. napisał(a):

> A skąd ty masz takie informacje,że Pieńkowska jest szefem "Wiadomości"? O ile
        > mi wiadomo jest tam jedynie prezenterką, a szefem jest Piotr Sławiński.

Moze moje informacje co do szefowstwa sa bledne lub niepelne, ale czy to zmienia
        fakt, ze ta kobita meeeeeczy do mikrofonu i ze ktos na to pozwala?
        • sloggi Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:01
          lu.tek napisał(a):

> Gość portalu: M. napisał(a):
          >
          > > A skąd ty masz takie informacje,że Pieńkowska jest szefem "Wiadomości"? O
          > ile
          > > mi wiadomo jest tam jedynie prezenterką, a szefem jest Piotr Sławiński.
          >
          > Moze moje informacje co do szefowstwa sa bledne lub niepelne, ale czy to zmieni
          > a
          > fakt, ze ta kobita meeeeeczy do mikrofonu i ze ktos na to pozwala?

Śmiem zauważyć, że to ogromna różnica. Być szefem, a być jedną ze spikerek;
          facet to tak jak być prezesem Budimexu, a być zbrojarzem - jest różnica ?
          Za panią Pieńkowską nie przepadam, co nie znaczy, że należy przypinać jej łaty.
          A co do meczenia, nie ona jedna.
          Co powiesz na temat wiercenia się pana Kamela ?
          • lu.tek Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:11
            I o to wlasnie chodzi, wiercacy sie, meczacy i jakajacy sie moga byc super
            ludzmi i nie zarzucam im nic prywatnie, bo ich osobiscie nie znam.
            Oni po prostu nie nadaja sie na wizje w TVP.
            Jak widze tych niedorajdow to tesknie, przepraszam, za.... umundurowanymi
            spikerami z czasow stanu wojennego...
            • sloggi Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:12
              Kiedyś była spikerka Guca, miała piękną wymowę, ale dodawała własne
              komentarze, była i znikła.
              • lu.tek Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:21
                Dodawanie wlasnych komentarzy tez dyskwalifikuje prezentera wiadomosci, ale
                gdyby miala uklady pewnie by tak szybko jej nie zdjeli.
                Mozna tez przesadzac w druga strone jak niegdys pani Falska, ktora mogla
                spokojnie zastapic flage narodowa pokazywana na zakonczenie programu.
                Zlosliwi mowia, ze mina pani Falskiej byla spowodowana specjalna konstrukcja
                krzesla, na ktorym siedziala...
                • sloggi Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:24
                  Falska dostawała rumieńców mówiąc o Siwaku, stąd na murze cmentarza na Bródnie
                  długo istniał napis " Kocham Siwaka - Falskiej sraka".
                  A Grzesiu Woźniak - zawsze nieświeży z oczkami przekrwionymi po przepiciu.
                  • tolba Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:48
                    Grzesiu całkiem niedawno w TVN powiedział, że absolutnie nie ma sobie nic do
                    zarzucenia w związku ze swym postępowaniem w czasach stanu wojennego. Ot,
                    wesołek, kawałkarz jeden, no!
                    • sloggi Re: Jolanta P., eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 12:50
                      No i prywatnie mąż Falskiej !
    • Gość: Myśka Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.man.polbox.pl 22.04.02, 14:56
      A ja lubie pania Jolę
      • lu.tek Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 15:21
        Nikt nie moze Ci tego eeeeeeeee zabronic. Widocznie macie eeeeeeeeeeeee wspolny
        jezyk, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Pozdrawiam pomimo eeeeeee
        wszystko
        • tolba Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee 22.04.02, 17:23
          Uwielbiam panią Jolę za to, jak w dramatyczny sposób i z miną bardziej niż
          grobową podaje informacje najwyższej wagi. A to, że pod Toruniem pijany
          rowerzysta wiechał w grupę owiec i baranów, ewentualnie, że podczas seansu w
          kinie sprzedawano mały pop corn w cenie dużego ;)
          • Gość: M. Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 18:15
            I do tego te wytrzeszczone oczy z przerażonym spojrzeniem !
            • Gość: Fabian Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.02, 06:45
              Gość portalu: M. napisał(a):

> I do tego te wytrzeszczone oczy z przerażonym spojrzeniem !

Wytrzeszcz oczu jest musi spowodowany nadmiernym cisnieniem na kiszke stolcowa, a
              przerazenie, ze kiszka moze puscic...
    • Gość: kk Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 12:01
      Pani Jola od lat jest mocno związana z pewnym panem też z telewizji, więc ma i
      poparcie.

Woda sodowa uderzyła jej do głowy, udaje, że nie poznaje ludzi, np. tych z
      którymi studiowała.

Tak więc oprócz tego, że nie prezentuje się dobrze w telewizji, to dodatkowo
      nie jest ciekawym człowiekiem prywatnie. A kto w dawnych czasach chciał ją
      "dobrze i dogłębnie" poznac, jeśli był mężczyzną, nie miał z tym większych
      problemów, bo nie miala większych oporów.
      • Gość: M. Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 24.04.02, 12:06
        Pieńkowska nie jest związana z nikim z TVP, tylko z obecnym ministrem kultury.A
        to że jest zarozumiała i niesympatyczna wiedzą wszyscy w TV.
        • Gość: kk Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 14:04
          No tak, jak widać zmienia partnerów w kierunku coraz wyższych stanowisk... Kto
          będzie następny???
      • rezurekcja Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee 24.04.02, 12:16
        Gość portalu: kk napisał(a):

(...)
        > nie jest ciekawym człowiekiem prywatnie. A kto w dawnych czasach chciał ją
        > "dobrze i dogłębnie" poznac, jeśli był mężczyzną, nie miał z tym większych
        > problemów, bo nie miala większych oporów.

Ciagnal swoj do swego.
      • Gość: mitsero Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.polimex / 10.10.6.* 26.04.02, 08:42
        i pomyslec co to sie porobilo...... spiewac pani Jola tez nie umie.....
    • Gość: Krocker Re: Jolanta Pienkowska, eeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *. / *.BS1.srv.t-online.de 24.04.02, 16:09
      Jak sie ma sponsora popychacza, to sie ma pozycje. Dotyczy to wszystkich
      dziedzin zycia oraz wszystkich galezi gospodarki.
      Przepraszam dotyczy to rowniez wszystkich mozliwych plci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka